تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 90 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

کاسترول و توتال خیلی گرون قیمت هستن.
    برای موتوزهای ضعیف چونکه زود خراب میشه، هزینه آوره
    ملاک انتخاب روغن ضعیف یا قوی بودن موتور نیست!
    تکنولوژی ساخت، فاصله ی یاتاقان ها، آلیاژ رینگ و پیستون ها و صدها فاکتور دیگه هست
    برای ماشین ایشون این روغن موتور ها هم پیشنهاد خود پژو هست و هم بهترین انتخاب
    حالا اینکه ایشون میخوان روغن دیگه ای بریزن، مال خودشونه و اختیارشو دارند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند وقت پیش روغن موتور10w40اسپیدی ریختم صدای موتورنصف شد(131مدل 93)خیلی خوشحال شدم کلی حال کردم ولی متاسفانه بعد از 500کیلومتر دوباره صدای ماشین زیاد شد.
    چیزی که فهمیدم تاحالا روغن 20w50استفاده می کردم اصلا متوجه کاهش صدا نشده بودم ولی به محض استفاده از این اسپیدی صدای ماشین واقعا نصف شد.ولی موندم چرا بعد از500کیلومتر دوباره صدای موتور زیاد شد خودم احتمال میدم کیفیت روغن خوب نبوده به نظرتون روغن 10w40elf چطوره ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

من چند وقت پیش روغن موتور10w40اسپیدی ریختم صدای موتورنصف شد(131مدل 93)خیلی خوشحال شدم کلی حال کردم ولی متاسفانه بعد از 500کیلومتر دوباره صدای ماشین زیاد شد.
    چیزی که فهمیدم تاحالا روغن 20w50استفاده می کردم اصلا متوجه کاهش صدا نشده بودم ولی به محض استفاده از این اسپیدی صدای ماشین واقعا نصف شد.ولی موندم چرا بعد از500کیلومتر دوباره صدای موتور زیاد شد خودم احتمال میدم کیفیت روغن خوب نبوده به نظرتون روغن 10w40elf چطوره ؟؟
    ببینید ،ملاک کیفیت روغن رو صدای موتور یا نرمی و یا خشکی اون نزارید، صرفا با توجه به API ارائه شده توسط کارخونه و گرانروی مخصوص استفاده نمایید.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید ،ملاک کیفیت روغن رو صدای موتور یا نرمی و یا خشکی اون نزارید، صرفا با توجه به API ارائه شده توسط کارخونه و گرانروی مخصوص استفاده نمایید.
    بالاخره صدای موتورهم از معیارها هست دیگه نمیشه که روغن بد باشه ولی صدای موتور کم شه.زیرکاپوت پراید نوشته برای مناطق گرمسیر 20w50و برای مناقط معتدل 10w40استفاده شه دمای تهرانم فک میکنم توی تابستون گرمسیر وتو زمستون معتدل باشه پس بهتره توزمستون 10w40استفاده شه وتابستون20w50

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ملاک انتخاب روغن ضعیف یا قوی بودن موتور نیست!
    تکنولوژی ساخت، فاصله ی یاتاقان ها، آلیاژ رینگ و پیستون ها و صدها فاکتور دیگه هست
    برای ماشین ایشون این روغن موتور ها هم پیشنهاد خود پژو هست و هم بهترین انتخاب
    حالا اینکه ایشون میخوان روغن دیگه ای بریزن، مال خودشونه و اختیارشو دارند
    والا علت استفاده از روغن در موتور تنها به دو موضوع فیلم روغن و خنک کاری مربروط میشه. و مسائلی مثل جنس قطعات در این انتخاب تاثیری نداره مگر انکه عامل خورنده باشه.
    اما ملاک انتخاب روغن برای یک مالک ماشین از بین چند انتخاب، مستقیما به میزان سلامت موتور بر میگیرده. موتوری که ضعیف شده و کمپرس پیدا کرده، هیچگاه بنزین سوپر نمیزنن و یا روغن گرون قیمت نمیریزن.

شرکتها عملا مجاز نیستن که برای استفاده از اقلامی مثل روغن موتر، بنزین، آب اسید، باتری و غیره، برندی رو معرفی کنن و این کار اهداف تجاری داره، نه علمی.
    اونها فقط میتونن مشخصه فنی رو اعلام کنن. حال میخواد این روغن رو کاسترول بزنه یا ایرانول.

با تمام این تفاسیر، اگر معیار رو همه موارد در نظر بگیریم، باز هم با این دلایل، دلیلی بر انتخاب روغن کاسترول در مقابل ایرانول پیدا نمیکنیم.
    دیگه ایرانول که نیومده واسه رینگ پیستونهای برنجی روغن نساخته.! اون هم اومده واسه تجهیزات فولادی و با همون گپ یاتاقان روغن موتور ساخته.
    Last edited by siava5h; 02-11-2017 at 14:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خرابی زود هنگام روغن میتون چند دلیل داشته باشه.
    سالم بودن موتور
    سالم بودن سیستم خنک کاری و دمای کاری موتور
    تخلیه کامل روغن خراب شده قبلی در هنگام تعویض
    مخلوط نشدن روغن با مواد دیگه
    کیفیت روغن.

فکر کنم از زمان تعویض روغن موتور تا الان که دفعه قبل عوض کردی مدام در هوای گرم داشتی استفاده میکردی حدودا از 4 ماه گذشته تا الان. احساس نمیکنی این ایام زمان گرمی بود؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

بالاخره صدای موتورهم از معیارها هست دیگه نمیشه که روغن بد باشه ولی صدای موتور کم شه.زیرکاپوت پراید نوشته برای مناطق گرمسیر 20w50و برای مناقط معتدل 10w40استفاده شه دمای تهرانم فک میکنم توی تابستون گرمسیر وتو زمستون معتدل باشه پس بهتره توزمستون 10w40استفاده شه وتابستون20w50
    برای تهران میتونید از 10w40 استفاده کنید در تمام حالات و مشکلی هم نخواهید داشت
    صدای موتور رو از اون لحاظ عرض کردم که ممکنه به هر دلیل افزایش و کاهش داشته باشه،روغنی که روی صدای موتور تاثیر بزاره و صداش رو به سمت خشکی ببره بسیار بی کیفیته!چون اصولا مزایای استفاده از روغن بیش از 2 الی 3 سال زمان میبره تا معلوم بشه و روغنی که بتونه به این زودی معایبشو نشون بده شدیدا بی کیفیت محسوب میشه
    والا علت استفاده از روغن در موتور تنها به دو موضوع فیلم روغن و خنک کاری مربروط میشه. و مسائلی مثل جنس قطعات در این انتخاب تاثیری نداره مگر انکه عامل خورنده باشه.
    اما ملاک انتخاب روغن برای یک مالک ماشین از بین چند انتخاب، مستقیما به میزان سلامت موتور بر میگیرده. موتوری که ضعیف شده و کمپرس پیدا کرده، هیچگاه بنزین سوپر نمیزنن و یا روغن گرون قیمت نمیریزن.

شرکتها عملا مجاز نیستن که برای استفاده از اقلامی مثل روغن موتر، بنزین، آب اسید، باتری و غیره، برندی رو معرفی کنن و این کار اهداف تجاری داره، نه علمی.
    اونها فقط میتونن مشخصه فنی رو اعلام کنن. حال میخواد این روغن رو کاسترول بزنه یا ایرانول.

با تمام این تفاسیر، اگر معیار رو همه موارد در نظر بگیریم، باز هم با این دلایل، دلیلی بر انتخاب روغن کاسترول در مقابل ایرانول پیدا نمیکنیم.
    دیگه ایرانول که نیومده واسه رینگ پیستونهای برنجی روغن نساخته.! اون هم اومده واسه تجهیزات فولادی و با همون گپ یاتاقان روغن موتور ساخته.
    فرمایش شما کاملا صحیحه و من هم بسیار لذت میبرم از این مباحث چالشی (ذکر کردم که حمل بر بی ادبی نباشه مباحث مطرح شده)
    با تفاوت پیدا کردن آلیاژ،کاهش و افزایش چگالی فلز بر اثر سرما و گرما متغیر میشه،پس گپ ها در موتور میتونه تا مقداری تغییر کنه،حال روغن موتوری که بتونه در این فواصل زمانی،این گپ ها رو به خوبی ساپورت کنه طبیعتا روغن بهتریه،مورد آلیاژ رو از این دید گفتم.
    ضمنا در مورد روغن، شستشوی قطعات موتور هم جا انداختین که یقین دارم شما مطلع هستید و از قلم افتاده.
    وقتی حرف از استاندارد API و ویسکوزیته زده میشه، دو روغن ایرانول و کاسترول رو کنار هم میزاریم، با یه درجه ی ویسکوزیته ی خاص و API مشابه، مثلا هر دو 20w50 و api sm
    در ظاهر هر دو روغن مشابه هستند، ولی مشاهده میشه که روغن توتال یا کاسترول با قیمت 1.5 تا 2 برابر ایرانول فروخته میشه.چرا؟
    وقتی یک مقدار دقیقتر میشیم، میبینیم نه،یکی ویسکوزیتی در دمای 40 درجه و دمای صد درجش با اون یکی متفاوته! اینجا تفاوتا آشکار میشه
    خوب میدونیم که روغن موتور در دمای 40 درجه مثلا عدد ویسکوزیتش 5 باشه و در دمای 80 درجه عدد ویسکوزیتش 10،ولی روغنی با کیفیت تر محسوب میشه که بتونه این فاصله ی دمای 40 تا 80 رو به صورت کاملا ایستا و نرمال طی بکنه.مثال زیر رو دقت کنید:

دو روغن ویسکوزیته ی 20 در دمای 40 دارن و در دمای 80 ویسکوزیتشون به 60 میرسه،هر دو روغن دارای استاندارد و درجه ی ویسکوزیته ی مساوی هستن،کدوم یکیشون با کیفیت تر هستن؟

روغن 1:دمای 40-ویسکو 20 :: دمای 50 - ویسکو 30 :: دمای 60 -ویسکو 40 :: دمای 70 - ویسکو 50 ::دمای 80 - ویسکو 60
    روغن 2:دمای 40-ویسکو 20 :: دمای 50 - ویسکو 37.5 ::دمای 60 - ویسکو 42 :: دمای 70 - ویسکو 46 :: دمای 80 - ویسکو 60

هر دو روغن در اول و آخر یکی هستن، اما کاملا مشخصه که روغن اولی بسیار با کیفیت تر از روغن دومی هست،به این مورد میگن شاخص ویسکوزیته ی روغن که فکر نکنم توی هیچ مقاله ای اینطوری دقیق بهش اشاره شده باشه.

اینجاست که تفاوت روغن 40 هزار تومنی با روغن 140 هزار تومنی معلوم میشه.

لبته یادتون نره که ممکن موتورتون با همون روغن شماره 2 هم تا اخر عمر بدون هیچ مشکلی بره و هیچ مشکلی هم پیدا نکنه،به هر حال هر موتور آستانه ی تحمل خاصی داره و ممکنه مشکلی واسش پیش نیاد، ولی بحث ما، اینجا،نگهداری بهتر هست.

موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ضمنا در مورد روغن، شستشوی قطعات موتور هم جا انداختین که یقین دارم شما مطلع هستید و از قلم افتاده.
    وقتی حرف از استاندارد API و ویسکوزیته زده میشه، دو روغن ایرانول و کاسترول رو کنار هم میزاریم، با یه درجه ی ویسکوزیته ی خاص و API مشابه، مثلا هر دو 20w50 و api sm
    در ظاهر هر دو روغن مشابه هستند، ولی مشاهده میشه که روغن توتال یا کاسترول با قیمت 1.5 تا 2 برابر ایرانول فروخته میشه.چرا؟
    وقتی یک مقدار دقیقتر میشیم، میبینیم نه،یکی ویسکوزیتی در دمای 40 درجه و دمای صد درجش با اون یکی متفاوته! اینجا تفاوتا آشکار میشه
    خوب میدونیم که روغن موتور در دمای 40 درجه مثلا عدد ویسکوزیتش 5 باشه و در دمای 80 درجه عدد ویسکوزیتش 10،ولی روغنی با کیفیت تر محسوب میشه که بتونه این فاصله ی دمای 40 تا 80 رو به صورت کاملا ایستا و نرمال طی بکنه.مثال زیر رو دقت کنید:
    .......

اینجاست که تفاوت روغن 40 هزار تومنی با روغن 140 هزار تومنی معلوم میشه.
    البته من میخواستم که شما همین صحبت رو بکنید و به همین نتیجه برسید.
    یه مقایسه ای با پست قبلی شما بکنیم.

تمامی روغن موتور های داخل ایران تحت لیسانس زده میشن پس این فکر خنده دار روغن تقلبی و تصفیه رو از سر دور کنید،
    همچنین باید در نظر داشته باشید که روغن ذاتا قادر به نگهداری ویسکوزیته نیست و با افزایش دما ویسکوزیته کاهش پیدا میکنه وهمچنین بلعکس. اما اینکه روغن موتوری با افزایش دما ویسکوزیتش بالا میره دلیل بر وجود پلیمرها هستن.
    من در قسمت انتهایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد پلیمر و مفید یا مضر بودن اونها صحبت کردم و مثالی هم زده شد.
    Last edited by siava5h; 03-11-2017 at 17:02.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرابی زود هنگام روغن میتون چند دلیل داشته باشه.
    سالم بودن موتور
    سالم بودن سیستم خنک کاری و دمای کاری موتور
    تخلیه کامل روغن خراب شده قبلی در هنگام تعویض
    مخلوط نشدن روغن با مواد دیگه
    کیفیت روغن.

فکر کنم از زمان تعویض روغن موتور تا الان که دفعه قبل عوض کردی مدام در هوای گرم داشتی استفاده میکردی حدودا از 4 ماه گذشته تا الان. احساس نمیکنی این ایام زمان گرمی بود؟!
    ینی از علل خرابی زود هنگام روغن موتور سالم بودن موتور وتخلیه کامل روغن خراب شده قبلی و مخلوط نشدن روغن با مواد دیگه اس

به نظر میاد برعکس باشه ینی بد کارکدن موتور وهمچنین مخلوط شدن روغن با مواد دیگه .
    ولی صدای موتور ماشین من بعد از 500کیلومتر یواش یواش زیاد شد این به خوب کاکردن موتور ومخلوط نشدن با مواد دیگه ربط نداره
    من روغن و تقریبا اوایل شهریور تعویض کرده بودم.
    حالا آخر هفته میبرم دوباره عوض کنم روغن و موندم 10w40 elf بریزم یا10w40 سوپر پایا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ینی از علل خرابی زود هنگام روغن موتور سالم بودن موتور وتخلیه کامل روغن خراب شده قبلی و مخلوط نشدن روغن با مواد دیگه اس

به نظر میاد برعکس باشه ینی بد کارکدن موتور وهمچنین مخلوط شدن روغن با مواد دیگه .
    ولی صدای موتور ماشین من بعد از 500کیلومتر یواش یواش زیاد شد این به خوب کاکردن موتور ومخلوط نشدن با مواد دیگه ربط نداره
    من روغن و تقریبا اوایل شهریور تعویض کرده بودم.
    حالا آخر هفته میبرم دوباره عوض کنم روغن و موندم 10w40 elf بریزم یا10w40 سوپر پایا؟
    دقیقا همینطور که میفرمایید هست. ظاهرا من در جمله نویسی کمی جابجا گفتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فکر کنم زمان تعویض روغن قبلی تون بوده که میشه اواسط تیر ماه. و اگر در اوایل شهریور دوباره تعویض روغن کردی پس معلوم میشه که با ماشینتون زیاد سفر میکنید و اگر در منطقه گرمسیری هستید، در انتخاب 10w40 سخت اشتباه کردی.

الیته این به این مفهوم نیست که موتور ماشینتون آسیب دیده باشه. ولی خوب فرسایش سریعتری نسبت به انتخاب درست رو داشته.
    نوع برند و پسوند در مشخصه روغن خیلی مهم نیست. مگر اینکه قیمت قابل توحهی رو داشته باشن که معمولا بی دلیل نیست. ولی هیچ معیار علمی نمیتونیم براش در نظر بگیریم مگر اینکه استفاده از روغن موتور خاصی رو تجربه کرده باشیم و رضایت داشت باشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •