تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 102 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من مئدل 9705 رو دارم . چند روز پیش یه فلیم دانلود کردم با فرمت mkv متاسفانه وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم تصویر نوشن میده اما صدا نداره. همون فلش رو به ----- وصل میکنم و از طریق اون فیلم رو میبینم هم صدا دارم هم تصویر.
    راهی داره تا بتونم صداش رو هم بیارم؟
    نرم افزار تلویزیون هم مال آخرین تاریخ یعنی 13/6/2012 هستش.
    Last edited by matilda56; 04-12-2012 at 18:20.

2. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من مئدل 9705 رو دارم . چند روز پیش یه فلیم دانلود کردم با فرمت mkv متاسفانه وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم تصویر نوشن میده اما صدا نداره. همون فلش رو به ----- وصل میکنم و از طریق اون فیلم رو میبینم هم صدا دارم هم تصویر.
    'گاهی این مشکلی که شما بهش اشاره کردین به خاطر کانورت کردن غیر استاندارد هست... فکر نمی کنم مشکل از تی وی شما باشه چون چنین چیزی سابقه نداشته مضافا اینکه نرم افزار دستگاه شما هم آپدیت هست

4. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه منظورتون کانورت کردن شخصی بوده که نه من انجام ندادم. من انیمیشن عصر یخبندان 4 رو از سایت ایران فیلم دانلود کردم .میگم فلش رو به ----- میزنم با صدا پخش میکنه اما همون فلش رو به TV وصل میکنم بدون صدا میشه و فقط تصویر نشون میده.
    پس راهی نداره؟

6. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tapesh24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باسلام
    این مشکلی که شما دوست عزیز اشاره کردید مختص تلویزیون شما یا برند فیلیپس و.. نیست. در تمام برندهای تلویزیون و در همه مدلهای مختلف همه فرمتهای صوتی و تصویری پشتیبانی و یا بعبارت بهتر قابل پخش نیستند. در مشخصات فنی هر مدل از هر برندی لیست فرمتهای قابل پخش مثل mkv,mp4,avi,mp3 و... ذکر شده است. علاوه بر این حتی اگر فرمت مورد نظر در تلویزیون شما قابل پخش ذکر شده باشد باز هم ممکن است کلا پخش نشود و یا مثل این مشکل مورد اشاره صدا نداشته باشد و یا بالعکس صدا داشته باشد و تصویر نداشته باشد! نکته ای که به آن کمتر در مشخصات فنی تلویزیونها اشاره میشود اینست که علاوه بر فرمت فایل باید به مشخصات صوتی و تصویری آن نیز برای پخش توجه کرد. مهمترین مشخصات تصویری یک ویدئو علاوه بر نوع کدک Bit rate,Frame rate,Width,Height و مهمترین مشخصه صوتی Format صوت و Bit rate آن میباشد. برای دیدن مشخصات گفته شده در هنگام پخش ویدئو در نرم افزارهای پخش مانند Kmplayer یا VLC می توان از منوی نرم افزار گزینه Media Info را انتخاب کرد. حال برگردیم به مشکل شما، در مورد فوق علت پخش نشدن صدا از روی USB تلویزیون و پخش شدن آن از روی ----- اینست که احتمالا یا فرمت صوتی فایل ویدئوتان قابل پخش نیست و یا Bit rate آن زیاد است در صورتیکه این مشخصات توسط رسیورتان قابل پردازش و پخش میباشد بنابراین با ----- مشکلی ندارید. این مشکل حتی ممکن است برای رسیورتان و یا هر نوع دستگاه پخش دیگری مثل DVD و... برای برخی فرمتها و فایلها پیش بیاید و مختص تلویزیونها نیست! بنابراین راه حل مشکل شما اینست که یا باید از همان رسیورتان برای پخش استفاده کنید و یا فیلمتان را با نرم افزارهای تبدیل به همان فرمت MKV ولی با تغییر فرمت صوتی یا کاهش Bit rat آن تبدیل کنید تا قابل پخش مستقیم از تلویزیونتان باشد.
    امیدوارم راهنمائیم به شما و سایر دوستان این فروم در خصوص این مشکل کمک کرده باشد.

8. 5 کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستانی سوالی داشتم
    از اول که برند فلیپس رو داشتم پس زمینه مختلفی از عکسهای مختلف و زیبا وجود داشت بعد از اپدیت این پس زمینه ها فعال نمیشه دیگه؟

و سوال بعدی اینکه ظاهرا میشه یه سری عکسو برای پس زمینه انتخاب کردش و عکسها میتونه شخصی باشه من موفق میشم فقط یه عکس رو وارد ال دی کنم اونم تا روش کلیک میکنم الدی خودکار میره رو تی وی چون عکس شخصی تار میفته برای تنظیم رنگ باید برم تو منو ولی نمیشه!
    این داستانش چیه؟

10. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من با ال ای دی های فیلیپس آشنا هستم. تجربه کار با مدلهای 9704 و 9705 رو دارم.
    الان میخوام یک مدل جدید بگیرم. اما بانه و جمهوری و بندر و خلاصه همه جا رو زیرو رو کردم اما بیشتر از مدل 6007 نتونستم گیر بیارم. حتی اربیل رو هم ادم فرستادم و نبود.
    مد نظرم 9707 هست که ظاهرا تو منطقه خاورمیانه اصلا معرفی نشده و نیست و حتی تو دبی هم نیست.
    9706 هم تو دبی نیست.
    فقط بهم گفتن شاید بشه 8007 رو تهیه کنن. با هد افیس فیلیپس در دبی صحبت کردم گفت اخرین پارتی که اوردیم مال 2 ماه پیش هست و تو 20 روز تموم شد و حتی گفت همه رو به صورت تک و خورده فروشی رد کردیم و تقاضا به قدری زیاد بود که نتونستیم شرکای تجاری منطقه رو جواب گو باشیم.
    همین صحبت رو هم از فروشنده های بانه هم شنیدم. میگن اصلا تا الان یک دونه هم نیومده بانه و نیست که ما تهیه کنیم.
    مدلی که من تو دبی دیدم 46pfl 8007 k/12 بود.
    این مدل گیرنده س ت ل ا ی ت رو خودش داره اما خیلی ساده هستش و مناسب ایران و فاقد تجهیزات باز کردن کانالهای کارتی به سبک ما ایرانی ها از قبیل شرینگ و غیره هست.
    متاسفانه تیونر دیجیتالشم hd نیست. منظورم همین گیرنده های دیجیتال شبکه های ایرانه .
    حالا موندم این مدل مناسب من هست؟
    بعد از تجربه 9704 و 9705 فکر میکنید این مدل میتونه از نظر کیفیت تصویری ادم رو ارضا کنه؟
    تمام ریویو های خارجی رو هم خوندم. تنظیمات و کالیبره و غیره...
    فقط برای تست میترسم وارد سرویس منوش بشم. یعنی درست بلد نیستم کدوم گزینه ها رو باید چک کنم و چه تنظیماتی رو بهش بدم و کجا دنبال ساعت کاکرد و تست و غیره بگردم؟

بخاطر نبودن 9707 یکم نظرم رو سونی hx855 رفت اما وقتی تصویرش رو تو دبی دیدم و تصویر 8007 رو هم دیدم نظرم برگشت.
    خیلی سخته که به تصویر فیلیپس عادت کنی و بعد بخوای بری سراغ برند دیگه. حتی 6007 فیلیپسم بنظرم بهتر از سونی بود. البته فقط در حد مقایسه رنگ ها و طبیعی بودن و رو شنایی و شارپ بودن تصاویر نه مقایسه تک تک امکانات.

در کل دوستان این مدل 8007 رو تایید میکنند؟ به نظر شما انتخاب مناسبیه؟
    ممنون میشم راهنمایی سریع بفرمایید چون شدیدا وقتم کمه برای انتخاب.

سپاسگذارم.

12. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این مدلو رو چه قیمتی سوال کردیددر حال حاضر؟؟/

مدل 6007
    در ضمن رنگ فلیپس برتری مطلق داشت به تمام برندها من خودم بانه بودم کلا همه برندها با هم نمایش میدادندرنگ فلیپس بغیر روشنای وزنده بودنش چیزی که منو شیفته خودش کرد
    حرکت پیکسلها که سایه نمیزد تمام برند ها به نوعی داشتند جز فلیپس
    Last edited by zxcvbnm12; 03-03-2013 at 22:30.

14. 2 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا 2 هفته پیش تو جمهوری سایز 47 اینچ 5600000 تومان.
    اما این سایز رو تموم کرده و الان 55 اینچ داره حدود 8 میلیون.
    اما فکر کنم تو بانه بشه 47 رو پیدا کرد.
    البته دلار داره پایین میاد و حتما تاثیر میزاره.

16. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تا 2 هفته پیش تو جمهوری سایز 47 اینچ 5600000 تومان.
    اما این سایز رو تموم کرده و الان 55 اینچ داره حدود 8 میلیون.
    اما فکر کنم تو بانه بشه 47 رو پیدا کرد.
    البته دلار داره پایین میاد و حتما تاثیر میزاره.
    من سری 7000 رو 42 خریدم از بانه 1750000 و 47 اینچو رفیقم خرید 230000 دوسال پیش
    ماشالله چه همه چیز گرون شده
    راستش پشیمونم چرا اونروز تاچ بود خرید نکردم الکی عشق سه بعدی داشتیم
    یادم نیست چند اینچ بود ولی 55 فکر کنم بود 2500000 تومان بود
    خلاصه اگه میخوان لذت ببرید هرچی این مارکو بزرگتر خرید کنید بهتر چون اینقدر رنگش عالیه و پیکسلها باشما حرف میزنن پشیمون میشد چرا 55 خریدنکردید

البته این مدلها سری 7000 فکر کنم تا 47 موجود بود ولی مارکهای دیگه هم بود از فلیپس که ارزش خرید داشت

18. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام

دوستان با حدود 3/5 تا 4 ميليون كدام مدل فيليپس را بگيرم.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •