ریت خط دقیقا رو چند بسته شده؟
ریت خط دقیقا رو چند بسته شده؟
آره!!!
فعلا که شده!!!
سرعت صفحه هم بعد از ساعت 12 ظهر به بعد زیاد جالب نیست یعنی کند نیست ولی به سریعی صبح هم نیست!!!!!!
یاد نامحدودای مخابرات افتادم که فقط تا ظهر خوب بود!!!!!!
یعنی همون های وب در حال حاضر بهتره؟ ب سرم زده بزنم بیرون
آره شیراز سرویس دهی نداشت ولی امروز تو اینستاگرام به من پیام دادن که با ۱۵۷۷ تماس بگیرم
مثل اینکه برای شیراز هم راه افتاده
های وب عالی بود برای من!!!!
به هیچ عنوان عوض نکن!!!!!!
تو مرکز ما خیلی بده ...
دوستم تهران داره عالیه ولی مال من فاجعه ست !!!!!!!!
فقط تو بازه 7 تا 12 ظهر فوق العاده ست بعدش افت پیدا می کنه ولی قابل قبوله اما تو ساعت های پایانی شب وحشتناک خراب میشه صفحات رو با 30 کیلوبرثانیه باز می کنه اما دانلودش خوبه من نمی فهمم چجوری تو speedtest سرعت وحشتناکه اما تو IDM با 900 کیلوبرثانیه دانلود می کنه البته افت هم داره تا 700 کیلو!!!!!!
سرویس 16مگ خریداری شده - ما عملا روی 8 بسته شده - فاجعه به معنای حقیقی - فناوا پیش این پادشاه بود !!!!!!!!
بازم میگم مشکل کمبود پهنا دارن تو مرکز ما وگرنه خیلی جاهای دیگه سرویس عالی میدن .
صحبت ها و اسکرین شات هایی که من قرار میدم به هیچ عنوان نباید ملاک قضاوت کسی باشه و فقط باید تو نتیچه گیری مدنظر شما باشه..
بیایید واسه یه بار هم شده سطحی نباشیم و این موضوع رو تو همه چی رعایت کنیم ..
با این که من شاکیم اما نمیگم شرکت بدیه .
![]()
Last edited by George Shelly; 29-12-2017 at 21:27.
تنها مشکل من با پیشگامان تک کانکشنه که ظهر به بعد خراب میشه!!!
یعنی اگر مثل صبح بمونه فوق العاده عالی میشه!!!
راحت می تونیم بگیم بهترینه اگر این مشکلش حل شه!!!
زنگ زدم گفتن مرکز مشکل نداره !!!!
تک کانکشن صبح ها عالیه سرعت لودینگ پیج ها فوق العاده بالاست اما ظهر که میشه خیلی خراب میشه!!!
خط من تا 23 مگ میکشه و اونها خط منو با خواهش اول تا 16 و دوم تا هر چقدر بکشه باز گذاشتن
الان روی حدود 18 مگ هست
نمی خواین تبریک بگید بهم ؟ برگشتم به دوران دایل آپ!!!!
![]()
سلام
من خطم تا 20 میکشه و روی 14 بستن . اما تک کانکشن از ظهر به بعد دیگه افتضاح میشه و تا مرز 200 کیلوبایت میرسه .. فعلا وقت ندارم برم تحقیق کنم که اینجا کدوم شرکت کیفیتش بهتره وگرنه در اولین فرصت تخلیه میکردم . استان فارس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)