تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 79 از 645 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من يه سوال داشتم:
    من ميخوام براي 3 ماه تابستون adsl با سرعت 64 يا 128 بگيرم...
    ميخوام ببينم قيمت هر كدومشون براي سه ماه روي هم چند ميشه؟
    و از كدوم شركت بگيرم؟؟
    ممنون
    64 که از Dial-up هم ضعیف تر هست اینقدر که share میشه ...
    128 باز می ارزه ...
    باز هم میگم من سپنتا رو بین شرکت های حال حاضر پیشنهاد می کنم ...
    برای اطلاعات قیمت و ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببینید شما این بحثا رو ول کنید که با چه مرورگری سازگاری دارن ... چون اصلا فرق چشمگیری نیست .

اینو بچسبید که پهنای باند بین چه تعدادی share میشه ...

طبق تعرفه باید بین 8 نفر share بشه که ISP ها بین 16 نفر share می کنن .

تنها ISP که اینکار رو نمی کنه و تقریبا باز هم نه تحقیقا به تعرفه عمل می کنه سپنتا هست .

پیشنهادم این هست که صبر کنید کلا تا مخابرات خودش ADSL ارائه کنه .

اون دیگه پهنای باند مال خودش هست و خسّت نمی کنه .

مگه مخابرات قراره ارائه بده؟؟؟؟ والا چند ساله ميگن ميخواد isp هارو جمع كنه خودش ارائه بده ولي هيچ اتفاقي نيفتاده تازه دولت داره همه چي رو خصوصي ميكنه فكر نميكنم اين كار رو انجام بده !!!!!
    شما مطمئني؟؟؟؟ كي ارائه ميده ؟؟؟ يعني از مخابرات محل ميه گرفت؟؟؟؟

البته من الان وزارت نيرو هستم اينجا خودش هنوز اينترنتش رو برقي نكرده با اونكه تجهيزاتش رو داره ولي تو كشور بخوان پياده كنن هزينه زيادي داره جتي نميكنه پايتخت رو اينجوري كنه ديگه مشكل پهناي باند و سرعت نداري

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

64 که از Dial-up هم ضعیف تر هست اینقدر که share میشه ...
    128 باز می ارزه ...
    باز هم میگم من سپنتا رو بین شرکت های حال حاضر پیشنهاد می کنم ...
    برای اطلاعات قیمت و ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون عزيز...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

مگه مخابرات قراره ارائه بده؟؟؟؟ والا چند ساله ميگن ميخواد isp هارو جمع كنه خودش ارائه بده ولي هيچ اتفاقي نيفتاده تازه دولت داره همه چي رو خصوصي ميكنه فكر نميكنم اين كار رو انجام بده !!!!!
    شما مطمئني؟؟؟؟ كي ارائه ميده ؟؟؟ يعني از مخابرات محل ميه گرفت؟؟؟؟

البته من الان وزارت نيرو هستم اينجا خودش هنوز اينترنتش رو برقي نكرده با اونكه تجهيزاتش رو داره ولي تو كشور بخوان پياده كنن هزينه زيادي داره جتي نميكنه پايتخت رو اينجوري كنه ديگه مشكل پهناي باند و سرعت نداري
    لزومی نداره که شرکت های ISP رو جمع کنه ...
    شرکت های ISP خودشون از مشتری های پهنای باند هستن اما با قیمت پایین ارائه میده تا تعدادی از ISP های ضعیف خودشون از گرده رقابت خارج شن .

شما مثال وزارت نیرو میزنی ...
    اما من خودم تو دانشگاهم 8mbps سرعت اینترنت دارن ... کانکشن T1

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

البته اینم بگم که اینترنت با استفاده از کابل های برق هم می تونن ارائه کنن ...

اما کشوری که حتی حاضر نیست Adsl بالای 128 ارائه کنه به مردمش و سرعت اینترنت رو حقشون نمیدونه دیگه نمیاد این حرکتارو بکنه که .

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اما کشوری که حتی حاضر نیست Adsl بالای 128 ارائه کنه به مردمش و سرعت اینترنت رو حقشون نمیدونه دیگه نمیاد این حرکتارو بکنه که .
    باهات موافقم 100% چون دولت با اینترنت مخالفه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم همين رو ميگم ديگه مشكل ما اينه وگرنه شما خودت ديش بزاري از همه چي بهتره من دوستم 3 سال ديش گذاشته بود بهترين اينترنت كلي هم كاسبي كردش خيلي وارد بودش از اينترنت خريد و فروش ميكردش بعد از 3 سال مخابرات فهميد اوم در خونه اينم گفت من نميدونستم خودم جمع ميكنم ميفروشم همه رو نميدونم چرا تو اين 3 سال نفهميده بود با اونكه دستگاه دارن امواج هاي غير مجاز رو پيدا ميكنن
    خلاصه همين 128 كه ميگن براي استفاده شخصي زياده نميدونن كه به درد نميخوره من 256 گرفتم تازه جوابگو نيستش اي با با مشكل اينجاست متخصص اين كار رو نداريم اينا ميخوان با دنياي اينترنت رقابت كنن. روزي ميرسه بايد همه چي از اينترنت باشه اون موقع بايد تسليم بشن فعلادارن زور ميزنن. خودشون الان شبكه اينترنت قطع بشه همه كشور ميخوابه تازه هنوز كاملا الكترونيكي نشديم. مشكل ما اينه كساني كه ميشينن تصميم ميگيرين در اين رابطه براي اين كار نيستن هيچ كس جاي خودش نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

لزومی نداره که شرکت های ISP رو جمع کنه ...
    شرکت های ISP خودشون از مشتری های پهنای باند هستن اما با قیمت پایین ارائه میده تا تعدادی از ISP های ضعیف خودشون از گرده رقابت خارج شن .

شما مثال وزارت نیرو میزنی ...
    اما من خودم تو دانشگاهم 8mbps سرعت اینترنت دارن ... کانکشن T1
    حالا ميدوني كي مخابرات ارائه ميده؟؟؟؟ البته اينجوري بهتره ها ؟؟؟؟هر محلي بري از مخابرات محل ميگيري نگران هم نيستي سرعتشم خوبه براي مخابرات محله اينجوري كنن حداقل بهتره . ولي الان تنها كار اينه كه پول داشته باشي بگي كابل تلفنت رو جدا برات رد كنن از pcm رد نكنن من از مخابرات اداره پرسيدم رفيقمه گفتش همون كسي كه براي خرابي تلفن ميادش پول بدي بهش اين كار رو ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه va2hid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پارس انلاین اصلا مالی نیست ، پدرم در اومد تا بالاخره درست شد ... حتی سرعتش هم تو چشم نمیاد (بدجوری بدبین شدم ! ) با این نرمافزارها و سیتمهایی هم که بلدم نمی شه فیلترش رو پیچوند ، یک نفر کمک کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پارس انلاین اصلا مالی نیست ، پدرم در اومد تا بالاخره درست شد ... حتی سرعتش هم تو چشم نمیاد (بدجوری بدبین شدم ! ) با این نرمافزارها و سیتمهایی هم که بلدم نمی شه فیلترش رو پیچوند ، یک نفر کمک کنه

رفيق از اينا استفاده كن همه جا باز ميشه نرم افزار Qconline از همه بهتره يه جور vpn هستش كه شما ip ميشه براي شيكاگو. اگه خواستي ميتوني اشتراك 1 ماهه VPN بگيري از 3500 هستش تا 1500 من از يكي گرفتم 1500 تو persiantools خواستي بهت ميدم ايميل بزن 1500 ميريزي به حسابش بهت ميده شماديگه يه شهروند خارجي حساب ميشي كه بيشتر اينا براي امريكا هستش بعدميتوني جاهايي كه IP ايران رو تحريم كردن بري آپديت كني حتي ويندوز رو رجيستر كامل كني و من سايت java.com رفتم جاوا اصلي رو دانلود كردم ولي ip ايران نميتونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Qconline

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onspeed

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •