اينم آپشن فايل من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم آپشن فايل من
سلام حسين جان
تا ساعت
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
سلام حسين جان
تا ساعت چند ميتوني به هم يه سر بزني
حسین کجایی دادا ؟ بازی ما رو خودت انجام میدی دیگه ؟
باشه الان داره بازی انجام میشه .
حامد جان شرمنده الان آنلاینم .
مسعود جان تا نیم ساعت قبل از بازیت تغییرات رو اعمال میکنم .
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- (برگزار شد)
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- (برگزار شد)
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- در حال برگزاری
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5.15 بعد از ظهر
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5.15 تا 5.30 بعد از ظهر
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
فکر کنم برنامه این هفته تغییر باید کنه.چون الان ساعت 5:10 هستش بازی هفته قبل هنوز تموم نشده
من با چند دقیقه تاخیر درستش میکنم .
بازی آرمین و عادل برگزار شده . لیورپول یک هیچ بازیو برد .
الان بازی عادل با استون ویلاست که عادل 2 هیچ عقبه .
بازی عادل 2 صفر به نفع استون ویلا تموم شد الان بازی منه
بازم من مساوی کردم .
بارنلی 0 - چلسی 0
سیو بازی :
این قدر با عجله بازی کردم و اومدم توی تاپیک که فراموش کردم از آمار بازی عکس بگیرم .
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------(برگزار شد)
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------(برگزار شد)
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 17:52.
حسین جان من نمی دونستم الان بازیم هستش.الان برم بازی کنم عیب که نداره؟
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 18:27.
حسین جان این بازی چی شد ؟ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)