اشتباه شد معذرت...
اشتباه شد معذرت...
من هر از گاهی برنامه هایی رو که باز میکنم هنگ میکنه و دیگه امکان quite شدن رو نداره، و اینجور وقتا تا برنامه هم quite نشه ، سیستم restart نمیشه و حتما باید از دکمهٔ power خود مکبوک استفاده کرد
میخواستم بدونم توی مکینتاش امکانی مثل task manager ویندوز هست یا نه؟ و در مقابل این مشکل من باید چیکار کنم؟
(به طور مشخص الان میل مک هنگ کرده !! )
عجیبه من الان سه ماهه مک دارم یه بار هنگ نکرده
حالا در هر صورت شما از منوی بالای صفحه روی لوگوی اپل کلیک کنید و از منوی باز شده Force Quit و انتخاب کنین .. ادامه اش هم مشخصه ...( انتخاب برنامه مورد نظر و...)
منم همچین مشکلی تا الان نداشتم
شما از ۳ دکمه ی option + command + esc استفاده کن
منم مشکل دوستمون رو دارم نمیشه Force Quit نمیشه باز کرد همون جوری می مونه چه نرم افزار بهینه سازی واسه پاک سازی مک هس که یه سری ارور ها رو بگیره
معرفی کنید یا لینک دانلود بزارید ممنون می شم.
سلام
من از وقتی که macbook pro گرفتم با itunes مشکل پیدا کردم. و اون هم موقع دانلود ازش هست.
من اکانتم مال هنگ کنگه، پس باید با ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن برم. از برنامه ی t*o*o*n*e*l برای این کار استفاده کردم. و از توی network prefrence از قسمت p*r*o*x*y ، مشخصات رو add کردم.
اما وقتی می خوام برنامه download کنم ، بازم این ارور 1009 رو میده.
حالا من باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
آقا تو رو خدا يه نفر به من لب تاب نديده بگه دگمه تنظيم شفافيت مانتور كجاست دارم كور مي شم (سوني cw ) اگگه نرم افزاري هست تو ويندوز xpكجاست
پنجره هاي مک معمولا تمام صفحه رو نمي گيرند حتي اگه به روي دکمه ي + (maximize) کليد کنيد. خوب اگه مايليد از اين رفتار خودسرانه خلاص شويد نرم افزار rightzoom رو دانلود کنيد. خيلي بدرد مي خوره!در ضمن مي شه تنظيمش هم کرد تا هر تعداد از برنامه هايي رو که مي خواين به اين ليست اضافه کنيد يا حذف کنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ی برنامه ی کوچیک رایگان واسه uninstal کردن کامل برنامه ها بر روی mac
Appcleaner 1.2.2
(2.2 مگ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)