ممنون از شما
بله کاملا تایید میشه
ممنون از شما
بله کاملا تایید میشه
واووووووووووو
الان تو سایت اپلم لامصب هر قسمتش و هر محصولشو میبینم ادم شیفتش میشه
پیشنهاد میکنم زیاد نرید که حالتون گرفته نشه
ادم میگه پول داشته باشم همه رو یه جا با هم بخرم
بچه ها این mc374 چه جوریاست به نظرتون؟؟؟؟
15 اینچیا 2 گرافیک دارن ولی این 1 گرافیکه فکر کنم؟؟؟
در کل یکی میاد بگه ببینم این 13 اینچیا نسبت به 15 اینچیا چی کم دارن؟؟؟؟
یه چیز دیگه به نظرتون این 13 اینچی جدیدا مثل mc374 تا چه اندازه در کارهای گرافیکی و بازی میتونه جواب بده؟؟؟
دقیقا همین طورهواووووووووووو
الان تو سایت اپلم لامصب هر قسمتش و هر محصولشو میبینم ادم شیفتش میشه
پیشنهاد میکنم زیاد نرید که حالتون گرفته نشه
ادم میگه پول داشته باشم همه رو یه جا با هم بخرم
در حد خودش عالیه . همون 990 ارتقا یافته است .بچه ها این mc374 چه جوریاست به نظرتون؟؟؟؟
بله همین طوره . 15 اینچی ها 2 تا چیپست گرافیکی دارن .زمانی که نیاز میشه چیست اصلی فعال میشه تا مصرفش زیاد نشه15 اینچیا 2 گرافیک دارن ولی این 1 گرافیکه فکر کنم؟؟؟
صدای استریو ندارن . گرافیک قوی ندارن . از لحاظ سی پی یو ضعیف ترندر کل یکی میاد بگه ببینم این 13 اینچیا نسبت به 15 اینچیا چی کم دارن؟؟؟؟
بازی شیفت رو راحت اجرا می کنهیه چیز دیگه به نظرتون این 13 اینچی جدیدا مثل mc374 تا چه اندازه در کارهای گرافیکی و بازی میتونه جواب بده؟؟؟![]()
من سایت الماس پایتخت برات میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرسش :
خ-میرداماد-مجتمع کامپیتر پایتخت-ط 1 شماره 116
اینم از تلفنش: 88797931
البته اینائی که من نوشتم از روی فاکتور فروشی که بمن دادن برات دادم آخه در تاریخ 16/02/89 من یه دونه مک MB990LL از همین فروشگاه خریدم![]()
سلام دوستان
به نظرتون بین 2 محصول mb991 و mc374 من کدومو بگیرم؟
ممنون لصفا دلیلتونم بگین
واقعآ باید به اون کله کچل استیو افرین گفت
دمش گرم
فقط تو سایزش موندم
ور نه همین 13 اینچیه هم ترکونده چه برسه به 15 اینچش
نمیدونم 13 کوچیکه واسم یا نه
ولی فکر کنم از لحاظ توان گرافیکی هر دو در یه حد هستن
یه چیزیم دیدم یکی معنی کنه ببینم منظورش چیه
اینو تو توصیف کارت گرافیک 13 اینچی ها گفته بودThe 13-inch MacBook Pro features the new NVIDIA GeForce 320M integrated graphics processor with 48 processing cores — three times as many as before. The result? The fastest integrated graphics on the market and a performance boost of up to 80 percent over the previous generation.3 That makes a huge difference when you’re using 3D games and graphics-intensive applications. And when you’re not, you’ll benefit from a new energy-efficient architecture that uses up to 40 percent less power for everyday tasks like writing email and surfing the web. It’s so efficient, in fact, that you can now get up to 10 hours of battery life on a single charge.4
خدایی هر کی بلده مخصوصآ اون قسمت قرمز رو معنی کنه فکر کنم جالب باشه
من یک پشنهاد دیگه بهت میدم . قیمت 991 الان 1880 تومنه . میتونی هم 375 بگیری که 1950 که هم جدیدتره و هم هاردش بیشتره و هم 1950 mc118 بگیری که 15 اینچه
اختلاف زیاد نیست . حدود 80 تومنه ولی مطمئن باش می ارزه . البته می تونی 80 تومن رو تخفیف بگیری . من جای شما بودن mc118 می گرفتم![]()
اساتید ، فکر میکنید که تا اواسط خرداد قیمت ها ثابت بشه؟
از بچه هایی که 13 اینچی دارن یه سوال دارم
راضی هستین ؟
زیاد کوچیک نیست
لطفا یکی جواب بده خیلی برام حیاتیه!!
بله . کارش درستهواقعآ باید به اون کله کچل استیو افرین گفت
دمش گرم
بهترین راه اینه که بری از نزدیک نگاه کنی .فقط تو سایزش موندم
ور نه همین 13 اینچیه هم ترکونده چه برسه به 15 اینچش
نمیدونم 13 کوچیکه واسم یا نه
15 اینچی ها از نظر گرافیک هم قوی ترند.ولی فکر کنم از لحاظ توان گرافیکی هر دو در یه حد هستن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)