تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 83 اولاول ... 2969757677787980818283 آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
    چند تا سوال در مورد سایپا 111 داشتم
    میخواستم بدونم :
    1 - فرمون سایپا 111 از نظر نرمی چطوره؟ تغییر محسوسی نسبت به پراید های معمولی قبلی داشته ؟ کلا میشه با یک دست فرمون رو چرخوند و لذت رانندگی رو به آدم میده یا خیر؟
    2- ترمز ماشین در چه حدیه ؟ اینکه میگن ABS ش کار نمیکنه آیا درسته ؟
    3- تعادل ماشین چطوره؟ قابل قبوله یا مثل ظاهرش کمی ترسناکه ؟
    4- فضای داخلی ماشین برای یه خانواده ی 4 نفره کافی هست یا خیر؟

ممنونم از توجهتون.
    سلام
    1)بله فرمون هیدرولیکش خوبه!به قولی خانومیه!
    2)ترمزشم بد نیس!خوبه اما در حد ماشینا دیگه که abs دارن نیس!اما خوبه!
    3)تعادل منظورتون چیه!دیگه پرایده دیگه نمیشه سر پیچ باهاش100 تا بپبچی که)
    4)صندوقش کوچیکه!اما فضا داخلش مثله پرایدایه معمولیه!
    سبز باشید

2. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    من یه سایپا 111 آبی کاربنی با رینگ آلومینیومی ثبت نام کردم تحویل همین ماه
    میخواستم بپرسم به نظرتون احتمالا چه رینگ و لاستیکی با چه سایزی برام میبندن
    ممنون

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من 111 دارم...4700 تا کار کرده...دیگه کم کم باید ببرم گارانتی...

چند سوال مهم دارم گفتم اینجا بپرسم اگه پاسخ داده نشد مجبورم تاپیک جدا بزنم چون خیلی مهم هست..

من تا حالا ماشین نبردم گارانتی...میخوام بدونم چطوریاس...باید صبح زود ببرم؟ باید از قبل وقت بگیرم؟؟؟ چند ساعت حداکثر ماشینم میخوابه داخل نمایندگی؟
    من ماشین الان یه سری ایرادات پیدا کرده...مثلا لنت هاش صدا میده...سوت میکشه ...چند نفر بهم گفتن اینو گارانتی بخواد عوض کنه..باز لنت مزخرف میندازه برات...خودت بگیر بنداز! میخوام ببینم چطوریاس..چون نمایندگی که مجانی لنت نمیندازه به هر حال پول لنت رو میگیره معلوم هم نیست چه لنتی بندازه...درسته؟ میشه بگید چه چیز هایی رو اونا بگم درست نکنن بهتره؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام دوستان

من 111 دارم...4700 تا کار کرده...دیگه کم کم باید ببرم گارانتی...

چند سوال مهم دارم گفتم اینجا بپرسم اگه پاسخ داده نشد مجبورم تاپیک جدا بزنم چون خیلی مهم هست..

من تا حالا ماشین نبردم گارانتی...میخوام بدونم چطوریاس...باید صبح زود ببرم؟ باید از قبل وقت بگیرم؟؟؟ چند ساعت حداکثر ماشینم میخوابه داخل نمایندگی؟
    من ماشین الان یه سری ایرادات پیدا کرده...مثلا لنت هاش صدا میده...سوت میکشه ...چند نفر بهم گفتن اینو گارانتی بخواد عوض کنه..باز لنت مزخرف میندازه برات...خودت بگیر بنداز! میخوام ببینم چطوریاس..چون نمایندگی که مجانی لنت نمیندازه به هر حال پول لنت رو میگیره معلوم هم نیست چه لنتی بندازه...درسته؟ میشه بگید چه چیز هایی رو اونا بگم درست نکنن بهتره؟
    بسته به شهر و نمایندگی که می خواهید برید هم می تونید اینترنتی نوبت بگیرید و هم جضوری تشریف ببرید و البته بعضی نمایندگی ها تلفنی هم نوبت می دهند. برای نوبت دهی اینترنتی باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید ولی اگر می خواهید حضوری برید باید صبح زود قبل ساعت 7 اونجا باشید که نوبتتون بشه.

ماشین را هم صبح تحویل می گیرند و غروب تماس می گیرند که بیایید ببرید.(اگر شهرستان های کوچیک باشید معمولا زودتر انجام میشه)

اما در مورد لنت ، اگر خودروی شما بیشتر از 3ماه کار نکرده تعویض لنت برای شما رایگان خواهد بود و از روی گارانتی ، یعنی تا سه ماه اول لنت هم گارانتی داره ولی لنتی که روی ماشین میزارن از نظر کیفیت مثل همین لنت روی ماشین شما هست و بعد مدتی دوباره سوت میکشه. حالا بعضی نمایندگی ها میان یه کار خوب می کنند و اینکه میگن شما ما به التفاوت پول لنت خوب و لنتی که گارانتی میده را بهشون میدهید و اونها لنت خوب روی ماشین شما میزارن.(اینکار توی نمایندگی های مشهد و کلا خراسان که انجام میشه و خود نمایندگی برای هر قطعه ای میگه اگر جنس بهتر میخوای باید مابه التفاوت بدی و در مورد شهرهای دیگه خبر ندارم)

علاوه بر لنت ، برف پاک کن و صفحه کلاژ هم جزو قطعاتی هستن که گارانتیشون فقط سه ماه اول هست و اگر مشکل داره اقدام کنید.

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان من دیروز 111م رو بردم تعویض روغن میگفتن 3.5 لیتر روغن کافیه و اگر 4 لیتر بریزی برای موتور ضرر داره و به اصطلاح خفه میشه و شتاب ماشین هم کم میشه، به نظرتون این حرف درسته؟
    برای بالا بردن شتاب ماشین چه توصیه هایی دارید دوستان؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسته به شهر و نمایندگی که می خواهید برید هم می تونید اینترنتی نوبت بگیرید و هم جضوری تشریف ببرید و البته بعضی نمایندگی ها تلفنی هم نوبت می دهند. برای نوبت دهی اینترنتی باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید ولی اگر می خواهید حضوری برید باید صبح زود قبل ساعت 7 اونجا باشید که نوبتتون بشه.

ماشین را هم صبح تحویل می گیرند و غروب تماس می گیرند که بیایید ببرید.(اگر شهرستان های کوچیک باشید معمولا زودتر انجام میشه)

اما در مورد لنت ، اگر خودروی شما بیشتر از 3ماه کار نکرده تعویض لنت برای شما رایگان خواهد بود و از روی گارانتی ، یعنی تا سه ماه اول لنت هم گارانتی داره ولی لنتی که روی ماشین میزارن از نظر کیفیت مثل همین لنت روی ماشین شما هست و بعد مدتی دوباره سوت میکشه. حالا بعضی نمایندگی ها میان یه کار خوب می کنند و اینکه میگن شما ما به التفاوت پول لنت خوب و لنتی که گارانتی میده را بهشون میدهید و اونها لنت خوب روی ماشین شما میزارن.(اینکار توی نمایندگی های مشهد و کلا خراسان که انجام میشه و خود نمایندگی برای هر قطعه ای میگه اگر جنس بهتر میخوای باید مابه التفاوت بدی و در مورد شهرهای دیگه خبر ندارم)

علاوه بر لنت ، برف پاک کن و صفحه کلاژ هم جزو قطعاتی هستن که گارانتیشون فقط سه ماه اول هست و اگر مشکل داره اقدام کنید.
    خب عزیز مسئله اینه که بر فرض هم که من مابه التفاوت رو دادم که لنت خوب بندازن....از کجا بدونم لنت خوب رو انداختن؟؟ شاید طرف بگه باشه بعد لنت داغون بندازه...نمیاد جلو من از جعبه در بیاره بندازه که...

ولی مکانیکی میتونم وایسم جلوم اینکارو بکنه....

بهتر نیست بیخیال تعویض لنت در نمایندگی بشم؟

چون بیشتز از 3 ماه کار کرده

8. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

خب عزیز مسئله اینه که بر فرض هم که من مابه التفاوت رو دادم که لنت خوب بندازن....از کجا بدونم لنت خوب رو انداختن؟؟ شاید طرف بگه باشه بعد لنت داغون بندازه...نمیاد جلو من از جعبه در بیاره بندازه که...

ولی مکانیکی میتونم وایسم جلوم اینکارو بکنه....

بهتر نیست بیخیال تعویض لنت در نمایندگی بشم؟

چون بیشتز از 3 ماه کار کرده
    دیگه اینقدر هم مردم ... نیستند دیگه ، لنت چیزی که کیفیتش خیلی راحت مشخص میشه ، در ضمن اینکه فاکتور که بهت می دهند قابل پیگیری هست.

به هر حال این یک پیشنهاد بود و اگر فکر می کنید که چنین اتفاقی در نمایندگی میوفته ، بیرون عوض کنید.

10. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیگه اینقدر هم مردم ... نیستند دیگه ، لنت چیزی که کیفیتش خیلی راحت مشخص میشه ، در ضمن اینکه فاکتور که بهت می دهند قابل پیگیری هست.

به هر حال این یک پیشنهاد بود و اگر فکر می کنید که چنین اتفاقی در نمایندگی میوفته ، بیرون عوض کنید.
    من لنت خوب نمیشناسم...میشه بگید بهترین لنت موجود برای پراید sx چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من یه سایپا 111 آبی کاربنی با رینگ آلومینیومی ثبت نام کردم تحویل همین ماه
    میخواستم بپرسم به نظرتون احتمالا چه رینگ و لاستیکی با چه سایزی برام میبندن
    ممنون
    سلام
    رینگ اسپرت معمولا میکوبه!!شما میتونین همون رینگ فابریکیشو استفاده کنی لاستیکم 175/R13 کومهو اصل کره بنداز!!البته 185 هم میتونی بندازی!!اما اکثرا 175 میندازند

13. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه هفته ای میشه 111 خریدم.اولش قصدم خرید و فروش بود.اما از سواریش خوشم اومد نگهش داشتم.حالا چند تا سوال واسم پیش اومده.

به نظرتون لاستیکشو عوض کنم ؟ رینگ آلومینیومی یا همون فولادی ؟ چه لاستیک و چه سایزی بهترین نرمی و سواری رو میده ؟

نظرتون راجع به تعویض کمک ها چیه ؟ احساس میکنم کمکهای فابریکش افتضاحه.مخصوصا تو دست انداز.چه مارک کمک فنری خوبه ؟ چه قیمتی داره ؟

واسه فیلتر هوا و روغن موتور و کلا مسائل مربوط به موتور پیشنهادتون چیه ؟ قیمت مهم نیست.

چه تغییراتی میشه داد که کارکرد موتورش بهتر بشه و شتاب و قدرتش تاثیر داشته باشه البته نمیخوام مصرف بنزینش بالا بره.

سوال آخر : هدرز چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •