تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 95 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان آخرین فریم ور b690 چیه؟من تصمیم گرفتم اینو بگیرم.موقع خرید از کجا میشه متوجه شد فریم ورش چیه؟ و آیا این مشکل لن که دوستان مطرح کردن هنگام خرید هم میشه امتحانش کرد یا نه؟
    یه سوال دیگه: من 40 رو میخوام بگیرم , از فاصله 2.5 متری حدودا پیکسلاش مشکل پیدا نمیکنه ؟کیفیتش خوب هست؟ برای شبکه های هاتبرد و نیل و... و با ----- xcruzer-persianbox ?????
    ممنون
    Last edited by seeb_sh; 22-06-2010 at 21:32.

2. این کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان آخرین فریم ور b690 چیه؟من تصمیم گرفتم اینو بگیرم.موقع خرید از کجا میشه متوجه شد فریم ورش چیه؟ و آیا این مشکل لن که دوستان مطرح کردن هنگام خرید هم میشه امتحانش کرد یا نه؟
    یه سوال دیگه: من 40 رو میخوام بگیرم , از فاصله 2.5 متری حدودا پیکسلاش مشکل پیدا نمیکنه ؟کیفیتش خوب هست؟ برای شبکه های هاتبرد و نیل و... و با ----- xcruzer-persianbox ?????
    ممنون
    2.5 رو اگر 3.5 كنيد بهتره، از فاصله 2.5 متري يه كوچولو مشكل پيش مياد.

4. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون
    آخرین ورژن 2006 است.
    برای تست LAN وارد منو و سپس Settings بشید و گزینه Network رو انتخاب کرده و روی Network Test اوکی کنید.
    اگر در پنجره ای که باز میشه، جلوی mac address یک سری عدد و حرف نوشت و تیک خورد، کارت شبکه مشکلی نداره. بقیه گزینه ها وقتی تیک میخورن که تنظیمات شبکه رو انجام بدید.
    اما اگر جلوی mac address ضربدر زد و نوشت mac address fail ، اونوقت مشکل داره.
    حتما موقع خرید، یا وقتیکه نصاب داره تلویزیون رو نصب میکنه، این مورد رو تست کنید و در صورت مشکل دار بودن، تلویزیون رو تحویل نگیرید.

6. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض سوال راجع به LAN

من خوندم که از LAN این LCD ها میشه برای تماشای فیلمهای تو کامپیوتر هم استفاده کرد.آیا صحت داره؟

8. این کاربر از r_safir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من خوندم که از LAN این LCD ها میشه برای تماشای فیلمهای تو کامپیوتر هم استفاده کرد.آیا صحت داره؟
    در واقع كارش همينه ديگه ايجاد شبكه بين tv و pc و share فايلهاي كامپيوتر روي tv

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی به دلیل امتحانات از این مطالب دور بودم .به نظرم یه مطلب خاص جاش خالیه
    در خصوص بحثهای پیرامون مقایسه ،ارجحیت وخصوصیات این مدل(B650) با مدلهای جدید باید به یک نکته ظریف دقت کنید.
    تصور کنید یک شرکت تقریبا نوظهور در دنیای وسایل صوتی وتصویری وارد میشه وباید با رقبایی که دراین عرصه بودند ونامدار ومعروف هستند رقابت کنه تمام توان مهندسی وعلمی خودش رو بکار میگیره تا بتونه محصولات جدید با کیفیت برندهای معروف وحتی بالاتر رو ایجاد کنه.تولیدیک تلویزیون شامل صفحه نمایش مدارات سخت افزاری (گیرنده های امواج،تقویت کننده ها،مبدلها و....) ،توان مصرف وجزئیات دیگه ای میشه که وقتی این شرکت نوظهور پا به عرصه رقابت میگذاره طبق قانون تجارت در نقطه خاصی به اوج نتایج خود میرسه اگر شما مدیر این شرکت بودید در آن زمان چه میکردید؟
    بدون شک برای برابر شدن وحتی جلو افتادن از رقیبان خود بالاترین وبهترین دستاورد خود که محصولی با کیفیت نهایی بود را وارد بازار میکردید.
    اما گام دوم در این رقابت ،سرپا ماندن در این میدان است پس بعد از رسیدن به اوج معمولا باید به جزئیات آن محصول بپردازید و امکانات جانبی یا ظاهری آنرا هرازچندگاهی دست کاری کرده ونام جدیدی وارد بازار کنید تا استفاده کنندگان به لحاظ روانی احساس در اوج بودن وبه اصطلاح زنده بودن شرکت مطلوبشان را داشته باشند.
    B650 یا همان B690 در این دوران نقطه اوج شرکت سامسونگ به شمار میرود و دستکاری با مقادیر کنتراست و تعداد ورودی وخروجیها و چیزهای از قبیل پشتیبانی از فرمتهای فلان وفلان که برخی ترفندهای نرم افزاری وبرخی جزی کاریهایی در سخت افزار هست همان زنده نگه داشتن برترین محصول میباشد که با نامهای سری C و یا نسل LED در بازار نام گرفته اند.
    واقعیت این است که در زمان حاضر کیفیت رنگ و تصویر در نسل تلویزیونهای موجود با کیفیت عالی به مرز STOP رسیده برای همین این شرکتها سعی دارند با وارد شدن به عرصه تصاویر سه بعدی3D ادعای زنده بودن خود را اثبات کنند که بحث آن هم خارج از حوصله است ودرواقع فعلا یه دروغ بیشتر نیست.
    پس به عنوان یک تلویزیون ایده آل وکامل از لحاظ کیفیت تصویر با امکانات جانبی نسبتا مدرن B690یک انتخاب ارجح وبه مراتب حتی بالاتر از نوادگان جدید خود (LED) میباشد.
    موفق باشید

12. 9 کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیز
    درادامه مطلبی که چند روز پیش و درپست قبلی خدمت شما عرض کردم، امروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ نکته جالبی به چشم خورد که دقیقا صحت مطلب قبلی بنده رو تائید کرد.
    بعد از مدل 40b690 با قیمت 1789000 تومان در لیست ال سی دی های این فروشگاه که آخرین مدل چهل بود نام جدید LA40C685 به چشم میخوره تا اینجا به نظر میرسه که اتفاق جدیدی روی داده وقتی به قیمت آن نگاه میکنید احساس میکنید که اتفاق جدیدتری افتاده و افت قیمت پیش اومده و مبلغ 1459000 رو میبینید ولی وقتی یه دقت جزیی انجام بدین متوجه میشین که قیمت قبلی b690 ،1789000 منهای قیمت هدیه آن که یه سینما خانواده به قیمت 330000 تومان بود وخود نمایندگی ها هم به درخواست خریدار حذفش میکردن میشد 1459000 و این ال سی دی جدید بدون هدیه همین قیمت رو داره پس درواقع قیمت این دو مدل یکی هست .
    متاسفانه بادیدن جزئیات مدل جدید به جای پیدا کردن نکته مثبت متوجه یه نکته منفی کوچک هم شدم که البته مهم نیست ولی مصرف برق مدل جدید 10 وات بیشتر شده .
    امیدوارم اطلاعات ارائه شده در دو پست قبلی بنده برای همیشه تو ذهنتون باقی بمونه و قاعده بازی همه شرکتهای تجاری رو همیشه در انتخاب مدل وقیمت وسایلتون مرور کنید تا به انتخاب صحیح نزدیک بشید.
    در اینجا،( آنچه گرانتر است حتمادلیل بر بهتر بودنش نیست وآنچه آخرین مدل ارائه شده میباشد نیز همچنین).(فراموش نکنید)
    Last edited by michelll1; 06-07-2010 at 08:42.

14. 2 کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشكر از شما دوست عزيز
    در بسياري از موارد بنده كاملا با حرف شما موافقم همينطوره جديد بودن لا جرم دليل بر بهتر بودن نيست
    ولي نقيض اين قضيه هم حاكمه قديمي بودن دليل بر بهتر بودن هم نيست
    در خيلي از موارد استفاده از تكنولوژي ها جديد سبب بهبود در كارايي و رفع خيلي از نواقصي كه در مدل هاي پيشين بوده ميشه

16. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه مشکل دارم امیدوارم یکی از اساتید زودتر پاسخ بده
    یه ----- قدیمی sky1a دارم نمیدونم تاچه حد معرف حضور اساتید هست ، مشکل من عدم اطلاع از چگونگی ساپورت کابل کمپوننت برای اتصال این ----- به ال سی دی هست چون بیشتر اوقات به شدت نیاز به استفاده حالت تصویر در تصویر دارم تا بتونم درحین استفاده از sat از برنامه های تلویزیون هم اطلاع داشته باشم واین قابلیت فقط درحین استفاده از component و hdmi امکان پذیر هست.
    پشت ----- به دلیل قدیمی بودن پورت HDMI که نیست اما چهار تا جای فیشهای ویدئویی داره که درحالت عادی با کابلهای ویدئویی سه سر معمولی دارم از سه تای ،آنها استفاده میکنم چهارمی رنگش مشکیه .میخوام بدونم آیا میشه به نحوی از کابل کمپوننت برای اتصالش با کمک همون چهارمی استفاده کنم چون تا جایی که بنده میدونم کمپوننت یا پنج سر هست یا سه سر.لطفا اگر کسی میدونه این مشکل راه حل داره یا نه راهنمایی کنه .بسیارممنون

18. این کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یه مشکل دارم امیدوارم یکی از اساتید زودتر پاسخ بده
    یه ----- قدیمی sky1a دارم نمیدونم تاچه حد معرف حضور اساتید هست ، مشکل من عدم اطلاع از چگونگی ساپورت کابل کمپوننت برای اتصال این ----- به ال سی دی هست چون بیشتر اوقات به شدت نیاز به استفاده حالت تصویر در تصویر دارم تا بتونم درحین استفاده از sat از برنامه های تلویزیون هم اطلاع داشته باشم واین قابلیت فقط درحین استفاده از component و hdmi امکان پذیر هست.
    پشت ----- به دلیل قدیمی بودن پورت HDMI که نیست اما چهار تا جای فیشهای ویدئویی داره که درحالت عادی با کابلهای ویدئویی سه سر معمولی دارم از سه تای ،آنها استفاده میکنم چهارمی رنگش مشکیه .میخوام بدونم آیا میشه به نحوی از کابل کمپوننت برای اتصالش با کمک همون چهارمی استفاده کنم چون تا جایی که بنده میدونم کمپوننت یا پنج سر هست یا سه سر.لطفا اگر کسی میدونه این مشکل راه حل داره یا نه راهنمایی کنه .بسیارممنون
    فكر ميكنم اون فيش پشتي مربوط به كواكسيال باشه

20. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •