تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 218 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی این بازی اینقدر افت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    افت که والا چه عرض کنم. فقط بگم خدا چه بلای سر این یوبی سافت بیاره که به جای ساخت بازی درست حسابی میره وقتشو میزاره drm درست کنه.

یکم از راک استار یاد بگیره.

2. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان تمومش کردم.....دو روزه تموم شدش فقط یه سوال دار...شخصیت Ezio رو حتما باید وصل شی به UPLY تا آزاد شه؟ راه دیگه نداره؟ باحال بودش ولی فنون مبارزاتش خیلی کم بودش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که دیشب تموم کردم. بازی بدی نیست.البته اگر نخوایم با نسخه های قبلی مقایسه کنیم.
    داستان درستی که نداشت.
    اکشن هم که ضعیفه.
    دوربین فوق العاده بده.
    معما هاش هم که خیلی ساده بود.
    دشمنان هم که اعصاب خورد کن.بلد نبودن بزنن فقط اینقدر زیاد زیاد میومدن ادم حوصلش سر میرفت بکشتشون.غول اخر هم که فوق العاده خنده دار.بمب اتم میزنه

ولی بهترین جاهای بازی مواقعی بود که باید از در و دیوار بالا بری چون لذت بخش بود.

کلا بد نبود.واسه وقت پر کنی خوب بود.

راست میگی اکشن بازی خیلی ضعیف تر از قبلیا بود
    دوربینش که خوب بود قشنگ راه رو بهت نشون میداد (که من مخالف این بودم که راه رو قشنگ بهت نشون بده )
    معماهاش هم راست میگی آسون بود
    راجب دشمناش هم بگم که شما اگه normal بازی کنی بهت حال میدن دشمناش
    بنظر من هم غول آخرش هم (RATASH) بد نبود ... منو یاد غول بازی Devil cry cry 4 مینداخت...ولی جالب بود

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

منم همینجا گیر کردم اینم عکسش:

حالا این کرکه کجا هست و ورژن یکه یا دو؟
    آخرین کرکی که بچه ها لطف کردن گذاشتن رو بریز درست میشه .. منم همین جا گیر کرده بودم ولی اونو ریختم رفتم ... برو حالشو ببر

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

منم همینجا گیر کردم اینم عکسش:

حالا این کرکه کجا هست و ورژن یکه یا دو؟
    فقط دادا حواست باشه Save هاتو وردار که پاک میشن ok?

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من اینجا گیر کردم . ورژن کرک هم 2 هست . کمک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت shopspott's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کرک ورژن یک اسکیدرو :
    کد:
    or
    کد:
    or
    کد:
    کرک ورژن 2 :
    کد:
    این برای صدمین بار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا چاکریم

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

دوستان من اینجا گیر کردم . ورژن کرک هم 2 هست . کمک کنید
    کد:
    با Shift آب رو یخش بزن بعدش اهرم رو بچرخون خودت میبینی چه اتفاقی میفته دادا

8. 2 کاربر از yashar_silverboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

آقا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا چاکریم[COLOR="Silver"]

با Shift آب رو یخش بزن بعدش اهرم رو بچرخون خودت میبینی چه اتفاقی میفته دادا

ممنون از کمکت . اصلا به فکرم نرسیده بود . ولی مثل اینکه توپت خیلی پره ها . چقدر از یوبی گرفتی که این حرفا رو بزنی .

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این کرک دومیه فکر کنم برای آپگرید کردن مشکل داره چون من چند بار از تعداد امتیازهای مورد نیاز برای هر مرحله رد شدم ولی اصلاً به من پیغام Upgrade available نداد و وقتی هم با زدن tab رفتم به محل آپگرید کردن همش میگه تعداد امتیازهات کم تر از حد مجاز برای ارتقا هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام سیو بازی تو ویندوز xp کجاست/؟؟؟؟؟.......مردشور این ubi رو ببرن ....بازی هاشو بی کرک میده تو بازار
    Last edited by kingboy_1978; 01-07-2010 at 14:08.

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

قا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا چاکریم
    دوست عزیز با حرفات کاملا موافقم
    بازیو باید بازی کرد نه اینکه دنبال ایراد ازش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •