تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 96 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام.

قبل از هر چیز از همه ی کسانی که چنین تاپیک پرباری رو ایجاد کردند تشکر می کنم. واقعا مفید بود. اما سوالم:

دوستان یه عدسی می خوام که

1) ضد UV باشه.
    2) آنتی رفلکس.
    3) ضد نور آبی دستگاه های دیجیتال.
    4) مقاوم در برابر خش.

زیاد جست و جو کردم. به گزینه ی Essilor Prevencia رسیدم. دوستان گفته بودند این نوع عدسی توی ایران نیست. البته این رو چند ماه پیش گفته بودند. آیا در حال حاضر هم موجود نیست؟ اگر هست کسی جایی رو سراغ داره لطفا معرفی کنه. (البته اسیلور فورته هست که همه شرایط رو داره ولی Blue light protection رو نداره).

به جز پریونسیا چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنید که 4 شرط بالا رو داشته باشه؟ (با سقف بودجه 300) با تشکر.
    HOYA Blue control
    تو ایران هست وارد هم شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوریک اپتیک آورده 260 هزا رتومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی خیلی به نسبت عدسی های دیگه گرونه. فکر کم 250 هزا رتومنش سوده براشون.چون یه چیز جدیدم هست الانم اولشه کسی دیگه وارد نکرده حسابی از خجالت مشتری در میان تا ته!!!!!!!!!

با این پول میشه عدسی 2 دید تدریجی آلمان خرید سفارش داد از آلمان مستقیم هوایی بیارن.

الان تو پاساژ سعید و بزرگان عدسی آنتی رفلکس + ضد UV + ضد خش+ ضد اشعه الکترومگنتیک دارن میده جفتی 8 هزا رتومان.
    Last edited by محمد 1381; 24-04-2016 at 19:01.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

الان تو پاساژ سعید و بزرگان عدسی آنتی رفلکس ضد UV ضد خش ضد اشعه الکترومگنتیک دارن میده جفتی 8 هزا رتومان.
    سلام

8000 تومن یا 80,000 تومن ؟
    اینجا گرونترینش فرانسوی که توی سرما وقتی با دهن بهش بخار بدین اسم شرکت نمایان میشه و بخار هم زود از بین میره . قیمت یک جفت عدسیش 500 هزار تومن . امریکائی و ژاپنیش حدود 50 تومن ارزونتره . بعدش دیگه کره ای و اینهاست حدود 250 تا 200 تومن
    همین ویژگی ضد بخار هم اینجا یکی از معیارهاست چون اینجا شرجی زیاده و توی ساختمانها هوا سرده
    وقتی میاین بیرون عدسی معمولی تا چند دقیقه بخار میگیره اما ضد بخار خیلی کم بخار میگیره و ظرف 30 ثانیه هم بخارش خشک میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

HOYA Blue control
    تو ایران هست وارد هم شده.

نوریک اپتیک آورده 260 هزا رتومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی خیلی به نسبت عدسی های دیگه گرونه. فکر کم 250 هزا رتومنش سوده براشون.چون یه چیز جدیدم هست الانم اولشه کسی دیگه وارد نکرده حسابی از خجالت مشتری در میان تا ته!!!!!!!!!

با این پول میشه عدسی 2 دید تدریجی آلمان خرید سفارش داد از آلمان مستقیم هوایی بیارن.

الان تو پاساژ سعید و بزرگان عدسی آنتی رفلکس + ضد UV + ضد خش+ ضد اشعه الکترومگنتیک دارن میده جفتی 8 هزا رتومان.
    ممنون بابت پاسخ.

اونی که گفتم توی ایران نیست (البته نقل قول از دوستان بود) منظورم Essilor Prevencia بود نه HOYA.

این مدل Hoya هم که شما گفتید قبلا دیده بودم. ضد UV نداره (توی مشخصاتش نگاه کنید).
    l

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام

8000 تومن یا 80,000 تومن ؟
    اینجا گرونترینش فرانسوی که توی سرما وقتی با دهن بهش بخار بدین اسم شرکت نمایان میشه و بخار هم زود از بین میره . قیمت یک جفت عدسیش 500 هزار تومن . امریکائی و ژاپنیش حدود 50 تومن ارزونتره . بعدش دیگه کره ای و اینهاست حدود 250 تا 200 تومن
    همین ویژگی ضد بخار هم اینجا یکی از معیارهاست چون اینجا شرجی زیاده و توی ساختمانها هوا سرده
    وقتی میاین بیرون عدسی معمولی تا چند دقیقه بخار میگیره اما ضد بخار خیلی کم بخار میگیره و ظرف 30 ثانیه هم بخارش خشک میشه
    5 هزار تومن هم داریم تو ایران 1 جفت عدسی آنتی رفلکس.تو ایران همش چینیه.واسه همین ارزونه.وگرنه هویا ژاپن و زایس آلمان .اسلور فرانسه تو ایران هم گرونه

من عموم تو پاساژ سعید مرکز اپتیک ایران عدسی میفروشه.

آنتی رفلکس از 5 هزار تومنه تا گرونترین 24 هزار تومن هیدروفوبیک با گارانتی و و پاکت و دستمال و اسپری .اینا قیمت فروش به عینکساز البته. عینکساز همین رو به مردم عادی 60 هزا رتومن یا 90 هزا رتومن یا 120 هزا رتومن دیدم میفروشن .

بستگی به کشش پولی منطقه.به مردم میندازن عدسی 5 هزار تومنی رو میخرن 90 هزار تومن میفروشن

5. این کاربر از محمد 1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همينجا كسي سفارش قبول نميكنه
    نسخه بديم براي فرم آفتابي
    با اين قيمت هايي كه ميگين

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    این سایت عینکاش اورجینال هست یا تحت لیسانس شرکتی ؟؟؟؟

واسه چشم من که لیزیک کردم چه عینک افتابی باید استفاده کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هویا بلوکنترل دارم(آنتی رفلکس+محافظت در برابر نور آبی)
    دیگه چشمهام مثل قبل قرمز نمیشه و دچار سردرد و خستگی نمیشم نمیگم فوق العاده اس ولی یه احساس نرمی کار با مانیتور رو دارم و موقعی که عینک رو برمیدارم این بیشتر برام ملموسه
    ولی اصل کاری مراقبت خود آدم هست.
    حتما از نرم افزار f.lux یا ردشیفت استفاده کنید
    + تایمر بزارید هر ۲۰ هشدار بده تا به چشمهاتون استراحت بدین.بالاخره عضله چشم یه عضله خیلی کوچیکه..زیاد ازش کار بکشی خسته میشه
    +شب ها توی اتاق تاریک هم به هیچ وجهه از مانیتور یا گوشی و تبلت استفاده نکنید.چون هم فاتحه چشم رو میخونه و هم باعث اختلالات در خواب میشه

اینا رو مراقبت کنید دیگه تقریبا حله حالا اگر عینک مناسب هم گرفتید فبها

در ضمن عینک های نواسکوپ و گانر و امثالهم هم اصلا استاندارد نیستن حتی تاییده FDA رو هم ندارند با همین پول میتونید یه عدسی طبی از برندهای معروف و معتبر با تجویز چشم پزشک و متناسب با نمره چشم بگیرید
    سلام. هویا بلوکنترل آنتی UV هم هست ؟ چون توی سایتش چیزی در این مورد ذکر نکرده ولی یه فروشگاه اینترنتی دیدم نوشته بود آنتی UV.

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان نظرتون در مورد عینک Polo Ralph Lauren چیه ؟ از نمایندگی دبی یه مدل آفتابیش گرفتم 550 درهم چطوره کلا برندش ؟ رو بارکد کارتنش نوشته Made In China By Luxottiga Tristar

اینم عکسش:

Last edited by khalilpakbaz; 01-05-2016 at 19:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    راه تشخیص اصل بودن لنز‌های اسیلور چیه؟

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام. هویا بلوکنترل آنتی UV هم هست ؟ چون توی سایتش چیزی در این مورد ذکر نکرده ولی یه فروشگاه اینترنتی دیدم نوشته بود آنتی UV.
    سلام
    خیر، هویا در مشخصات عدسی بلوکنترل اصلا حرفی از فیلتر اشعه ماورا بنفش نزده، من خودم با دستگاه چک کردم حدود 60 درصد اشعه ماورابنفش رو عبور میده (تست با لنزومتر دیجیتال هاویتز انجام شد). هویا محصولی مخصوص کنترل اشعه ماورابنفش داره به نام UV Control.

12. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •