[QUOTE=mr_rayan;4854351]یه مدل سینما خانگی از شرکت فیلیپس هست مدل 9810w با یه قیمت شدیدا عجیب و غریب یعنی در حدود 1200000 الی 1300000 که من نمیدونم دلیلش چیه.کسی دلیل این قیمت رو می دونه؟
فکر کنم بیشتر به خاطر طراحی و استایلش باشه. مثل DZ1000 سونی
[QUOTE=mr_rayan;4854351]یه مدل سینما خانگی از شرکت فیلیپس هست مدل 9810w با یه قیمت شدیدا عجیب و غریب یعنی در حدود 1200000 الی 1300000 که من نمیدونم دلیلش چیه.کسی دلیل این قیمت رو می دونه؟
فکر کنم بیشتر به خاطر طراحی و استایلش باشه. مثل DZ1000 سونی
Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 08:48.
من یه زمانی از مارک سونی این دستگاه استفاده کردم . واقعا با دوام بود ! روزی شاید چندین و چند بار CD های مختلف (صوتی و MP3 ) باهاش پلی می کردیم ولی بدون هیچ مشکلی کار می کرد. البته از نظر کیفیت صدا توقع زیادی ازش نداشته باشید چون همون طور که می دونید اولویت اصلی در طراحی چنین دستگاهی ، پرتابل بودنه!
قیمتش هم حدود 100 تومنه.
![]()
Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 12:12.
این فاروم در پی سی ورد یکی از بهترین فاروم هاست از نظر پاسخگوئی به کاربر از همه بچه هائی که زحمت می کشند وقت می ذارند با این دقت به کاربران پاسخ می دند جتاب علیرضا و مستر رایان و بقیه دوستان تشکر میکنم واقعا دمتون گرم بچه ها .
من یه سینمای خانگی سونی دارم که ورودی اپتیکال نداره . دنبال یه مدل هستم که فقط به عنوان آمپلی فایر عمل بکنه و دو تا ورودی اپتیکال داشته باشه برای دیکدینگ پخش HD از HD Player و دی وی دی بر ام مهم نیست .
سری Todoroki پایونر هم آمپ خوبی داره ولی خیلی ضمخت و دیزاین خوبی نداره . مدل HTZ-787DVD رو هم دیدم ولی متاسفانه یه ورودی اپتیکال بیشتر نداره حالا سئوالم اینه توی تو تا برند پایونر و فیلیپس کسی مدلی با دو تا ورودی اپتیکال سراغ نداره ؟
و سئوال دوم اینکه اگه HTZ-787DVD رو بگیرم فکر می کنید بعدا که Blueray پلیر های پایونر بیاد توی بازار نمایندگی قبول می کنه که یه بلوری پلیر با آمپلی بده بدون اسپیکر که با اسپیکر های همین مدل استفاده بکنم .
و سئوال سوم اینکه سری Todoroki پایونر فرمت های DTS-HD/Dolby TrueHD رو ساپورت می کنه کسی از نظر تکنیکی میدونه اسپیکر های مدل HTZ-787DVD توانائی ساپورت این دو فرمت عظیم رو دارند ؟
مزید اطلاع بگم که سقف صدای دی وی دی فرمت DTS هست با حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه بیت ریت ولی این دو فرمت بیت ریت خارق العاده تا سقف 24 مگابیت بر پانیه دارند . وقتی شما یه دی وی دی ارجینال با فرمت صدای DTS رو اجرا می کنید سیستم و بخصوص ووفر در حد انفجار بیس تولید می کنه کسی می دونه این اسپیکر ها توان باز تولید حجم صدای Dolby TrueHD رو داند ؟
پنج شنبه رفتم جمهوری و rs30 را بدون پلیر 620-65=555 خریدم از همان فروشگاه پل حافظ. از دو مغازه پاساژ شرکا و یک مغازه طبقه بالای بزرگمهر هم همین قیمت می دادند. و آنهای دیگر بدون پلیر نمی فروختند ولی فروشگاه اصلی انجام داد و حتی از منزل هم که تماس گرفتم موقع نصب راهنمایی خوب می کردند. کلا جنسهای شرکتی قیمت ثابت دارند و بندرت بتونی چونه بزنی. قبل عید که رفتم LCD LGبگیرم چون همه جا قیمت ثابت بود ابتدا میز تلویزیون را انتخاب کردم بعد همون تلویزیون خریدم و تخفیف روی میز گرفتم به قولی دکمه را دادیم و گفتیم براش کت بدوزد!
البته در پستهای قبلی دوستی گفته بود پاساژ الماس نزدیکی توپخانه شنیده ارزانتر می ده که اونم مطمئن نبود
در مورد سوال دیگرتون اگه ولوم را زیاد کنید هیچ تغییر کیفیتی نداره و عالیست
ممنون دوست عزیز ...
در مورد سوالی که در مورد خرید آمپلی فایر و بلوری پلیر در آینده پرسیده بودید باید بگم که این امکان وجود داره که به صورت جداگانه اونا رو تهیه کنید اما مساله اینه که خیلی بعیده که به اسپیکرهای مدل 787 بخوره . می دونید که 787 پایونیر 600 واته و اسپیکرهاش هم مسلما برای چنین توانی طراحی شده . فکر نمی کنم که اسپیکرهای 787 توان تحمل صدای آمپلی فایرهای نیمه حرفه ای و حرفه ای رو که عموما وات بالایی دارند رو داشته باشه. تازه اگر هم از نظر توان مشکلی نداشته باشه ، صدای جالبی تولید نخواهد کرد چون اسپیکر 787 به هیچ عنوان حرفه ای نیست.
اگر هم بخواید که اسپیکر رو هم جدا بگیرید که خیلی خرجتون بالا می ره !!!!مثلا خود نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ اسپیکرهای سینمایی جدا داره که قیمتاش از یک میلون و سیصد شروع می شه!
به نظر من اگه بتونید با ظاهر todoroki کنار بیاید ، rs70 به نسبت قیمتش فوق العاده است . می شه گفت یه جورایی یه دستگاه نیمه حرفه ایه که هم امکانات ارتباطی زیادی داره و هم اسپیکرهای خوبی داره.DDW5500 سونی هم خیلی خوبه . قیافه اون رو هم ببینید.
به نظر من ، اینکه الان یه سیستم سینمایی بخرید(مثل 787) و چند ماه بعد مجددا یه آمپلی فایر و یه پلیر دیگه بخرید ، یه کمی هدر دادن پوله!
Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 12:04.
سلام
میخواستم بپرسم سینما خانواده های موجود در بازار قادرن که دی وی دی ناین فرمت NTSC رو هم پخش کنن یا اکثرا قادر به پخشش نیستن مثل فیلمای فری ریجن.
مرسی دوست عزیز. نه منم انتظار صدای خفن ندارم ازش میخوای تو اتاقی یا مسافرتی جایی آدم یه آهنگی گوش بده.
دوستان مدل خاصی نمیشناسن که USB هم بخوره؟
یادمه توی یکی از فروم ها خوندم که یکی از دوستان وات rms رو با توجه به یه سری فرمول ها بدست می آورد ولی در مورد pmpo اطلاعات خوبی نداشت،منم اطلاعاتم توی این زمینه کامل نیست،فقط یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باش که اصلا به وات pmpo توجهی نکن و فقط به rms توجه داشته باش.
در مورد صدای سینمای پاناسونیک هم که گفته بودید باید عرض کنم که همونطور که قبلا هم گفته بودم با اعداد بازی میشه.
از اینکه هم به نظر من احترام می ذارید خیلی ممنونم ولی پیشنهاد می کنم که شما صدای دوتا دستگاه رو تست بگیرید.شاید یوقت از صدای 5500 سونی خوشتون اومد.
در مورد خرید سینمای پایونیر هم من توصیه می کنم از نمایندگیش تهیه کنید.
همونطوری هم که دوست عزیزمون safarimr فرمودند تو ولوم های بالا صدا اصلا قاطی نمیشه و به عبارتی به نظر من تازه زیباتر هم میشه.
این مدل فکر کنم چیز بدی نباشه.قیمتش هم مثل اینکه 165 تومنه.
Display panel and size: 11" High-Resolution TFT LCD Panel
Resolution: 800H x 600V (RGB)
Built-in DVD players
Built-in TV
Built-in USB and IPOD interface,SD/MMC/MS card slot
One AV input and one AV output
Built-in 2 x 15W Dual channel stereo digital amplifier
Full function remote with OSD menu
Support VCD, DVD, CD, CD-R, JPEG, MP4, AVI and so on
Power supply: AC 100V-250V, 50-60HZ input
Power consumption: about 40W
Operation temperature: -5 degree to 55 degree
Storage temperature : -20 degree to 80 degree
DVD part
1.Supported disc file : VCD/ DVD/ SVCD/ DVCD/ CD/ HD-CD/ WMA/ MP3/ MP4/ JPEG/ AVI compatible
2.Audio output mode : Video(Complex Video, PAL/NTSC/AUTO)
3.Audio output mode: Dual channels stereo
4.Frequency response : 20Hz~20KHz
5.Wave distortion: <0.01%
TV part
1. Receiver system(Analog TV receiver): PAL B/G,PAL I,PAL D/K,PAL M, PAL N NTSC, SECAM L, SECAM B/G, SECAM D/K and so on
2. Receive range : full suppliment, full frequency receiver(49.75-863.25MHz)
3. Limited noise sensitivity: 42dBu
4. Channels storage : 256 channels
FM Radio
1. Receiving frequency : 87.50--108.00MHz
2. Channels storage : 50 channels
USB and SD/MMC/MS card slot part
1. Support file : MP3/MP4/WMA/AVI/JPEG and so on
IPOD part
1. It can support IPOD (Built in IPOD interface)
2. You can control the IPOD function by Remote controller or IPOD own buttons
Sound part
1. Load impedance : 4
2. The maximal output of speaker : 2X15W
3. Frequency response: 20Hz~20KHz
4. Signal Noise ratio: 70dB
5. Stereo separation: 65dB
6. wave distortion: <0.8%
Accessory :
1pcs IPOD cable, 1pcs power supply cable, 1pcs AV cable
1pcs Remote controller, 1pcs manual
Package details :
Unit size : 537.5(L) x 247(W) x 236(H) mm
Color box size : 575.5 x 285 x 271 mm
2pcs/carton: G.W. : 13.0KG/Carton
Carton size : 581.5 x 277 x 576 mm
تکرارررررررررری بووووود
Last edited by mr_rayan; 19-04-2010 at 00:23.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)