تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 1049 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;4854351]یه مدل سینما خانگی از شرکت فیلیپس هست مدل 9810w با یه قیمت شدیدا عجیب و غریب یعنی در حدود 1200000 الی 1300000 که من نمیدونم دلیلش چیه.کسی دلیل این قیمت رو می دونه؟

فکر کنم بیشتر به خاطر طراحی و استایلش باشه. مثل DZ1000 سونی
    Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 08:48.

2. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آقا یه سوال البته می‌دونم شاید ربطی به سینمای خانگی نداشته باشه ولی این‌جا نزدیک‌ترین تاپیک هست بهش.

من تصمیم گرفتم یدونه از ضبط‌های کوچیک که همچی میخوره در کنار سینمای خانگی بگیرم، خونه یکی از آشناها یه مدل مارشال فکر میکنم دیدم که هم CD میخورد و هم USB داشت اندازه کوچیکی هم داشت خیلی خوشم اومد آدم میتونه راحت هرجایی ببره یا تو خونه بیاره تو اتاقی جایی خواست آهنگ گوش بده یا مسافرتی جایی؛ می‌خواستم بدونم کسی اطلاعات در مورد این ضبط‌ها داره و اینکه چه مدل‌هایی تو بازار هست؛ من میدونم فیلیپس از این مدل ضبط‌ها زیاد داره ولی نمیدونم تو بازار هست یا نه.

من یه زمانی از مارک سونی این دستگاه استفاده کردم . واقعا با دوام بود ! روزی شاید چندین و چند بار CD های مختلف (صوتی و MP3 ) باهاش پلی می کردیم ولی بدون هیچ مشکلی کار می کرد. البته از نظر کیفیت صدا توقع زیادی ازش نداشته باشید چون همون طور که می دونید اولویت اصلی در طراحی چنین دستگاهی ، پرتابل بودنه!
    قیمتش هم حدود 100 تومنه.

Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 12:12.

4. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این فاروم در پی سی ورد یکی از بهترین فاروم هاست از نظر پاسخگوئی به کاربر از همه بچه هائی که زحمت می کشند وقت می ذارند با این دقت به کاربران پاسخ می دند جتاب علیرضا و مستر رایان و بقیه دوستان تشکر میکنم واقعا دمتون گرم بچه ها .
    من یه سینمای خانگی سونی دارم که ورودی اپتیکال نداره . دنبال یه مدل هستم که فقط به عنوان آمپلی فایر عمل بکنه و دو تا ورودی اپتیکال داشته باشه برای دیکدینگ پخش HD از HD Player و دی وی دی بر ام مهم نیست .
    سری Todoroki پایونر هم آمپ خوبی داره ولی خیلی ضمخت و دیزاین خوبی نداره . مدل HTZ-787DVD رو هم دیدم ولی متاسفانه یه ورودی اپتیکال بیشتر نداره حالا سئوالم اینه توی تو تا برند پایونر و فیلیپس کسی مدلی با دو تا ورودی اپتیکال سراغ نداره ؟
    و سئوال دوم اینکه اگه HTZ-787DVD رو بگیرم فکر می کنید بعدا که Blueray پلیر های پایونر بیاد توی بازار نمایندگی قبول می کنه که یه بلوری پلیر با آمپلی بده بدون اسپیکر که با اسپیکر های همین مدل استفاده بکنم .
    و سئوال سوم اینکه سری Todoroki پایونر فرمت های DTS-HD/Dolby TrueHD رو ساپورت می کنه کسی از نظر تکنیکی میدونه اسپیکر های مدل HTZ-787DVD توانائی ساپورت این دو فرمت عظیم رو دارند ؟
    مزید اطلاع بگم که سقف صدای دی وی دی فرمت DTS هست با حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه بیت ریت ولی این دو فرمت بیت ریت خارق العاده تا سقف 24 مگابیت بر پانیه دارند . وقتی شما یه دی وی دی ارجینال با فرمت صدای DTS رو اجرا می کنید سیستم و بخصوص ووفر در حد انفجار بیس تولید می کنه کسی می دونه این اسپیکر ها توان باز تولید حجم صدای Dolby TrueHD رو داند ؟

6. 4 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست واستاد عزیزم ، احتمالا خودم یا برادرم تا یکی دو هفته بعد بیایم تهران و می خوام یکی رو بخرم. اگه شما صدای هر دو تا رو شنیدین که دیگه هیچی. همونی رو میگیرم که شما صلاح میدونید. فقط توتبریز که من سینمای پاناسونیک رو میدیدم فکر کنم مدل 875 -pt بود که نوشته بود 1250 وات rms و 9300 وات pmpo یعنی چطور ممکنه که سینمای به اون ظریفی اونقدر قدرت داشته باشه و پایونیر به اون عظمت فقط 950 وات داشته باشه؟در ضمن rs70 رو نوشته 12000 وات pmpo اینا رو چه اساسیه ؟مگه pmpo با rms رابطه ای نداره؟ pmpo پانا که کمتر از rs70 . استاد عزیزم اگه وولوم پایونیر رو خیلی بلند کنیم هم همون کیفیت رو داره یعنی صداها قاطی نمیشن؟فقط یه سوال دیگه با پوزش ، تو تهران جای دیگه ای به غیر از اون جایی که شما فرمودین یعنی زیر پل حافظ rs70 هست ؟ آخه میگن تو تهران یه جنس تو هر جای تهران یه قیمتی داره . و باید از جای مناسب خرید . من زیاد به تهران آشنایی ندارم . اگه جای دیگه ای هم هست لطفا بگید. پاینده باشید
    پنج شنبه رفتم جمهوری و rs30 را بدون پلیر 620-65=555 خریدم از همان فروشگاه پل حافظ. از دو مغازه پاساژ شرکا و یک مغازه طبقه بالای بزرگمهر هم همین قیمت می دادند. و آنهای دیگر بدون پلیر نمی فروختند ولی فروشگاه اصلی انجام داد و حتی از منزل هم که تماس گرفتم موقع نصب راهنمایی خوب می کردند. کلا جنسهای شرکتی قیمت ثابت دارند و بندرت بتونی چونه بزنی. قبل عید که رفتم LCD LGبگیرم چون همه جا قیمت ثابت بود ابتدا میز تلویزیون را انتخاب کردم بعد همون تلویزیون خریدم و تخفیف روی میز گرفتم به قولی دکمه را دادیم و گفتیم براش کت بدوزد!
    البته در پستهای قبلی دوستی گفته بود پاساژ الماس نزدیکی توپخانه شنیده ارزانتر می ده که اونم مطمئن نبود

در مورد سوال دیگرتون اگه ولوم را زیاد کنید هیچ تغییر کیفیتی نداره و عالیست

8. 4 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

این فاروم در پی سی ورد یکی از بهترین فاروم هاست از نظر پاسخگوئی به کاربر از همه بچه هائی که زحمت می کشند وقت می ذارند با این دقت به کاربران پاسخ می دند جتاب علیرضا و مستر رایان و بقیه دوستان تشکر میکنم واقعا دمتون گرم بچه ها .
    من یه سینمای خانگی سونی دارم که ورودی اپتیکال نداره . دنبال یه مدل هستم که فقط به عنوان آمپلی فایر عمل بکنه و دو تا ورودی اپتیکال داشته باشه برای دیکدینگ پخش HD از HD Player و دی وی دی بر ام مهم نیست .
    سری Todoroki پایونر هم آمپ خوبی داره ولی خیلی ضمخت و دیزاین خوبی نداره . مدل HTZ-787DVD رو هم دیدم ولی متاسفانه یه ورودی اپتیکال بیشتر نداره حالا سئوالم اینه توی تو تا برند پایونر و فیلیپس کسی مدلی با دو تا ورودی اپتیکال سراغ نداره ؟
    و سئوال دوم اینکه اگه HTZ-787DVD رو بگیرم فکر می کنید بعدا که Blueray پلیر های پایونر بیاد توی بازار نمایندگی قبول می کنه که یه بلوری پلیر با آمپلی بده بدون اسپیکر که با اسپیکر های همین مدل استفاده بکنم .
    و سئوال سوم اینکه سری Todoroki پایونر فرمت های DTS-HD/Dolby TrueHD رو ساپورت می کنه کسی از نظر تکنیکی میدونه اسپیکر های مدل HTZ-787DVD توانائی ساپورت این دو فرمت عظیم رو دارند ؟
    مزید اطلاع بگم که سقف صدای دی وی دی فرمت DTS هست با حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه بیت ریت ولی این دو فرمت بیت ریت خارق العاده تا سقف 24 مگابیت بر پانیه دارند . وقتی شما یه دی وی دی ارجینال با فرمت صدای DTS رو اجرا می کنید سیستم و بخصوص ووفر در حد انفجار بیس تولید می کنه کسی می دونه این اسپیکر ها توان باز تولید حجم صدای Dolby TrueHD رو داند ؟

ممنون دوست عزیز ...
    در مورد سوالی که در مورد خرید آمپلی فایر و بلوری پلیر در آینده پرسیده بودید باید بگم که این امکان وجود داره که به صورت جداگانه اونا رو تهیه کنید اما مساله اینه که خیلی بعیده که به اسپیکرهای مدل 787 بخوره . می دونید که 787 پایونیر 600 واته و اسپیکرهاش هم مسلما برای چنین توانی طراحی شده . فکر نمی کنم که اسپیکرهای 787 توان تحمل صدای آمپلی فایرهای نیمه حرفه ای و حرفه ای رو که عموما وات بالایی دارند رو داشته باشه. تازه اگر هم از نظر توان مشکلی نداشته باشه ، صدای جالبی تولید نخواهد کرد چون اسپیکر 787 به هیچ عنوان حرفه ای نیست.
    اگر هم بخواید که اسپیکر رو هم جدا بگیرید که خیلی خرجتون بالا می ره !!!!مثلا خود نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ اسپیکرهای سینمایی جدا داره که قیمتاش از یک میلون و سیصد شروع می شه!
    به نظر من اگه بتونید با ظاهر todoroki کنار بیاید ، rs70 به نسبت قیمتش فوق العاده است . می شه گفت یه جورایی یه دستگاه نیمه حرفه ایه که هم امکانات ارتباطی زیادی داره و هم اسپیکرهای خوبی داره.DDW5500 سونی هم خیلی خوبه . قیافه اون رو هم ببینید.
    به نظر من ، اینکه الان یه سیستم سینمایی بخرید(مثل 787) و چند ماه بعد مجددا یه آمپلی فایر و یه پلیر دیگه بخرید ، یه کمی هدر دادن پوله!
    Last edited by hashemi_ali_reza; 17-04-2010 at 12:04.

10. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم بپرسم سینما خانواده های موجود در بازار قادرن که دی وی دی ناین فرمت NTSC رو هم پخش کنن یا اکثرا قادر به پخشش نیستن مثل فیلمای فری ریجن.

12. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من یه زمانی از مارک سونی این دستگاه استفاده کردم . واقعا با دوام بود ! روزی شاید چندین و چند بار CD های مختلف (صوتی و MP3 ) باهاش پلی می کردیم ولی بدون هیچ مشکلی کار می کرد. البته از نظر کیفیت صدا توقع زیادی ازش نداشته باشید چون همون طور که می دونید اولویت اصلی در طراحی چنین دستگاهی ، پرتابل بودنه!
    قیمتش هم حدود 100 تومنه.

مرسی دوست عزیز. نه منم انتظار صدای خفن ندارم ازش می‌خوای تو اتاقی یا مسافرتی جایی آدم یه آهنگی گوش بده.

دوستان مدل خاصی نمی‌شناسن که USB هم بخوره؟

14. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست واستاد عزیزم ، احتمالا خودم یا برادرم تا یکی دو هفته بعد بیایم تهران و می خوام یکی رو بخرم. اگه شما صدای هر دو تا رو شنیدین که دیگه هیچی. همونی رو میگیرم که شما صلاح میدونید. فقط توتبریز که من سینمای پاناسونیک رو میدیدم فکر کنم مدل 875 -pt بود که نوشته بود 1250 وات rms و 9300 وات pmpo یعنی چطور ممکنه که سینمای به اون ظریفی اونقدر قدرت داشته باشه و پایونیر به اون عظمت فقط 950 وات داشته باشه؟در ضمن rs70 رو نوشته 12000 وات pmpo اینا رو چه اساسیه ؟مگه pmpo با rms رابطه ای نداره؟ pmpo پانا که کمتر از rs70 . استاد عزیزم اگه وولوم پایونیر رو خیلی بلند کنیم هم همون کیفیت رو داره یعنی صداها قاطی نمیشن؟فقط یه سوال دیگه با پوزش ، تو تهران جای دیگه ای به غیر از اون جایی که شما فرمودین یعنی زیر پل حافظ rs70 هست ؟ آخه میگن تو تهران یه جنس تو هر جای تهران یه قیمتی داره . و باید از جای مناسب خرید . من زیاد به تهران آشنایی ندارم . اگه جای دیگه ای هم هست لطفا بگید. پاینده باشید
    یادمه توی یکی از فروم ها خوندم که یکی از دوستان وات rms رو با توجه به یه سری فرمول ها بدست می آورد ولی در مورد pmpo اطلاعات خوبی نداشت،منم اطلاعاتم توی این زمینه کامل نیست،فقط یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باش که اصلا به وات pmpo توجهی نکن و فقط به rms توجه داشته باش.
    در مورد صدای سینمای پاناسونیک هم که گفته بودید باید عرض کنم که همونطور که قبلا هم گفته بودم با اعداد بازی میشه.
    از اینکه هم به نظر من احترام می ذارید خیلی ممنونم ولی پیشنهاد می کنم که شما صدای دوتا دستگاه رو تست بگیرید.شاید یوقت از صدای 5500 سونی خوشتون اومد.
    در مورد خرید سینمای پایونیر هم من توصیه می کنم از نمایندگیش تهیه کنید.
    همونطوری هم که دوست عزیزمون safarimr فرمودند تو ولوم های بالا صدا اصلا قاطی نمیشه و به عبارتی به نظر من تازه زیباتر هم میشه.

16. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مرسی دوست عزیز. نه منم انتظار صدای خفن ندارم ازش می‌خوای تو اتاقی یا مسافرتی جایی آدم یه آهنگی گوش بده.

دوستان مدل خاصی نمی‌شناسن که USB هم بخوره؟
    این مدل فکر کنم چیز بدی نباشه.قیمتش هم مثل اینکه 165 تومنه.

Display panel and size: 11" High-Resolution TFT LCD Panel
    Resolution: 800H x 600V (RGB)
    Built-in DVD players
    Built-in TV
    Built-in USB and IPOD interface,SD/MMC/MS card slot
    One AV input and one AV output
    Built-in 2 x 15W Dual channel stereo digital amplifier
    Full function remote with OSD menu
    Support VCD, DVD, CD, CD-R, JPEG, MP4, AVI and so on
    Power supply: AC 100V-250V, 50-60HZ input
    Power consumption: about 40W
    Operation temperature: -5 degree to 55 degree
    Storage temperature : -20 degree to 80 degree

DVD part
    1.Supported disc file : VCD/ DVD/ SVCD/ DVCD/ CD/ HD-CD/ WMA/ MP3/ MP4/ JPEG/ AVI compatible
    2.Audio output mode : Video(Complex Video, PAL/NTSC/AUTO)
    3.Audio output mode: Dual channels stereo
    4.Frequency response : 20Hz~20KHz
    5.Wave distortion: <0.01%

TV part
    1. Receiver system(Analog TV receiver): PAL B/G,PAL I,PAL D/K,PAL M, PAL N NTSC, SECAM L, SECAM B/G, SECAM D/K and so on
    2. Receive range : full suppliment, full frequency receiver(49.75-863.25MHz)
    3. Limited noise sensitivity: 42dBu
    4. Channels storage : 256 channels

FM Radio
    1. Receiving frequency : 87.50--108.00MHz
    2. Channels storage : 50 channels

USB and SD/MMC/MS card slot part
    1. Support file : MP3/MP4/WMA/AVI/JPEG and so on

IPOD part
    1. It can support IPOD (Built in IPOD interface)
    2. You can control the IPOD function by Remote controller or IPOD own buttons

Sound part
    1. Load impedance : 4
    2. The maximal output of speaker : 2X15W
    3. Frequency response: 20Hz~20KHz
    4. Signal Noise ratio: 70dB
    5. Stereo separation: 65dB
    6. wave distortion: <0.8%

Accessory :
    1pcs IPOD cable, 1pcs power supply cable, 1pcs AV cable
    1pcs Remote controller, 1pcs manual
    Package details :
    Unit size : 537.5(L) x 247(W) x 236(H) mm
    Color box size : 575.5 x 285 x 271 mm
    2pcs/carton: G.W. : 13.0KG/Carton
    Carton size : 581.5 x 277 x 576 mm

18. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تکرارررررررررری بووووود
    Last edited by mr_rayan; 19-04-2010 at 00:23.

20. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •