تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 428 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان نمی خوام امل بازی در بیارم
    ولی چون من فقط ویژوال بیسیک بلدم نمی تونم با اینا کار کنم یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید اگه نمی شه یا می شه برام اگه هست منوی فارسی این برنامه رو بذارین!
    ممنون
    سلام دوست عزیز

شما اگه با اصولش پیش بری بدون پیش نیاز می تونی همه رو یاد بگیری، فقط بعدا برای Unreal Script باید اصول OOP رو بلد باشی که براش آموزش زیاد هست، حتی می تونی یه مدت با VB.Net کار کنی واسش. البته نگران نباش، حالا حالاها نباز به کد نویسی نداری.

فارسی هم دنبالش نگرد. اگه می خوای با این انجین کار کنی، فقط انگلیسی. خود ادیتور به چند زبون دیگه هم هست ولی غالب منابع انگلیسین. در ضمن برای یاد گیری UDK باید با ویدئوهاش کار کنی که اونام همه انگلیسیه.

اگه هم یه روزی بخوان زبونای دیگه رو اضافه کنن، مطمئن باش فارسی بعد زبون کشور کنگو و گینه ی بیسائو قرار می گیره(یعنی تقریبا هیچ وقت)، با توجه به مشکلاتی که ایران تو دنیا داره.

یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید
    برای شروع اصلا دنبال خوندن آموزشی نباش. تا یه سطحی که برسی فقط باید با ویدئوهاش آموزش ببینی و خودت در کنارش تمرین کنی.

در کل به انگلیسیت برس. بعد هم ویدئوها رو بگیرو شروع کن. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 31-05-2010 at 13:08.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فونت فارسی رو وارد می کنم ولی موقع استفاده از فونت برای نمایش پیغام ها روی صفحه نمایش به صورت مربع نمایش میده کسی می دونه مشکی من از چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من فونت فارسی رو وارد می کنم ولی موقع استفاده از فونت برای نمایش پیغام ها روی صفحه نمایش به صورت مربع نمایش میده کسی می دونه مشکی من از چیه ؟
    سلام.

فعلا UDK نصب ندارم. خودت یه نگاه به این آدرس بنداز، برای فونت های غیر استاندارد مثل Arabic یاد داده، همونو می تونی واسه فارسی استفاده کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه هم نیاز به رنج یونیکد فارسی داشتی، یه گوگل بزن پیدا می کنی.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 31-05-2010 at 23:16. دليل: لینک یادم رفت D:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سلام

یه مژده بدم به کسایی که دارن Unreal Script یاد میگیرن و کسایی که تصمیم دارن بعدا برن سراغش.

جلد سوم Mastering Unreal Technology، یا همون کتاب Mastering Unreal Script یک ماه زودتر پابلیش میشه. با توجه به گفته ی Amazon از امروز دقیقا 30 روز دیگه کتابه میاد:

کد:
    برید حالشو ببرید. تا بعد.

6. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لطف می کنید لینک آموزشی رو برای من بزارید
    متشکرم
    گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟
    بله من خط پر سرعت و دانلود نا محدود دارم اگر لطف کنید لینک دانلود رو برای من بزارید البته من تمام آموزشی eat3d و 3d buzz و Gnomon رو دارم البته شاید لینک آموزشی شما رو من نداشته باشم .

متشکرم

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

بله من خط پر سرعت و دانلود نا محدود دارم اگر لطف کنید لینک دانلود رو برای من بزارید البته من تمام آموزشی eat3d و 3d buzz و Gnomon رو دارم البته شاید لینک آموزشی شما رو من نداشته باشم .

متشکرم

واسه دانلودش برو به این آدرس:

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متشکرم
    سلام

مطمئنی همه ی اون ویدئوهارو داری؟ شک دارم.آخه یه تعدادیش به این راحتی گیر نمیاد، همش رو هم حدود 16 سری ویدئو هست، که 7 تاش مال Eat3D و 3 تاش مال 3DBuzz هست.

با این همه اگه داری اول از همه باید سری 3DBuzz: UDK و بعدش Gnomon: Intro To UDK رو ببینی. بعدش دیگه فرق نمی کنه کدومو ببینی. اگه هم داری همه رو که دیگه لینک نمی خوای.

فقط ترتیبی که گفتم یادت باشه، بعد از اینا دیگه باید ببینی چی لازم داری، مثلا اگه SpeedTree یا FaceFX لازم داشتی باید بشینی پای ویدئوهای مربوط به خودش.

واسه دانلودش برو به این آدرس:

کد:

سلام آقا کیان

خوبه که لینکشو اونجا گذاشتی ولی بالاش ننویس "تمام ویدئوها" ، اینا خیلی خوبه ولی فقط یه سری از 16 سری ویدئویه. بچه ها ممکنه سردرگم بشن اینجوری.

در ضمن اصلا تخصصی نیس، مثلا توش صحبتی از FaceFX, SpeedTree, AnimeTree و PostProcess Chains نیست. بعد از اینا باید رفت سراغ تخصصی ها. اون چیزایی که تو Gnomon هست رو هم با اینکه عمومیه ولی اینجا یه سریش رو نگفته.

کلا بهترین حالت وقتیه که اکثرشو دیده باشی. به یکیش اکتفا نکن.

البته از لحاظ کیفیت هیچ کدوم، این ویدئوهای رسمی نمیشه. فعلا.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

keb

داره خودمونی میشه hasansmoke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از شما و دوست یونیتی کار خودم تشکر میکنم مدتی یونیتی رو رها کردم پس در اون مورد صحبت نمی کنم

بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
    1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
    2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
    3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
    4.اگه بخوام مدل اسلحه ي خودم رو بجاي اسلحه ي معمول انريل ببرم بايد چه کار کنم
    5.براي ساخت reloadبراي اسلحه احتياج به برنامه نويسي داري يا از kismetانجين ميشه انجام داد
    لطفا از سوال هام ناراحت نشيد چون من واقعا به بازي سازي علاقه دارم و الان که موقع امتحاناتم هستش روزي چند ساعت باهاش کار ميکنم

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوست عزیز (tovamohammad)همون ویدیو های آموزشی پست دوم رو می گی؟
    من می خوام واقعا این کار رو شروع کنم!یعنی یکی از حرفه هام در سال های بعد باشه!
    اینگلیسیم هم خوبه ولی چون برنامه کاربردیه گفتم!(اونجوری باشه که هر املی می تونه بیاد با دو بار خرابکاری زدن دکمه ها برنامه رو یاد بگیره)
    چشم دنبال فارسیش هم نمی رم!
    من یه داستان باحال خیلی باحال دارم و می خوام با کمک انجمن بازیش کنم!
    راستی یه چیزایی در رابطه با vb.net گفتی قضیش چی بود یعنی با اونم می شه کار کرد؟
    بعد یه چیز دیگه من بدون هیچ گونه اطلاعات و سرچ کردنی اومدن سراغ این برنامه:آیا قابل اطمینان و بهترین هست؟
    ممنون از همگی!راستی اگه بپذیری دوست مایی!
    بای!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •