با سلام.
این طوری نیست رفتن استقبال عید نوروز....
سال 91 مبارک
با سلام.
این طوری نیست رفتن استقبال عید نوروز....
سال 91 مبارک
سلام دوستان
من Mac OS 10.7.3 رو برای PC از سایت --------- دانلود کردم
تا یه جایی میرم ولی به مشکل میخورم . از ارم اپل میگزرم و به قسمت Disk Utility میرم
پارتیژن بندی هم میکنم ( طبق اموزش ) و دوباره برمیگردم که ادامه نصب رو برم نمیره عکس رو میزارم تا بیشتر متوجه بشید
برای ادامه نصب من باید گزینه Reinstall Mac OS X رو Continue بزنم برم جلو ولی هیچ اتفاقی رخ نمیده گیر کردم بد
در ضمن من هارد رو هم به صورت AHCI در اورده ام
![]()
سلام دوستان
عزیزان من فوری به یک سیستم عامل مکینتاش محتاجم. میخام با vmware یک مک -- شده روی لپتاپم(مشخصات پایین نوشته) بریزم.
کدوم ورژن و از کجا دانلود کنم که بی دردسر نصب شه.؟
واقعا ممنونم از دوستانی که کمکم کنند.![]()
با سلام.
من هم سیستم عامل مک لازم دارم.
لطفا لینک دانلود رو بزارید تا روی لپ تاپ نصب کنیم..
با سپاس
با سلام
دوستان من این فایل رو که در همچین راهنمایی بود مستقیم کردم و دانلود هم کردم اما نصبش نکرم حجمش زیاد هست با مسئولیت خودتون خواستین دانلود کنید ( اگه نصب نشد دیگه ما تقصیری نداریم ) راهنماش هم در شماره 424 هفته نامه عصر ارتباط هست دوستان میتونن استفاده کنن
سه پارت 950 مگ و یک پارت 936 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این لینکها شاید از کار بیفته چون من خیلی وقته دانلود کردم و احتمالا پاک بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز بقیه صفحات این مجله را بگذارید.
من دو بار دانلود کردم اما vmware من نصب نمیکنه! شاید نیاز به تنظیماتی داخل vmware داره.
سلام.
آموزش کامل نصب مکینتاش lion در vmware (مجله عصر ارتباط) :
(pdf)
فایل هایی که داخل مجله لینکشون هست رو تست کردم و به راحتی مکینتاش نصب شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد من اینه که مکینتاش vmware رو نصب نکنید.اصلا روون نیست و نمی شه باهاش کار کرد.
بله من هم نصب کردم نسخه vmware عصر ارتباط رو خیلی کنده!
کلا VM ها هیچ وقت برای محیط گرافیکی بهینه نشدن و هیچ VM ای هم برای OS X بهینه نمیشه (چون ارزش مالی نداره همچین کاری و غیر قانونی هم هست).
روی لپتاپ من نصب میشه؟؟ من شدیدا به مکینتاش احتیاج دارم.
من این نسخه را دانلود کردم: Mac_OSX_Snow_Leopard_10.6.6_VMware
اما هنگام نصب میگه سخت افزار مشکل داره!!؟؟
آیا راه حلی داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)