این مشکله همه هست . یادمه وقتی k750 داشتم یک ساعت نمیگذشت که شارژ اش از 100 میرسید به 70 ولی 4 روز طول میکشید تا شارژ اش برسه به 10 .
این گوشی برعکسه ، سه ساعت فیلم میبینی میره روی 70 و تا 60 دوام میاره ولی از 50 به بعد دیگه باید دنبال شارژر بدویی .
این مشکله همه هست . یادمه وقتی k750 داشتم یک ساعت نمیگذشت که شارژ اش از 100 میرسید به 70 ولی 4 روز طول میکشید تا شارژ اش برسه به 10 .
این گوشی برعکسه ، سه ساعت فیلم میبینی میره روی 70 و تا 60 دوام میاره ولی از 50 به بعد دیگه باید دنبال شارژر بدویی .
اقا این مشکل واقعا اعصاب من رو خراب کرده
اصلا هیچ بلوتوثی رو بعضی وقتا نمیشناسه کاملا عشقی کار میکنه
40 بار سرچ کردم n73 رو شناخت تازه بعد اد کردنم وقتی خواستم فایل بفرستم دوباره سرچ کردم نشناخت
سلام من امروز یه سرچ کوچیک کردم این دو تا سایت رو دیدم که به نظرم دومیش بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امروز داشتم به این فکر می کردم که بعد از اینکه این گوشی رو گرفتم یه مودم وایرلس هم بگیرم با wifi گوشی برم تو اینترنت از دست هزینه های اینترنت سیم کارتم راهت بشم
تا حالا کسی این کارو انجام داده؟
نظر دوستان چیه؟
سلام.
نه اقا این همه کار نیاز نداره شما این فایل Cab رو دانلود کن و نصب کن رو گوشی شورتکات برنامه میره تو قسمت ستینگ قسمت کانکشن از اونجا تنظیم کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
عذر مي خوام من تقريبا همه اين تاپيك رو خوندم ولي جايي جواب مشكلم رو پيدا نكردم :
من براي اتصال به كامپيوتر از طريق USB و با ActiveSync مشكل دارم. Connect نمي شه و خيلي باهاش سر و كله زدم ولي نشد. بعد از كلي كلنجار تونستم رم داخل گوشي رو بشناسونم به كامپيوتر و روش آهنگ و نرم افزار بريزم ولي باز هم ActiveSync متصل نيست و نمي شه با PC Studioخود سامسونگ كار كرد . لطفا راهنمايي نماييد يا لينكي جهت توضيح بگذاريد. ممنون
این هم برنامه unique bluetooth که دوست خوبمون mohammad_77 معرفی کرد
از نقاط ضعفش هم اینه که نمیتونه از پاکت پی سی فایل دریافت کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من به یک مشکلی برخورد کرده ام که ظاهرا داره جدی میشه .
من چندین بار تنظیمات ایمیل انجام داده ام ولی پس از مدتی تنظیمات میره و وقتی وارد قسمت ایمیل میشوم اکانتم وجود نداره .
جالب هم اینه که وقتی میخواهم با همان نام قبلی بسازم . میگه که شما دارید از این نام استفاده میکنید و باید از نام دیگری استفاده کنید . کسی تا به حال به چنین مشکلی برخورده است یا نه ؟
منم همین مشکلو دارم![]()
منم این مشکل جدیدن پیدا کردم. واسه همین 2 هفتس که گوشیمو وصل نکردممیشه مموری شناسوند ولی activesync کار نمیکنه. هنوزم وقت نکردم باهاش سر و کله بزنم ببینم گیرش از کجاست که الکی خودش خراب شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)