خدا اين مهران مديري رو واسه ما حفظ كنه.واقعآ استاده.
من 6 قسمت رو ديدم خيلي جذاب بود.درست مثب برره كه اونجا هم انصاري مثل الان آوارهبود.
اين 2تا پيرمردا هم خيلي باحالن.جواد عزتي و كاظمي.
چه تيكه هايي ميندازه![]()
خدا اين مهران مديري رو واسه ما حفظ كنه.واقعآ استاده.
من 6 قسمت رو ديدم خيلي جذاب بود.درست مثب برره كه اونجا هم انصاري مثل الان آوارهبود.
اين 2تا پيرمردا هم خيلي باحالن.جواد عزتي و كاظمي.
چه تيكه هايي ميندازه![]()
خیلی جالبهببخشید من یکی دوروز نبودم.برای همین از دوسه صفحه قبل نقل قول میگیرم.
یه سوالی کردی اگه اجازه بدی جوابت رو میدم.
چرا اینقدر همه قدیمی ها روبی عقل نشون میده؟
خیلی ساده است:
سکانس بخشش قزوین رودیدین که؟
این شاه های قدیم حتی نمیتونستن تشخیص بدن که کمتر شدن زمین ها وشهرهاشون=کم شدن نوکران ومالیات و...
نمونه بارز وخفت بار امروزیش:((تقسیم بندی دریای خزر!!))
بنظر شما اگر این ها ذره ای عقل داشتن الان اسم کشور من وشما این بود!؟!
وهزاران دلیل دیگه...
واقعیت؟
کدوم واقعیت؟
واقعیتم کجابود؟...تو مملکتی که حتی نمیتونی یه چرای ساده بگی از کدوم واقعیت برای من وشما صحبت بشه؟
فعلا که یه مشت دیوانه سوار بر اسب امور دنیای ایران زمین بودند وهستند...امیدوارم با مخ بخورن زمین![]()
حتی 1 نفر هم متوجه نشد منظور من چیه .
دوست عزیز این حرف هایی که میزنی رو من 100% قبول دارم ولی منظورم از دیوونه این نیست .
یعنی انصافا کسی منظور من رو تو این فروم نفهمید ؟!!!!
الان یه نفر دیگه میاد چند تا دلیل میاره که شاهای قدیمی دیوونه بودن و کار مهران مدیری درست بوده و +10 نفر دوباره ازش تشکر می کنن !! در حالیکه هنوز منظور من رو متوجه نشده.
یعنی چی؟ پس اسم کشور ما باید چی باشه؟
یه سوال فنی:
استارتر تاپیک همون شکوفه ی تو سریاله؟![]()
من فکر می کنم منظور شما اینه که لازم نیست بی عقلی و بی کفایتی یک فرد در یک قالب یک شخصیت تیپیک نشون داده بشه...در واقع چیزی چهره ای که مدیری داره از شاهای قدیم نشون میده دیوونگی نیست و یک جور ادای دیوونگیه...لازم نیست که حتما خل و چل بازی درآورد که بگیم طرف عقل درستی نداره...متاسفانه این عدم خلاقیت در خیلی از فیلمای ایرانی دیده میشه...مثلا برای نشون دادن یک فرد معتاد، همیشه اونو با لباسای کثیف و ژولیده، کارتن خواب، عدم تعادل در حرف زدن و...کلا شکل تابلویی نشون میدن...ما در روز داریم کلی معتاد می بینیم، آیا همه شون این شکلین؟
ورژن اصلی آهنگ تیتراز سریال قهوه تلخ با صدای سیما مافیها
آدرس رو درستش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه جوری بگو که ما هم بفهمیم..
مهران مدیری در طنز خودش درباریان رو رسما دیوونه وکارتموم شده اعلام کرده!!شاید منظور شما اینها اینقدر ها هم دیوونه زنجیری نبودن...
راست میگی بخدا چاپیدن وحکومت کردن و...یه مقدار افکار وخلاقیت شیطانی میخواد یا نه..
طرف دیوونه باشه واشتباهی بکنه..همه میگن تقصیر خودش نیست طرف دیونه است بنده خدا!!اما اینها درنهایت عقل وخرد این کارهارو کردن..
امیدوارم بالاخره منظور شمارو فهمیده باشم
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
تا اونجا که میدونم اسم کشور ما از 5حرف تشکیل شده نه از 17-18حرف...!!
بابا طنز رو نباید جدی گرفت!!
من که گفتم!
هر چیزی رو بخوای تو این مملکت به طنز بگیری یه صاحابی پیدا میکنه!!
دیگه بنده خدا رفته یه دوره ای پیدا کرده که وجود نداره بازم مدعی داره؟؟؟
![]()
منظورش ایران نیست
منظور اون متعلقات اضافیه![]()
خود این مسئله هم جنبه طنز داره..
شاید اجتماع ما دچار بیماریه خطرناکی به اسم(خوددرگیری)هستن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)