تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 162 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو د
    هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه
    بهترین جوابی ک میتونم بهت بدم همینه....!
    ولی حالا بذار ی کم بیشتر جوابتو بدم
    جیگرت شم یحیی ...
    اگر میبینی من اینجا نمیخوام بگم چیزی رو واسه اینه ک امثاله تو توی این فروم دارن میلولن...
    اره افرین من لباس گوش بری دارم...
    واسه همینه ک توی 10 روز بخشه پرسش کده ام بازدیدش 380 تاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خوده سایتم ک روزی 800 تا رو بازدید داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس سکوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تت
    حوشم میاد هرچنر همتون میگید ر و ب ی ک ر بده و مزخرفه ولی همتون لا اقل 100 بار توی سایت بازدید دارید هه هه هه
    افرین ب همتون خیلی گلید...منم اونجا دارم چشم حسودا رو در میارم...همتونم ی کپی ار نوشته های منو توی پی سی تون دارید...
    اگرم کل کله رکورد شد بیااید ی حالی بهتون بدم ...فقط لطف کنید وز وز نکنید بذارید ما با کیوبرا بریم جلو...
    شما خم ب همین فروم بچسبید...ایشاله ی فرجی بشه فرومتون بازدیدش بره بالا....
    و در اخر روبیک های ر و ب ی ک ر بهترین نوعه روبیک توی ایرانه و باهاش 24 هم میزنم....
    پس اون نوکتو ببند و خیلی ریلکس منتظر باش ی مسابقه بشه تا منو ببینی ک داریم اونجا جوایز رو درو میکنیم....
    والله...فنچم شده واسه ما تریلی....
    اگه هم دیدی اینجور حرف زدم چون دیدم داری اینجور حرف میزنی....
    وگرنه من خودم اخره ادب و احترامم...شما لیاقته احترام ندارید....
    دیر پای و شاد زی....
    مجید قطب الدینی....
    عزیز من توی اون فروم روبیکر هر کی هستی باش واسه خودتی . اما اینجا شما خیلی چیز ها هم نیستی !
    من تا حالا یه بار پامو تو فروم روبیکر گذاشتم بعد دیگه هم وقتمو واسه اونجا رفتن هدر نمیدم ، چون میدونم همین یه تاپیک ما از صد تا فروم شما بهتره .
    من نمیدونم تو اون فروم شما چند نفر روبیک رو واقعا حالیشونه اما اینجا خیلی ها هستن . و اونایی که هستن خیلی راحت میتونن بفهمن که شما نصف حرفات خودت هم نمیفهمی چی میگی ؟!
    من در درجه اول متاسفم واسه اون مبتدی هایی که اومدن از تو کمک بگیرن !!!
    برا ما اینجا ملاک نیس که بازدید مخ کار گیری کده شما چقدر باشه ، مهم اینه که شما چی حالیته که متاسفانه هیچ نیستی

تازه اگرم میخوای هر دفعه بیای اینجا سر بچه های مارو درد بیاری ، خواهشا دیگه دیگه اینکارو نکن چون راحت میتونیم اعتراض کنیم ازت و عقده p30 همیشه تو دلت بمونه

محیط اینجا خیلی دوستانه و بخاطر همین من اصلا از این که اطلاعاتی که واسش زحمت کشیدم بدست آوردم رو در اختیار این دوستای گلم بزارم هیچ ناراحت نیستم و خیلی خوشحال هم میشم که با این کارم میتونم سطح روبیک ایران ببرم بالا.
    هدف من فقط همینه : بالا بردن سطح روبیک ایران ، نه چیز دیگه ای(نه مثل امثال آقای مصلحت جو که فقط از این یه کاری بلده میخواد پول در بیاره و خیال می کنه فقط خودشه و خودش).تا ایشالا ایران یه روزی تو مسابقات حرفی واسه گفتن داشته باشه . چرا که نه ؟ مگه بچه های ما چی کمتر از اون فرنگی ها دارن ؟ تازه خیلی هم سرترن .
    اگه میبینی اون پسره خارجی میاد زیر 10 ثانیه میزنه مطمئن باش طرف بیشتر از 3 سال روش زحمت کشیده .

خلاصه آخر کلام ، واسه ما ادعا نکن . شاخ بازی هم در نیار . بزار فروم طبق روال عادیش پیش بره.

2. 3 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز، اگه بازدید ملاکه ، خوب اینجا نزدیک چهل هزار بازدید داشته، در ضمن اینجا یک زیرشاخه از یک انجمن این فروم هست، مشخصا هر کی تو گوگل سرچ بکنه، گوگل نتایج رو بررسی نمی کنه ببینه کدوم سایت حرفه ای تره که ، اونجا فروم مخصوص روبیک هست و اولین هم فروم مخصوص روبیک تو ایران هم هست(احتمالا) واسه همین اونجا رو جزو اولین نتایج میاره و افراد تازه کار هم فرت فرت اونجا عضو میشن، ولی با این حال من مشکلی ندارم، موفق باشی...
    در ضمن، شما الان درست تموم شده و وقت آزاد زیاد داری، ما اینجا تقریبا هممون محصلیم ...

4. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم حق بهت میدم با این مطالبی ک من توی تالار میذارم حق داری فکر کنی من 14 سایه روبیک کار میکنم ولی نه من توی دوماه اینجوری شدم....

در ضمن دوست عزیز، ما یه سفر کرده بودیم مشهد با مدرسه، به 20-30 تا بچه راهنمایی و اول دبیرستانی خودمون آموزش دادیم، اینا هم که یاد می گرفتن فرداش می رفتن به بقیه یاد می دادن...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    راستی من رفتم چند تا فروم خارجی، همه مبتدی هاشون با روش مبتدی (یعنی بدون استفاده از f2l و oll و pll) بین 30-40 ثانیه بود رکوردشون! و از طرف دیگه این جالب بود که تعداد خیلی معدودیشون رفته بودن طرف یادگیری حتی f2l ( چه برسه به کل روش جسیکا ) ... چجوریه ؟ از یه طرف سرعت دستشون خیلی زیاده یا شاید هم روبیک هاشون خیلی خوبه، از طرف دیگه هم یه خرده مخشون تعطیله که چهار تا الگوریتم رو نمی تونن یاد بگیرن...
    Last edited by SI-SA; 24-05-2010 at 18:54.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میبینم که یه مقدار جو تاپیک خراب شده.
    البته من کمال تشکر رو از دوستانی که تلاش کردند تا کدورتی پیش نیاد و با جواب های منطقی و لحن مودب صحبت کردند دارم. مخصوصا صاحب تاپیک

در اینجا ذکر چند نکته رو ضروری میدونم :

1- اگر کسی سایت یا وبلاگ یا فروم دیگه ای در این زمینه داره دلیل نمیشه مدام بیاد اینجا و تبلیغ کنه و تو سر اینجا بکوبه.
    خیلی از بچه های اینجا خودشون سایت دارن یا فروم دارن و اونجا هم درباره روبیک فعالیت میکنن اما هیچوقت جو اینجا رو بهم نمیزنن.

2- اگر کسی مدیر یه بخش تو یه سایت دیگه شده دلیل نمیشه که بهترین فرد در این زمینه در کل ایران بوده... ادب هم خوب چیزیه. خیلی قبل از اینکه شما بفهمی روبیک چیه من و بقیه دوستان این تاپیک با روبیک و وبلاگ روبیکر آشنا بودیم. یه عالمه هم درخواست همکاری بهمون دادن. اما قبول نکردیم. ( میتونی بری از آقای جوانشیر در این مورد بپرسی ) پس اگه دو روز شدی مدیر یه بخش از یه سایت خواهشا جوگیر نشو. اگه مطلبی بلدی همینجا یاد بده. اگه هم نه شما رو به خیر و ما رو به سلامت.
    میتونی از مطالب اینجا استفاده کنی تو سایتتون. کما اینکه این کار رو هم میکنید بعضی مواقع. معنی نداره که به کاربرا بگی بیان اونجا تا جوابشون رو بگیرن.

3- قبل از شما چند نفر دیگه هم از سایت فخیمه روبیکر اینجا فعالیت میکردن. که همشون هم دقیقا اخلاقشون مثل شما بود. یا به فکر تبلیغ سایتشون بودن یا مدام پی30ورلد رو تحقیر میکردن. دوستانه بهت توصیه میکنم بیخیال این فروم بشی و بچسبی به سایتت. اگه بخوای به این روندت ادامه بدی دوستان مجبور میشن گزارش بدن به مدیران.

در پایان عذرخواهی میکنم از همه دوستان گل این تاپیک
    موفق باشید.

7. 7 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

راستی من رفتم چند تا فروم خارجی، همه مبتدی هاشون با روش مبتدی (یعنی بدون استفاده از f2l و oll و pll) بین 30-40 ثانیه بود رکوردشون! و از طرف دیگه این جالب بود که تعداد خیلی معدودیشون رفته بودن طرف یادگیری حتی f2l ( چه برسه به کل روش جسیکا ) ... چجوریه ؟ از یه طرف سرعت دستشون خیلی زیاده یا شاید هم روبیک هاشون خیلی خوبه، از طرف دیگه هم یه خرده مخشون تعطیله که چهار تا الگوریتم رو نمی تونن یاد بگیرن...
    تو این که کیفیت روبیک اونا فوق العادست شکی نیست . اونا روبیک های سرعتی رو با قیمت کمی میگیرن و خیلی کم پیش میاد روبیک هاشون گیر کنه یا بپره بیرون .
    همونطور که گفتم خارجی ها خیلی از ما ضعیف ترن و شاید واقعا توی حفظ کردن الگوریتم ها مشکل داشته باشن .
    من کل pll رو توی کمتر از 2 هفته یاد گرفتم (اگرچه به غیر دوتا که اگه بخوام همین الان یاد میگیرم ولی خودم نمیخوام چون میگم من میخوام وقت بزارم سر روبیک ، وقتمو میزارم سر درس و امتحانم )
    یادم میاد روز اولی که نیت کردم pll رو یاد بگیرم تو عرض 20 دقیقه 4 الگوریتم رو یاد گرفتم .
    با مبتدی زدن تو 40 ثانیه کار سختی نیست . (اونم با یه روبیک خوب)
    رکورد دار روبیک دنیا - اریک - با روش مبتدی زیر 20 ثانیه میزنه !!!

9. 2 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    سریع ترین راه برای جا بجایی این دو گوشه به شرط رو ماندن لبه های صورتی چیست؟؟
    ممنونم

Last edited by Perpetual; 25-05-2010 at 11:21.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

من فرمول عوض کردن جاشون رو بلدم ولی جهتش عوض میشه.
    برای درست کردن جهتش هم دوباره باید از یه فرمول دیگه استفاده کنی
    میخوای بگم ؟

12. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام
    سریع ترین راه برای جا بجایی این دو گوشه به شرط رو ماندن لبه های صورتی چیست؟؟
    ممنونم

مهم اینه که برای چی میخوای ؟ میخوای گوشه های دیگه خراب نشه و فقط جای این دوتا عوض شه ؟ یا اینکه گوشه های دیگه مهم نیست ؟
    اصلا بگیری یکی رو دربیاری بزاری جای یکی دیگه بعد اون دومی رو بزاری سر جای جدید خیلی هم طول نمیکشه.
    منظورم اینه :
    Ri Di R L D Li Ri Di R

14. این کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام

من با مبتدی رکوردم 45 ثانیه هستش . میخواستم بپرسم که حالا میتونم فردیک رو شروع کنم ؟

و اینکه یاد گرفتن این روش بطور کامل چقدر زمان میبره و روزی باید چقدر تمرین کرد ؟

موفق باشید

خوبه . آفرین . پیشرفت خوبی داشتی . بسته به خودت هست . برای شروع فردریچ وقتی میخوای از F2L ش شروع کنی هنگ می کنی و میگی کی میخواد این همه الگوریتم رو حفظ کنه ولی در واقع خیلی آسونه.من بعد امتحانا یه ویدیوی آموزشی برای روش فردریک به صورت ابتکاری آپلود می کنم . با اون مطمئنا خیلی راحت میتونی یاد بگیری . اگه میتونی و عجله صبر کن اگرم نه که میخوای خودت شروع کن .
    میل خودته . بله شما میتونی شروع کنی.اگه میخوای این کارو کنی فقط بچسب به F2L فردریچ

16. این کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

روبیک megaminx رو از کجا میشه خرید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •