عزیز من توی اون فروم روبیکر هر کی هستی باش واسه خودتی . اما اینجا شما خیلی چیز ها هم نیستی !درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو د
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه
بهترین جوابی ک میتونم بهت بدم همینه....!
ولی حالا بذار ی کم بیشتر جوابتو بدم
جیگرت شم یحیی ...
اگر میبینی من اینجا نمیخوام بگم چیزی رو واسه اینه ک امثاله تو توی این فروم دارن میلولن...
اره افرین من لباس گوش بری دارم...
واسه همینه ک توی 10 روز بخشه پرسش کده ام بازدیدش 380 تاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوده سایتم ک روزی 800 تا رو بازدید داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس سکوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تت
حوشم میاد هرچنر همتون میگید ر و ب ی ک ر بده و مزخرفه ولی همتون لا اقل 100 بار توی سایت بازدید دارید هه هه هه
افرین ب همتون خیلی گلید...منم اونجا دارم چشم حسودا رو در میارم...همتونم ی کپی ار نوشته های منو توی پی سی تون دارید...
اگرم کل کله رکورد شد بیااید ی حالی بهتون بدم ...فقط لطف کنید وز وز نکنید بذارید ما با کیوبرا بریم جلو...
شما خم ب همین فروم بچسبید...ایشاله ی فرجی بشه فرومتون بازدیدش بره بالا....
و در اخر روبیک های ر و ب ی ک ر بهترین نوعه روبیک توی ایرانه و باهاش 24 هم میزنم....
پس اون نوکتو ببند و خیلی ریلکس منتظر باش ی مسابقه بشه تا منو ببینی ک داریم اونجا جوایز رو درو میکنیم....
والله...فنچم شده واسه ما تریلی....
اگه هم دیدی اینجور حرف زدم چون دیدم داری اینجور حرف میزنی....
وگرنه من خودم اخره ادب و احترامم...شما لیاقته احترام ندارید....
دیر پای و شاد زی....
مجید قطب الدینی....
من تا حالا یه بار پامو تو فروم روبیکر گذاشتم بعد دیگه هم وقتمو واسه اونجا رفتن هدر نمیدم ، چون میدونم همین یه تاپیک ما از صد تا فروم شما بهتره .
من نمیدونم تو اون فروم شما چند نفر روبیک رو واقعا حالیشونه اما اینجا خیلی ها هستن . و اونایی که هستن خیلی راحت میتونن بفهمن که شما نصف حرفات خودت هم نمیفهمی چی میگی ؟!
من در درجه اول متاسفم واسه اون مبتدی هایی که اومدن از تو کمک بگیرن !!!
برا ما اینجا ملاک نیس که بازدید مخ کار گیری کده شما چقدر باشه ، مهم اینه که شما چی حالیته که متاسفانه هیچ نیستی
تازه اگرم میخوای هر دفعه بیای اینجا سر بچه های مارو درد بیاری ، خواهشا دیگه دیگه اینکارو نکن چون راحت میتونیم اعتراض کنیم ازت و عقده p30 همیشه تو دلت بمونه
محیط اینجا خیلی دوستانه و بخاطر همین من اصلا از این که اطلاعاتی که واسش زحمت کشیدم بدست آوردم رو در اختیار این دوستای گلم بزارم هیچ ناراحت نیستم و خیلی خوشحال هم میشم که با این کارم میتونم سطح روبیک ایران ببرم بالا.
هدف من فقط همینه : بالا بردن سطح روبیک ایران ، نه چیز دیگه ای(نه مثل امثال آقای مصلحت جو که فقط از این یه کاری بلده میخواد پول در بیاره و خیال می کنه فقط خودشه و خودش).تا ایشالا ایران یه روزی تو مسابقات حرفی واسه گفتن داشته باشه . چرا که نه ؟ مگه بچه های ما چی کمتر از اون فرنگی ها دارن ؟ تازه خیلی هم سرترن .
اگه میبینی اون پسره خارجی میاد زیر 10 ثانیه میزنه مطمئن باش طرف بیشتر از 3 سال روش زحمت کشیده .
خلاصه آخر کلام ، واسه ما ادعا نکن . شاخ بازی هم در نیار . بزار فروم طبق روال عادیش پیش بره.