به حمد الهی کارگاههای زیرزمنی چین هم دست بکار شدند انگار!![]()
به حمد الهی کارگاههای زیرزمنی چین هم دست بکار شدند انگار!![]()
جواب پست قبل رو بده و عزیز این گوشی خودش چینی هست و 2 ماه هست چین درجه 3 هست اینجا 55 هزار تومن و منظورت چیه دیگه اصل این گوشی گیر نمیاد اگه الان نخریم![]()
تو پست قبل سوالی واسه جواب دادن ندیدم
خیر آقا این گوشی به معنی واقعای کلمه چین نیست مال کارکنان نوکیای فنلاند تو کشور چین هستش. منظورم از اینکه تقلبیاش میاد اینه که کارخونجات زیرزمنی چین تولید خواهند کرد نه نوکیای چین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
چرا این دست اون دست می کنی واسه خرید قیمتشم که میگی اومده پایین بخر دیگه
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
فایل منیجر گوشی رو پیدا نمی کنم کجاست!!!!!!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
پیداش کردم دوستان هم بدونند که فایل منیجر تو این مسیر ناجوره
applications/office/file manager
5 با ر سوال رو تکرار کردم عجب در مورد رفتن به برنامه های گوشی و عکس گرفته شده با گوشی
نکنه کیفیت دوربین خرابه که عکس از دوربین نمیزارید
ئر ضمن گرون هست هنوز به زودی میشه 300 هزار تومان
تا 14 تیر قرعه کشی نوکیا هست .
راستی دوستان یک اس ام اس ارسال کنید با ارسال شماره گارانتی به نوکیا تا در قرعه کشی بروید واسه ایران هست
لینک شرکت در قرعه کشی نوکیا
دوستان این برنامه جدید چیه در صفحه اول سایت نوکیا فارسی واسه دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
پیداش کردم دوستان هم بدونند که فایل منیجر تو این مسیر ناجوره
applications/office/file manager[/QUOTE]
کارش چی هست منیجر![]()
دانلودش می کنیم ولی تا گوشی رو نخریدی بهت نمی گیم چیه!
من این شماره سریال رو که باید به شماره نوکیا ارسال کنم دقیقا نتونستم بفهمم چیه نوشته NOKIA2000 500066542 منظورش همون 200066542 هستش؟ فقط شماره رو بفرستم تمومه؟ لامذهب نوشته واسه ایکس 6 دوامتیاز واسه ایکس 3 برابر 4 امتیاز یعنی چی! چرا ایکس 6 کمتره
در مورد عکسش هنوز عکسی نگرفتم می گیریم میزارم برات
این گوشی هایی هستن که تازه معرفی و عرضه شده اند و نیاز داره بفروشه زیاد نوکیا و این قرعه کشی روگذاشته و ایکس 3 چون فروش نداره زیاد با اینکه ارزون هست بهش امتیاز داده که بعضی ها هم شده بخاطر جایزه گوشی بخرن و ایکس 6 که داره تو فروش از ان 95 و ان 73 میگزره نیاز به امتیاز نداره و ان 97 هنگی نمیدونم چیکار به قرعه کشی داره فکر کنم مونده سر دستشون
این هم یک روش فروش محصولات هست و بعد جایزه برندش معرفی نمیشه
و با شرکت نوکیا تماس بگیر راهنماییت میکنه واسه شرکت در قرعه کشی .![]()
کسی سراغ داره این گوشی رو صورتی با گارانتی نوکیا اگه نه چرا ؟ میخوام بخرم
این هم کاور جدید مانند کاور تی وی واسه نوکیا x6
![]()
Last edited by t2download; 23-06-2010 at 18:33. دليل: ارسال
سلام دوستان
عکس اول پست 780 رو کسی تا حالا رو گوشی دیده؟
اگه با یه تم اینجوری بشه خیلی خوبه.
یه چیز دیگه برنامه ها وبازی های موبایل9 تریل هسن ومدت دارن؟؟؟
برنامه ها وبازی هایی که برا v5 میاد بیشترشون کرک شدن؟؟؟v3 که اینطور بود
این عکس ها نشون میده که این گوشی ها x6 اصلی نیست و به اصطلاح چین درجه پنجم هستن.اگه دقت کنین آرم نوکیا و x6 دیده نمیشه!!!![]()
با سلام پست مذکور کجاست تو پست جدید ارسال کن یا صفحه تاپیک رو بده
و منظورت اینه بازی یا تم بعد 30 روز از کار می افته
از کجا فهمیدید.
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
لینک در مورد گوشی چینی ایکس 6 این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)