سلام.
این همه سوال جوابش همین بود........بله تایید شده
2013 میاد![]()
سلام.
این همه سوال جوابش همین بود........بله تایید شده
2013 میاد![]()
این همه نبود یه سوال پرسیدی جوابش همین قدره دیگه.
میخوای جوابش زیاد بشه:
بله بازی توسط سازنده ها(شرکت THQ)تایید شده و گفتند که در سال 2013 میلادی (1392 خودمان)
روانه ی بازار میشه و علاقه مندان میتوانند آن را بازی کنند .![]()
همون جعبه که اول بازی (جایی که به قول خودت خرت وپرت فورش رو برا اولین بار میبینی )هست رو میگی !٬
اون جعبه نامریه ،من برا گرفتن اون جعبه هر چی اتاشغال تو منطقه بود ترکوندم تا جعبه رو بهم داد !فقط 200پول توش بود!!
بابا کجاش سلاح ه!؟یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هستاون فقط زره
ولی خدایش بعد گرفتن زره سگجون میشهالبته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده
![]()
سلام.البته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 20-12-2010 at 14:09.
سلامسلام.
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...![]()
البته میتونی بازی رو در حالت هارد هم با این زره شروع کنی(بعد از اینکه یکبار بازی رو تموم کردی)که تو این حالت با وجود زره مثل اینکه دوباره داری نرمال میری!
گرافیکش اول میزنه تو ذوق ولی هرچی بازی جلوتر میره جذابتر میشه،در مورد خون دشمنا هم موافقم حتی میتونستن انتخاب رو بذارن به عهدهی خودمون اونجوری بهتر میشداین بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
منم امیدوارم ولی ما PC بازها همیشه مظلوم واقع شدیمامیدوارم شرکتthq درباره گرافیک وپلوفتروم این بازی منظورم پلفتروم اصلی هست تجدید نظرکنه.
امیدوارم درسال2013شاهد یک بازی توپ باگرافیک درخور درحدpcهای قدرتمند باشیم.![]()
تا وقتی که بازی رو بدن دست Vigil Games همینه .
موتور بازیش فرق میکنه و ضعیفه و گرنه گرافیک سنگینی هم داره .
برای مثال حتی AA و AF رو ساپورت نمیکنه و Texture اش ضعیفه .
حتی طراحی صحنه هم به نظر من ضعیفه . خداییش وقتی GOW بازی میکردید عظمت صحنه و کلا دنیای بازی رو حس نمیکردید ؟
توی این نمیدونم چرا موجودات رو زیادی هیکل درست کردند مخصوصا War که خودش کل صفحه رو میگیره .
میشه AA و AF و بگی یعنی چی؟
بیا عزیز میتونی اینجا بخونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگه بری توی کنترلر گرافیک(مخصوصا Catalyst center ATI) میتونی عینا عملکرد اینها رو ببینی
Last edited by mehdy.z; 07-12-2010 at 21:50.
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جا آخرای بازی گیر کردم
بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
اون موجودی که دائم همراهم هستش میگه که برای برگشت باید همه کوکی ها رو پیدا کنم .....
این کوکی ها چی هستن و کجان؟؟؟؟؟
اگه کسی سیو بازی یا ترینری چیزی داره میشه لطف کنه؟
يا تلپورت كن به اون سرزمين بيابوني كه كرم داشت يا علامت زردي كه تو نقشه هستو دنبال كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)