تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 165 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جالب اینه که تو المپیک لندن کریستین ساوانی با بالاترین سرعت گردش توپ یعنی 140 کیلومتر در ساعت بهترین سرویس زن بازیها شناخته شد که خدارو شکر تو بازی اول ایران سرویسهای خوبی نزد . امیدوارم فردا هم همینطور باشه . ایوان زایتسف هم تو بازی با روسیه از طریق همین سرویسهای مهلکش بارها امتیاز گرفت که امیدوارم کتفش بشکنه فردا نتونه سرویس بزنه تا اونجایی که من دقت کردم حتی بهترین سرویس زن های جهان هم اگر اولین سرویسشون رو خراب کنند تا آخرش بد میارند و انگیزه ندارند.

احتمال زیاد فردا ایتالیا با تکیه بر توپهای ارسالی در ارتفاع بالا و اسپکهای جناب موقشنگ قصد فلج کردن تیم رو داشته باشه . تو این موضوع ضعف داشتیم که امیدوارم ولاسکو تدبیری براش داشته باشه تا به مشکل بر نخوریم.و از نظر شخصیم احتمالش هست که قائمی به این بازی برسه . فکر نمیکنم به ایران برگشته باشه و ممکنه برگ برنده تیممون باشه چون ولاسکو ازین کارا زیاد میکنه .
    Last edited by Gilopa; 29-06-2013 at 17:03.

2. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه اینکه به فکر امتیازهای بازی فردا و یا 6 امتیاز کوبا و آلمان باشیم یکم بلندپروازیه (گرچه آدم با همین بلندپروازیاشه که پیشرفت میکنه)
    دیشب ایران حریف رو غافلگیر کرد چون مربی ای داشت که تموم جیک و پوک ایتالیا و میشناخت پس برای فردا مطمئنا شرایط فرق میکنه
    البته مصدومیت دوباره زایتسف در اول بازی اتفاقیه که میتونه بیفته و شرایط رو کاملا به نفع ما کنه

برای کوبا هم این درسته که کوبا کوبای چندسال پیش نیست
    نتونست به المپیک برسه
    از 6 بازی قبلیش هیچ امتیازی نگرفته
    ولی این بازی یه فرق بزرگ برای خواهد داشت اونم اینه که جلوی 10000+ تماشاگر بازی می کنیم که قطعا هیچ صدای ایران ایران ــی از بین اونا به گوش نمیرسه
    اینه که کار یکم سخت میشه

کلا بازیها رو باید دونه به دونه و در شرایط خودش سنجید

ولی میدونم آلمانیا رو به خاک و خون میکشیم

4. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی فردا قطعا دیدنی تر بازی دیشب میشه

حساب باز کردن ایتالیا روی تیم ایران و همینطور ترس این تیم از تیم ما
    و اعتماد بنفس بالای تیم ما و باور اینکه میتونن برنده باشن

بازی فردا بازی ولاسکو هست و تفکر ولاسکو برای مهار کردن تیم حریف و اینکه چه برنامه ای برای بردن داشته باشه
    چون با توجه به بودن زایتسف از اول بازی ولاسکو رو باید دید چه طرحی برای مهارش میتونه داشته باشه
    ولی بنظر من این بازیکن رو فقط میشه با زدن سرویس خوب یه مقدار بازیشو تحت تاثیر قرار داد که بچه های ایران میتونن اینکارو بکنن

بهرحال بازی فردا حتما تیم ایران شانس بردن داره ولی کار خیلی سختی داره که همین سخت بودن کار باعث میشه ارزش تیم ایران بیشتر مشخص بشه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شک نکنین 5 تا بازی بعدی رو میبریم . خیلی ها الان میگن نه نمیشه و فقط یه بلندپروازیه . اما دیدیم که فوتبالمون هم با همین بلندپروازی ها توی گروهش اول شد و رفت جام جهانی . چرا نباید شگفتی ساز باشیم ما . میزنیم . خوبشم میزنیم .

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

شک نکنین 5 تا بازی بعدی رو میبریم . خیلی ها الان میگن نه نمیشه و فقط یه بلندپروازیه . اما دیدیم که فوتبالمون هم با همین بلندپروازی ها توی گروهش اول شد و رفت جام جهانی . چرا نباید شگفتی ساز باشیم ما . میزنیم . خوبشم میزنیم .

به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند ! اون مفت خورا خیلی زودتر از این می تونستند صعود خود رو یکسره کنند ! ولی توی تهران با قطر مساوی کردیم به بحرین باختیم ! نگین بحرین کره هم اذیت کرد هرکی بازی ایران رو اون بازی دید میفهمید اصلا انگار تیم محلات دارند بازی میکنند ! توی تهران هم به ازبک باختیم و تازه بازی رفت رو شانسی بردیم !
    پس اونا اگه نمی رفتن باید فحش میخورند نه اینکه رفتن و کار بزرگی کردند !
    اتفاقا صدبرابر فوتبال رو باید به همین والیبال بودجه بدند، ایران پیشرفتی توی فوتبال نداشته الان از اینکه کره رو بردیم خوشحالیم در حالیکه یک مهاجم دیگه جز قوچان زاده بود نمیتونست اونطوری گل کنه چون این بنده خدا حرفه ای بود با اون دقت و مهارت توپ رو زد وگرنه لیگ داخلی دیدیم تک به تک ها رو چیکار کردند !
    ایران تازه داره توی فوتبال به مسیر سابقش بر میگرده ولی والیبال داره رشد میکنه و چیزی میشه که باید میشده و پتانسیل داره بالفعل میشه
    من هم مثل خیلی جوون ها بچه بودم فوتبال بازی میکردم الان هم فوتبال میبینم و .... ولی والیبال رو چندین سال از همون سال هایی که همین فرهاد ظریف توی تیم نوجوانان بود دنبال میکنم و باز هم میگم سرمایه گذاری روی اینا باید بشه
    دیشب با اونکه از بیرون اومدیم و خانمم زودی خوابید من والیبال رو دنبال کردم و چه لذتی بردم
    ولاسکو بهترین سرمایه گذاری در ورزش ما در سال های اخیر در هر رشته ای بوده و امید به اینکه هم حفظ بشه هم دستش رو باز بذارند و هم اینکه ببینیم روزی رو که مثل دیشب بتونیم از سرویس های پرشی اونطوری امتیاز بگیریم در برابر تیمی که کلاس جهانیش به مراتب بهتر هست این رو نمیشه کتمان کرد ولی برسه روزی که بزرگسالان هم قهرمان بشند

8. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

آقا این ملت جنبه ی برد ندارن رفتن تو پیچ زایتسف به لجن کشیدنش بدبختو ، هر چی کامنتا رو خوندم از یه طرف میخندیدم از یه طرف افسوس میخوردم ، احساسات متضاد بهم دست داده بود ولی به خدا زشته این کارا یه ساعت پیش طرف خودش اومده استاتوس گذاشته گفته : " ظاهرا ایرانیا توهین کردن براشون سرگرم کنندست .. 381 در لینک زیر بیش از 150 تا از کامنت هاشون رو منتشر کردند . بسه ها ها ها ها " من این متنو خودم ترجمه کردم ، اون 381 هم جزش بود

اینکه خوبه ، تازه ملت دوباره زیر این استاتوس اومدن کلی فحش و بدبیراه گفتن و گیر دادن به موهای طرف چند نفرم اصطلاحات فارسی ایتالیایی به صورت خیلی خلاقانه چاشنیش کردن ، واقعا من توش موندم ، خدایی اگه ادعای فرهنگمون میشه ، این کارا خیلی زشته که چی میرن پیج شخصی طرف اینجوری برخورد میکنن ، بعدم ادعاشون میشه ما خیلی بافرهنگیم ، آره جون عمتون

خودتون ببینید :
    Last edited by Iman-Emperatour; 29-06-2013 at 18:30.

10. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من واقعا متاسفم برای خودمون..........
    فرهنگ نداریم جنبه نداریم
    ایشالا ایران 3-0 فردا ببازه
    خیلی ناراحت شدم
    جون به جونمون کنند آدم نمیشیم

12. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برد فوق العاده شیرین رو تبریک میگم
    بعد از اون امتیاز آخر من حتی بیشتر از رفتن فوتبالمون به جام جهانی خوشحالی کردم
    هر چند که به احتمال زیاد توی همچین گروه سختی صعود نمی کنیم ولی همین برد اندازه صعود ارزشمند بود
    امیدوارم روز به روز این والیبال پیشرفت کنه و توی لیگ های جهانی بعدی بتونیم از همون اول با قدرت ظاهر بشیم
    این والیبالمون به ما نشون میده که وقتی از پایه توی ورزشی کار کنیم می تونیم موفقیت های خیلی زیادی بدست بیاریم و اون چیزی که مشخصه مشکل بعضی از ورزش های ما مثل فوتبال دقیقه همینه که رده های سنی پایینترمون رو مثل والیبال محکم نکردیم...
    +
    دیشب نکته جالب برای من این بود که توی یکی دو ست اول ظاهرا این سانسورگر برنامه کلا خواب بود!
    قبلنا یادمه توی بازی های ورزشی حتی تماشگرای ایرانی که حجاب نداشتن رو هم نشون نمی دادن

14. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بحث نه نمیشه و احساس گالوری بودن نیست!
    بحث منطقی برخورد کردن هست و راه درست رو رفتن
    معادل حرف شما رو میشه انجوری گفت که مثلا با باخت اول به روسیه دیگه باید میگفتیم پس این تیم بدرد نمیخوره و همه بازیهارو میبازه و هیچ امیدی نیست
    حالا هم که بردیم داریم میگیم ما همه رو میزنیم و همه رو مبریم

باید منطقی پیش رفت و با یه برد یا باخت همه چیز رو تحت شعاع قرار نداد و در مسیر درست رو به جلو رفت

به نظر من تا همینجا هم حتی اون باختهای به روسیه هم خیلی خوب بوده چون سبک بازی در حد خوبی بود
    از این به بعد هم میتونن به همین صورت کار کنن و بازیهای بعد رو برنده باشن ولی نه ب این معنی که حتما همه رو میبرن و دیگه کسی جلودارمون نیست
    حتی بنظرم بازی فردا خیلی خیلی سخت هست و واقعا برنامه خیلی بالایی میخواد تا بازی فردذا رو ببرن ولی هیچی غیر ممکن نیست و این توانایی رو دارن

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا این ملت جنبه ی برد ندارن رفتن تو پیچ زایتسف به لجن کشیدنش بدبختو ، هر چی کامنتا رو خوندم از یه طرف میخندیدم از یه طرف افسوس میخوردم ، احساسات متضاد بهم دست داده بود ولی به خدا زشته این کارا یه ساعت پیش طرف خودش اومده استاتوس گذاشته گفته : " ظاهرا ایرانیا توهین کردن براشون سرگرم کنندست .. 381 در لینک زیر بیش از 150 تا از کامنت هاشون رو منتشر کردند . بسه ها ها ها ها " من این متنو خودم ترجمه کردم ، اون 381 هم جزش بود

اینکه خوبه ، تازه ملت دوباره زیر این استاتوس اومدن کلی فحش و بدبیراه گفتن و گیر دادن به موهای طرف چند نفرم اصطلاحات فارسی ایتالیایی به صورت خیلی خلاقانه چاشنیش کردن ، واقعا من توش موندم ، خدایی اگه ادعای فرهنگمون میشه ، این کارا خیلی زشته که چی میرن پیج شخصی طرف اینجوری برخورد میکنن ، بعدم ادعاشون میشه ما خیلی بافرهنگیم ، آره جون عمتون

خودتون ببینید :
    [SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
    کی میگه ما خیلی بافرهنگیم؟
    اتفاقا توی بی فرهنگی از لحاظ کلی یکی از بدترین کشورهای دنیا هستیم
    کجای دنیا توی مسابقع والیبال سنگ و ترقه میزنن تو سر بازیکن؟
    کجا توی مسابقه کشتی چاقو کشی میشه؟
    کجا توی قبول 90دقیقه انواع و اقسام فهش و ناسزا رو نثار هم میکنن؟
    هرکی میگه ما 30ساله فرهنگ و ادب داریم شکر میخوره

ولی این دلیل نمیشه همه مثل هم باشن و ما ارزوی باخت اون بچه هایی رو بکنیم که سالهاست دارن زحمت میکشن تا به اینجا رسیدن

17. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •