2-3 ساعتي ميشه ران شده
يه مشكل كه اصابمو داغون كرده : تو بازي دارم ميرم بعد 7-8 دقيقه كيك ميكنه ميزنه You were kicked by punkbuster(22)
تو فورم هم در باره اين موضوع بحث كرده بودن ولي من چيزي دسگيرم نشد !![]()
2-3 ساعتي ميشه ران شده
يه مشكل كه اصابمو داغون كرده : تو بازي دارم ميرم بعد 7-8 دقيقه كيك ميكنه ميزنه You were kicked by punkbuster(22)
تو فورم هم در باره اين موضوع بحث كرده بودن ولي من چيزي دسگيرم نشد !![]()
بايد پانك باسترت رو آپ ديت كني . برو :
و فايل رو دانلود كن . بعد اجراش كن و add a game رو بزن . بتل فيلد هيرو رو انتخاب كن . بعد رو لينك بازي تو نرم افزار كليك كن و check for update رو بزن . همين .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان بازی کردمبراي شما سايت بازي باز شده ؟
من كه مي رم هنوز افلاينه سايت !!!
این پینگ عجب زده حالیه ها
توی جنگهای تن به تن اصلا نمی تونم از پس حریف بر بیام![]()
قربونت![]()
بد ميرفت رو اصاب
![]()
آخه من هر چی میگم این برار هیچی نبفهمه باورتون نمیشهخوب يه ماهه اجاره كن كه نپره . در ضمن الان اسلحه هاي اصلي خودت كه دائمي ستند كه سر جاشونه از اونا استفاده كن .
پول بخوره تو سرت بس كه خرت و پرت مي خري . اون آنتي تانكو واسه چي خريده بودي وقتي بلد نيستي باهاش شليك كني ( يادته كه : دي )
بقرما!
بابا من با این تفنگه خودش نمیرم جلو! مثله باقالی خشاب تموم میکنه و رنجش هم کمه! یعنی متوسطه
هه هه هه
بچه بیا برو روت رو کم کن
نزار بگم 4 بار فقط roadkill شدی!
تغییری احساس نکردیم ...مثه اینکه بازی آپدیت شده!!
.تغییری احساس نکردیم ...
الان که خواستم وارد بازی بشم پیغام داد که نسخه جدید رو باید دان کنم
من هم دانلود کردم ، هیچ تغییر محسوسی احساس نمیشه ، چیزی هم اضافه نشده ...الان که خواستم وارد بازی بشم پیغام داد که نسخه جدید رو باید دان کنم
تغييرات در حيطه گيرايي شوما نمي باشد : ديتغییری احساس نکردیم ...
چون تغييرات فني بوده ، برايمن كه مشكل جوين شدن به بوكمارك هام حل شده . اين خودش كليه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)