با سلام..
خيلي خوشحالم كه قبول شديد..
منم حقوق قبول شدم/
بابت ارزش مدرك خيالت راحت..مدركش كاملا معتبره-راحتم ميري سر كار.
من خودم با چشم خودم ديدم كه 3 نفر از اقواممون مدرك كارشناسي علمي كاربردي داشتن و الان هم رفتن سر كار.
خيالت راحت.
با سلام..
خيلي خوشحالم كه قبول شديد..
منم حقوق قبول شدم/
بابت ارزش مدرك خيالت راحت..مدركش كاملا معتبره-راحتم ميري سر كار.
من خودم با چشم خودم ديدم كه 3 نفر از اقواممون مدرك كارشناسي علمي كاربردي داشتن و الان هم رفتن سر كار.
خيالت راحت.
یه سوال چه مدارکی باید ببریم برای ثبت نام در دانشگاه برای کاردانی اگه بگین ممنون می شوم؟
با سلام.
از هر كدوم از مدارك زير 3 برگ فتوكپي بگير به علاوه خودشون.
كارت ملي-شناسنامه =تمام صفحاتش كه هر صفحه 3 برگ فتوكپي بگير-
گواهي موقت پايان تحصيلات ديپلم-گواهي اصلي ديپلم-6 قطعه عكس-پوشه =3 رنگ هست شما با توجه به رشتت يك رنگ مشخص بايد بببري و يك گيره -چيزي يادم نيست ديگه.اميدوارم كمكت كرده باشم..
در ضمن وقتي ميري براي ثبت نام بايد شهريه ترم اولو بپردازي .شما پول ترم اولم با خودت ببر.
سلام دوستان یه سوالی داشتم /.
کسی از لیسانس دوم خبری داره ؟
لیسانس دوم در سه ترم ...
آیا این هستش و آیا من می تونم ثبت نام کنم و چطوری ؟ دانشگاه آزاد شبستر درس می خونم /.
خوشحال میشم یه راهنمایی بکنید /.
منظورت از لیسانس دوم چیه؟
آیا منظورت معادل هست؟
نه !
منظورم همونی هستش که تقریبا اواخر شهریور تو تلویزیون اینا گفتن و بحث و گفتگو شد هستش /.
این لینک خبر ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب همه چی توی همون لینکی که گذاشتی نوشته شده دیگه. هنوز اجرایی نشده و تصمصم نگرفتن
دوستان من ثبت نام كردم و فردا ميرم دانشگاه ولي چيزي بهم موقع ثبت نام ندادند مثل شماره دانشجويي-ليست كتابها و ..
اگر فردا برم به كي بگم كه اينارو بهم بده و به نظر شما فردا صبح ساعت چند كلاسها شروع ميشه؟
متشكرم..
مگه میشه پرینت انتخاب واحدتو بهت ندن؟؟
سایت دانشگاهتون برو.
فردا هم صبح برو پیش کارشناس رشته خودت.
معمولا صبح ها ساعت 8 کلاسا شروع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)