تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 966 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه خاطره میگن منم بگم:

پنج شنبه بعد از کلی دردسر رفتیم حوزه رو پیدا کردیم وقتی رفتیم پشت سریم شروع کرد به التماس که من هفت سال پیش کنکور دادم تروخدا برسون منم دلم براش سوخت و ورقمو براش آزاد گذاشتم تا ببینه اونم نامردی نکرد ورقه منو عینا کپی کرد بعد امتحان کلی خرکیف شده بود هی تشکر میکرد آزادم آسون بود من همه رو زدم فکر میکرد من خیلی خرخونم. طرف همه شهرای پرت و پلا زده بود و تازه اصلا هم به قبول شدن تو اینا امیدوار نبود بعد امتحان پشیمون بود که چرا شهرای بهتر نزده! خلاصه تهش شماره مارو گرفت گفت قبول شم یه شیرینی توپ داری

از نکات جالب بعد امتحان این بود که بابام اصلا یادش رفت که منو بیاد ببره منم که اون طرفا اصلا آشنا نبودم همونجا یه دربست گرفتم

2. 4 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! اقا این شهریه ثابت برای ترم تابستون همه داشنگاه ها نصف میشه !!؟ الان این اطلاعیه سایت دانشگاه ما برای ترم تابستونه : به اطلاع آن دسته از دانشجویان گرامی که قصد دارند در ترم تابستان 88- 87 انتخاب واحد نمایند، می رساند لازم است قبل از انتخاب واحد ابتدا شهریه ثابت و شهریه متغیر 2 واحد نظری را به همراه مانده بدهکاری گذشته پرداخت نمایند تا امکان دسترسی به سایت ثبت نام میسر گردد.

بعد یه سوال دیگه مقطع کاردانی الان 7 ترمست دیگه !؟ یعنی همون 6 ترم + یه ترمی که سازمان نظام وظیفه گذاشته ! درسته !؟

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله شهریه تابستان نصف میشه

5. این کاربر از mohammad_1ta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این جا کسی ترازهای دانشگاه ازاد رو داره ؟؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون 7 ترم چی !؟

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ها
    سلام مهدی جون بزار برات تعریف کنم یکم طولانیه ولی خوب گوش بده تا بدونی جریا چی شد
    رفتم سر جلسه دیدم عجب مراقب باحالیه حدود 24 سالش بود ولی توپ , اول بار یه گ کوچیک باهاش زدم دیدم ادم باحالیه خلاصه تا اخر سر هوام رو خیلی داشت اساسی تقل کردم(یکی این مراقب باحالی بود یکی یه دختره سر آزمون جامع بود که تقلب میکردیم هیچی نمیگفت )
    مهدی سوالات رو که دادن همینطوری یه 20 دقیقه ای داشتم نگاه میکردم یه 4 تا از ادبیات زدم و رسیدم به معارف خیلی خوب زدم درصورتی که اصلا معارف ها رو من نمیدونستم موضوعش چیه چون مثل اینکه کتاب ها شده دین و زندگی و ویرایش های جدیدش هم اومده و عوض شده زبیخ خلاصه نبودی ببینی دیدم اینطوری که نمیشه همش 4 تا ادبیات زدم 4 تا زبان و عربی هم که هیچ دیدم این بقلیم عجب متفکرانه داره سوالات رومیزنه یه نگاه بهش کردم دیدم انگار برای خودش مخیه دقیقا کپی برابر اون تست ها رو زدم بطوری که فکر کنم از 100 تا عمومی 94 تاش رو زدم و رسید به دروس تخصصی دیگه مناینجا هیچی بلد نبودم چون هیچ کدوم از این دروس رو نخونده تو دوران تحصیل داشت ریاضیات رو میزد منم از روش داشتم میزدم لامصب ها کولر رو روشن کردن این به مراقبه گفت کولر بدجوری من رو اذیت میکنه خلاصه رفت ته کلاس نشست منم که همش 20 تا ریاضی رو ا رو این زده بودم 80 تا یگه سوال تخصصی مونده بود چکار کنم و چکار نکنم با مراقبه خیلی دیگه رفیق شده بودیم علنا خودش میرفت دم در وامیستاد و به من اشاره میکرد راحت باش کسی نیست و گه گاهی هم اشاره میکرد کسی داره میاد بلاخره دید که من هیچی دیگه نمیتونم بزنم گفت پاشو برو ته کلاس رفتم ته کلاس ولی یه میز جلوی اون پسره خالی بود و دیگه نشد از رو دست اون بنیسم همینطوری داشتم نگا میکردم دیدم ینبغلیم عجب خرخونیه ساعت خونشون رو ورداشته آورده داره تایم میزنه ببینه چقدر زمان میکشه سوالات رو جواب بده و شدید داشت رو مسائل فکر میکرد و فرمول مینوشت و جواب میگرفت یه 23 تایی رو هم از رو اون زدم ولی نمیذاشت ببینیم میترسید که یکوقت کسی بهش گیر بده خلاصه وقت امتحان تموم شد زنه اومد داشت برگه ها رو جمع میکرد همینطوری چشم خورد به پاسخنامه همون پسر خر خونه 3 تا تست دیگه رو هم دیدم و زدم سریع زنه میگفت بده به من پاسخنامه رو گفتم خانوم اجازه بده اینها کمرنگ پر شده بزارید پرنگش کنم هی میگفت بده به من عزیزم خلاصه 45 تا تخصصی تونستیم تقلب کنیم و فکر کنم 94 تایی هم عمومی زدیم این وسط
    دیگه الله اعلم که قبول میشیم یا نه
    انتخاب اولم خمین بود که تراز پارسالش پایین ترین تراز تو رشته مهندسی نرم افزار بوده
    بعدش که تموم شد ه پسره گفتم دمت گرم خیلی حال دادی گفت انتخاب اولت کجا بود گفتم خمین گفت 100 درصد شک نکن که قبولی گفتم چطور گفت اگه کرج رو هم میزدی با این درصدی که تو زدی قبول میشدی خلاصه اینجا یکم حالم گرفته د از اینکه چرا کرج رو اول نزدم البته نمیشد فکر اینجا رو کرد که یه نفر خر خون بغل دستت بیوفته و مراقبه هم آدم گیری نباشه
    به هر حال ما در این قرعه کشی بزرگ شرکت کردیم یادته دیشب چی گفتم بهت مهدی گفتم وقتی قبول شدم کارنامم رو میارم نشونت میدم بعد برو بشین بگو کنکور الکی نیست باید بشینی درس بخونی : دی
    قراره فردا بشه آقا مهندس

9. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

قراره فردا بشه آقا مهندس

بههه پس چی فکر کردی فکر کردی همه استادانه میشن مهندس بیدار شو صبح شده
    البته قبول هم بشم فکر نکنم برم چون من 72 واحد تا کاردانی روپاس کردم برم آزاد نهای 30 تاش رو تطبیق بزنن که نمیزنن پس همون هبتر کهکاردانی هب کارشناسی خودمون رو قبول بشیم که حداقل هم سالات کنکورش رو بلدیم و هم رشته خودمونه , این کنکوری که دادم همینطوری بود چون اصلا سوالات رشته من نبود که بتونم جواب بدم وی با اینکه رشته من نبود معارف رو فکر کنم 80 درصدزده باشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من، حاوی اطلاعات مهمی در مورد کنکور ارشد آزاد امسال میباشم، لطفن با من تماس حاصل فرماییدف کلید و سوالاتف تراز قبولی و...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

................

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

بههه پس چی فکر کردی فکر کردی همه استادانه میشن مهندس بیدار شو صبح شده
    البته قبول هم بشم فکر نکنم برم چون من 72 واحد تا کاردانی روپاس کردم برم آزاد نهای 30 تاش رو تطبیق بزنن که نمیزنن پس همون هبتر کهکاردانی هب کارشناسی خودمون رو قبول بشیم که حداقل هم سالات کنکورش رو بلدیم و هم رشته خودمونه , این کنکوری که دادم همینطوری بود چون اصلا سوالات رشته من نبود که بتونم جواب بدم وی با اینکه رشته من نبود معارف رو فکر کنم 80 درصدزده باشم
    بیخیال
    همین دکترا هم از یکی میزنیم دیگه:خخخ
    البته شما به فکر ارایه تحقیق و مباحثات و این چیزا برای گرفتن مدرک دکترا نباش
    تمومی کافی نت ها در خدمتن
    موفق باشی

امضارو بخون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •