آنلاک فکتوری مربوط به سیم کارت میشه باسه اینکه بتونی برنامه های کرک شده رو هم بریزی باید جیلبرک کنی که آموزشش هست
باسه ایمیل هم بورو به اسپم باکس شاید اونجا باشه.
از اساتید هم عذر خواهی میکنم که با وجود اونها منه بی سواد نظر دادم
آنلاک فکتوری مربوط به سیم کارت میشه باسه اینکه بتونی برنامه های کرک شده رو هم بریزی باید جیلبرک کنی که آموزشش هست
باسه ایمیل هم بورو به اسپم باکس شاید اونجا باشه.
از اساتید هم عذر خواهی میکنم که با وجود اونها منه بی سواد نظر دادم
توی اسپم و .... هم رفتم. اونجا نبود.
خودت هم با آموزش توی سایت جیلبریک کردی ؟ جواب داد ؟
دوست عزیز ما همه بی سوادیم!
بله این روش کار میکنه
شما باید جیلبریک کنید تا بتونید برنامه های کرک شده نصب کنید.
نسخه های 3 به بعد، نیازی به فایل فریم ویر برای جیلبریک ندارند. فقط Blackra1n رو باید دانلود کنی.
طبق دستور عمل جیلبریک کنید.
بعد از app store یه نرم افزار فری نصب کن ( برای اینکار نیاز به اکانت آیتونز داری که آموزش ساختش تو سایت هست ) ، همه چی تکمیله! میتونی نرم افزار های کرک شده نصب کنی.
قبل از عمل، چندین بار دستور عمل ها رو بخون! خیلی از دوستان میان و عجولانه و بدون اینکه مطالب رو حتی یک دور کامل بخونن شروع به کار میکنن که 99.9% اوقات هم به مشکل بر میخورن!!!
سلام
وقتی من ایفون رو به itunes وصل میکنم و میخوام یه اهنگ بریزم ارور میده میگه try again ... ولی اطلاعات گوشیمو مثل اینکه چقدر فضای خالی داره یا ورژنش چنده رو میگه حالا اشگال از چیه ؟
ممنون
سلام
مرسی از راهنماییتون
برای ساخت اکانت من هم با آیتونز 9 و هم با آیتونز 8 امتحان کردم اما همش شماره کارت اعتباری میخواد که من نمیدونم باهاش چیکار کنم .
بابا یه نفر منو درست راهنمایی کنه که وقتی برم گوشی رو بخرم دعاتون کنم
من قصد دارم 3gs 16gبگیرم میدونم باید انلاک فاکتوری باشه ولی این قضیه جیلبرک چیه ؟باید کدوم ورژن رو بگیرم که نیازی به جیلبرک نداشته باشه .چه خاموشش کنیم ؟چه خاموش بشه ؟اصلا در هیچ شرایطی جیلبرگ نیاز نباشه !یا یه بار برای همیشه کافی باشه.اگر هم همیشه نیاز به جیلبرک داشته باشه تا منصرف بشم.
خواهشا راهنمایی کنین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!![]()
والا من تازه گوشی خریدم و خیلی کم راجع به iphone میدونم.
جیلبریک برای این هست که بتونی نرم افزار های کرک شده رو اجرا کنی و اونطور که فهمیدم هر چند وقت یکبار باید برای ورژن های جدید نرم افزاری iphone این کار رو انجام بدی.
تنها در حالتی به جیلبریک نیازی نداری که بخوای همه بازی ها رو قانونی بخری.
ممکنه اطلاعات من اشتباه باشه پس نظر بقیه رو هم بپرس
سلامی دوباره :
من هرکاری میکنم با blackra1n نمیشه جیلبریک کنم ، در واقع وقتی توی گوشی Cydia داره از اینترنت دانلود میشه ، درست وقتی که خط کاملا پر شد ، ااین ارور رو میده :
Erorr Downloading Cydia
Could not downlload
Erorr: Erorr Domain = NsuRL Erorr Domain Code= -1001
Useinfo=0x19f7bo
"TimeOut"
دوبار اینکار رو کردم و هر بار هم حدود 2000 تومان از شارژم پرید
نرم افزار رایگان هم نصب کردم با آیتونز اما بازی های کرکی مثل GTA و یا نرم افزار های دیگه رو که میخوام بریزم با این Error مواجه میشم که Cannot Install Because of an Unknown Errorبعد داخل پرانتز هم نوشته (E8008001)
الان توی یک سایت زدن که Redsn0w 9.0 البته نسخه بتا واسه ویندوز اومده که میتونه ورژن 3.1.2 رو هم جیلبریک کنه ولی هنوز آموزشش رو قرار ندادن ، اگه کسی بلده بیاد راهنمایی کنه.
قضیه ی نداره.
مثل همون هک کردن تو نوکیاس برای دسترسی به فایلای سیستمی و نصب برنامه های کرک و...
فرقی نداره.همه ی ورژنا نیاز به هک دارن.
اتلان تو بازار ۹۰ ٪ ایفونا با ورژن ۳.۱.۲ به فروش میرسن.
این قضیه ی خاموش شدن و اینا اینه که گوشیای که از هفته ی ۴۰ سال میلادی به بعد تولید شدن بخش امنیتیشون قوی تر شده و برنامه های جیلبریک کنده که الان تو اینترنت هست فقط میتونه اونا رو به صورت tethered جیلبریک کنه.(یعنی شما جیلبریکتو میکنه و مثل یک گوشی عادی میشی.فقط نباید بذاری که گوشیت خاموش بشه.چون اگه خاموش بشه دیگه بالا نمیاد.)
اما راه حلشهم خیلی راحته. وقتی گوشیت خاموش شد و بالا نیومد کافی یه بار دیگه برنامه ی جیلبریکو رو کامپیوتر اجرا کنی.بعد از ۱۰ ثانیه حل میشه ....
پس اگه اینطوره برم htc hd2 رو بگیرم احتمالا این دردسر ها رو نداشته باشه.نظر تو چیه چیزی هست که به پای اپل برسه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)