سلام.خوبید بچه ها؟من درصدامومیذارم بگیدچه رتبه ای میارم. مرسی
رشته ریاضی کنکور88
ادبیات 66
عربی45
دینی62
زبان73
ریاضی5
فیزیک32
شیمی36
سلام.خوبید بچه ها؟من درصدامومیذارم بگیدچه رتبه ای میارم. مرسی
رشته ریاضی کنکور88
ادبیات 66
عربی45
دینی62
زبان73
ریاضی5
فیزیک32
شیمی36
سلام
چه قدر خلوت اینجا همه بیکارن نه؟من از همه بیکار تر
یه خبری خوندم توی روزنامه اگه کسی از صحتش خبر داره بگه:" ماجرای پذیرش دختران در شهر یا منطقه محل سکونتشان"
اگه این اتفاق بیفته امسال خیلی شلوغ میشه
یه چیز دیگه هم بپرسم
امسال عده زیادی از افرادی که انتظار رتبه های خوبو داشتن نتونستن اونجوری که همیشه بودن باشن(جمله رو لذت میبرید!!)و معمولا از کمبود وقت گله میکنن
ولی بعضی ها هستن که خیلی خیلی عالی زدن
اگه مشکل از کنکوره پس گریبانگیره همه نشده اگرم مشکل از بچه هاست پس چرا اینقدر تعدادشون زیاده!!!
خیلی هم اینطور که میگی نیست
بیشتر اینایی که به مشکل میخورن واسه اینه که استرس دارن و کنکور رو یه چیز غیر عادی تصور میکنن
اینجا جای سوال شما نیست. باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سوال رو بپرسید![]()
سلام. بچه ها با اینکه من زیاد خرخون نبودم و رتبه ی دلچسبی هم نمی آرم ، ولی من هم به یه جور استرس و دلسردی نسبت به زندگی دچار شدم . (من سال دومم بود و یک سال توی خونه نشستم)
اذیتم نمیکنه . ولی راحت هم نیستم . احساس میکنم که دارم افسرده میشم . فقط قبولی در یکی از رشته های مورد علاقه ام میتونه این حالم رو عوض کنه.
در مورد بومی گزینی مطمئنا امسال سر و صدا میشه و ادعای دولت هم اینه که 86 بومی گزینی 70 30 بوده و امسال 60 40 و همتونو (مثل پارسال ما) خفه می کنن
اینجا رو ببینین کف کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره گذشته ولی اینم کارنامم
![]()
حذف شد.....
Last edited by space20; 19-07-2009 at 18:53.
فرق امسال اینه که از قبل امادگیش هس.من خودم 100 تا رشترو یه جوری پر میکنم!!
کجا آمادگیش هست هیچم نیست اتفاقا بدتره چون پارسال آمادگی نبود حداقل یه اعتراضی کردن دلشون خنک شد امسال باید عین بچه های خوب یه انتخاب رشته ی قشنگ میکنی نیایدم صدات دراد فکر کنم باید فرق یه جوری میشد که الان شرایط درست شده بود نه آماده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)