اگر اینطوری که دوستمون میگه باشه عالیه.دیگه چه دلیلی هست که آدم بره آیفون بخره
اگر اینطوری که دوستمون میگه باشه عالیه.دیگه چه دلیلی هست که آدم بره آیفون بخره
دوستان خبر دارید که میشه وین 7 رو روی این گوشی نصب کرد یا نه ؟؟
شنیدم رو HD 2 میشه نصبش کرد ؟؟
آموزش فلش این گوشی اولین بار توسط خودم![]()
اول باید pc studio که تو cd گوشی هستو نصب کنید به همراه Samsung CDMA Modem v4.34 (Driver)
که احتمالاً اینم موقع نصب pc studio نصب میشه
این برنامه دانلودرو از اینجا بگیرید :
متاسفانه لینک های جدیدترین فریمور که ویندوز 6.5 هست رپیدشیره میتونید از رپیدباز بگیرینشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 تا رو بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم خود فریمور که 4 پارته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب اول سیم کارت و مموری رو در بیارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- خوب حالا برنامه OCTANS DOWNLOADER که گرفتینو باز کنید
2- فایلهای فریمورو از حالت زیپ خازج کنید
3- به این قسمت ها مسیر فایلهارو اینجوری بدین
- Eboot: eboot_i8000xxih5_hw_40.eb0
- MultiCSC: csc_i8000famih4.csc
- MoviNAND: pda_i8000xxih5_hw_40.mst
- Phone: phone_i8000dxih2_rev_04.bin
4- زبون مورد نظرو انتخاب کنید
5- گوشیرو در حالت active sync به pc وصل کنید
6- روی دکمه detect کلیک کنید
7- گوشیرو خاموش کنید ولی کابل usb رو ازش جدا نکنید
8- اگه همه چیز درست باشه گوشی خود به خود در حالت فلش بالا میاد
9- دکمه start downloading رو بزنید
10 - منتظر باشین تا تموم بشه
اینم یه عکس ازش :
![]()
Last edited by hasanmotori; 06-02-2010 at 11:26.
سلام
ببخشید مگه سیستم عامل این مدل ویندوز نیست ؟ چرا روش آپدیتش باز مثل گوشیهای معمولیه ؟
ویندوز اینا با ویندوز کامپیوتر فرق میکنه
اینا ویندوز موبایلن ... بیشتر شبیه موبایلن تا کامپیوتر
فرقشون با گوشیای دیگه اینه که میشه ویندوزشونو ارتقا داد ... مثلاً 6.1 میشه 6.5
بعد هکرا میتونن براش مثلاً ویندوز 7 و اراعه بدن
البته ویندوز موبایل 7 قراره 15 فوریه تو نمایشگاه بارسلون روی یک HTC و LG رونمایی بشه چیزی که خوندم دیگه نمیدونم ؟!!
این گوشی خیلی عالیه ولی یه مشکلی که دارم باهاش بیشتر خود ویندوز هست که هیچ تغییری داخلش نداده برای مدیریت صدا و پروفایل هیچی نذاشته و اینکه موزیک انتخاب میکنی میره روی پیش فرض خود ویندوز .
سلام
من دوستم میخواد امنیا 2 بگیره فقط مشکلش صفحه لمسیشه. چون از touch گوشی من(jet) خوشش نمیاد.
کسایی که دارن می تونن بگن چقدر با touch ایفون فرق داره.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
ببینید بچه ها . تاچش خوبه. ولی نمیدونم چرا شما دارید گوشی 500 هزار تومنی رو با 1 میلیون تومنی مقایسه میکنید؟؟؟ . خوب اگه میتونی 1 میلیون پول بدی برو آیفون بخر. تاچشس خوبه من که خیلی باهاش راحتم. ولی چون مولتی تاچ نیست خیلی بازیها رو نمیشه باهاش بازی کرد. من برای ختم کلام بگم که اگه شما 500 پول دارید و میخواید گوشی بخرید . بهترین گوشی موجود در بازاره . به شرطی که نصب برنامه براتون مهم باشه . اگه براتون مهم نباشه امنیا اچ دی بهتره. .
سعید جان ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه.تو جعبه این گوشی مداد هست یا نه؟
آقا تو کرمانشاه کمترین قیمتی که پیدا کردم(فکر کنکم 16 گیگ)550 بود.الان قیمتش چنده؟
اختلاف قیمت توی بانه(اگه پیدا بشه) و توی دبی چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)