دوستان اگر کسی در مشهد مدل ZG داره و دوست داره Z داشته باشه من حاضرم عوض کنم،تفاوت قیمتش رو هم میپردازم.
با تشکر
دوستان اگر کسی در مشهد مدل ZG داره و دوست داره Z داشته باشه من حاضرم عوض کنم،تفاوت قیمتش رو هم میپردازم.
با تشکر
در ضمن آقا حمید لطفا در خصوص این مورد مشکل با تاچ پد که در پست اولی اشاره کردم هم راهنمایی نمائید.همین طور در خصوص مشکل با بلوتوث...
ذوست عزيز 5738 تا موقعي كه رم 1066 داشت كه خدا بود
الان هم چيزي از شايستگيش كم نشده
خودتون هم با اينكه تازه گرفتين به اين طفل معصوم يك نگاه بندازي مي بيني كه بهترين كارايي رو داره
از طرف من ببوسش
در مورد درايورهاي اكس پي هم بايد بگم كه اگه مي توني ويستا و يا 7 نصب كن
چون درايورهاي اكس پي ممنوع هست توسط سازنده عرضه بشه رو دي وي دي
اين قانون ميكروسافت هست كه جلوي رشد اكس پي گرفته بشه
اگه باز هم دوست داري
برو اينجا بگير
اول نوت بوكتو انتخاب كن بعد سيستم عامل رو به اكس پي 32 بيت تغيير بده بعد درايورها رو بگيرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم خواستي اين روشي كه اينجاست خيلي خيلي راحتتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری جدید z با باس پایین . رو خود جعبه یا کاتولوک ایناش ذکر شده شما متوجه شدی یا صرفا با نرم افزار چک کردی یا صحبتای بچه ها به این نتیجه رسیدی
راستش با نرم افزار CPUZ که در همین تاپیک و صفحات قبلی بود تست کردم.
درضمن اینکه نوشته این مدل تا هشت گیگ رمش قابل افزایش هست راسته؟!
همین طور در مشخصات این مدل نوشته که گرافیکش در اصل base 64MB هست اما الان توی ویندوز با شیر نوشته 256 اما ظاهرآ تا 1756 MB قابل افزایش با Sharing هست چطور میشه این کارو کرد؟!
حمید جان لطفآ در مورد مشکل تاچ پدش هم بگید چیکار کنم تا اینقدر در حین کار پرش نداشته باشه..
در ضمن درایور بلوتوثش هم نصبه و درون جعبه لپ تاپ یک DVD هست که تمامی درایورهاش برای XP و ویستا موجوده... بلوتوثش همین طور که گفتم نصب هست، حتی علامتش هم اون پایئن جای ساعت هست اما وقتی که با دکمه بلوتوث رو روشن میکنم تازه در قسمت دیواس منیجر اضافه میشه بلوتوث نشده شده و با هیچ درایور هم حتی اونای توی DVD نصب نمیشه و نمیشناسش وقتی هم که اون پائین روی علامت بلوتوث راست کلیک میکنم میگه دیوایس بلوتوث موجود نیست... لطفآ راهنمایی کنید در باره هر دو مورد.
با تشکر
درايور ماوس رو درست انتخاب كردي
فكر كنم سيناپتك بود
دو تا هست حتما سيناپتك رو نصب كن
در مورد بلوتوث هم اگر درايور مخصوص اكس پي رو بگيرين بهتره
ببينين بايد بعد از نصب درايور بلوتوث با روشن شدن شناسايي بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان توصيه قوي مي كنم روي ايسر 5738 اكس پي نذارين
دردسرش زياده
حتما ويندوز 7 نسخه اخر 7600 يا ويستا سرويس پك 2 نصب كنين
حمید جان من این ویندوز هفت رو از یک سایتی دانلود کردم 2.14 گیگ
Microsoft.Windows.7.Build.7264_x86
این خوبه؟ اینو نصب کنم روش؟!
در ضمن لطفآ به این سوالات که ازتون پرسیدم و پاسخی دریافت نکردم هم جواب بدید
1.در این مدتی که با این لپ تاپ کار میکنید آیا به مشکل خاصی برخوردید؟! (روزانه چند ساعت باهاش کار میکنید؟)
2.نحوه شارژ باطری رو بگید.من شب اولی که خریدم طرف گفت هشت ساعت بذا شارژ اولیه.اومدم خونه روشن کردمش دیم خودش شارژ داره کار کردم تا شده ده درصد شارژ باطری بعد خاموشش کردم و زدم به شارژ،صبح که پاشدم دیدم همون ده درصد شارژ داره. آیا حتمآ باید روشن باشه تا شارژ بشه؟ در حالت خاموشی شارژ نمیشه؟ در ضمن اون دکمه سمت راست که علامت باطری و یک پر هست برای چی هست؟!
3.چطور میشه میزان Sharing کارت گرافیک رو بیشتر کرد؟ مثلآ اینطور که نوشته 1756 MB
4.آیا واقعآ رم این لپ تاپ تا هشت گیگ قابل ارتقاء هست؟
5.آیا درایور تاچ پد موس در عملکرد اون تاثیر داره که شما گفتید یک درایور دیگه هست و اونو نصب کنم؟!
در ضمن در خصوص نصب درایور بلوتوث درست متوجه نشدم آیا هنگان نصب درایور باید روشن باشه یا وقتی که درایورش نصب شد و روشنش کردی باید بشناسش؟!؟
با تشکر
اين ويندوز 7 كه شما داري نهايي نيست
از همين فروشگاه اينجا بگير
ساختش بايد 7600 باشه از شما قديمي است.
تا الان مشكل خاصي نداشتم خدا رو شكر
خير نيازي به زوشن بودن نيست معمولا اشكال از اوت اتصال 3 به 2 هست.
اونو چكش كن
اون دكه سمت راست براي قرار دادن نوت بوك در حالت بهيه مصرف انرژي هست
امكان افزايش شير رم نيست
نيازي هم ووجد نداره
بله تا 8 گيگ اما همين 2 گيگ هم زياده خواهي ديد كه 50 درصدش هميشه خالي خواهد بود
بله درايور موس خيلي در روان كار كردن موثره
اگه به جاي سيناپتك آلپس نصب كرده باشي پرش داره
ببين ويستا و يا ترجيحا" نسخه 7 نصب كن بعد هم درايور را نصب كن
بلتوث رو كه روشن كني خودش مي شناسه
در مورد كارت ريدر هم تا كارت توش نذاري روشن نميشه و شناخته نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)