سلام.
همونطور که دوست عزیزمون امین جان فرمودن شما برای اینکه سرعت ماشین رو ببینی باید از طریق نصب برنامه های GPS و استفاده از اونا اینکارو بکنی و این به شتابسنج گوشی مربوط نمیشه.
برای رینگ تونها یا باید اونارو کپی کنی تو فولدر ویندوز گوشی(با پسوندی که زنگهای خود گوشی هست فکر کنم WMA باشه).یا اینکه برنامه نصب کنید که من فکر میکنم همون برنامه ای که امین جان فرمودن (Inesoft Phone) بهترین باشه چون با یک تیر چند تا نشون رو میزنی.
2: برای اینکه بلوتوث پسورد نخواد شما باید برید تو قسمت ستینگ سپس All Settings بعد بلوتوث رو انتخاب کنید و سپی توی تبهای پایین بری به تب آخر که مربوط به سکیوریتی میشه اونجا تیک خواستن پسورد رو برداری.
3: اینو هم امین جان زحمت توضیحش رو کشیدن.
4:اگر منظورتون کانتکتهای گوشی و سیم کارته شما میتونی با نصب برنامه simhide show اینکارو انجام بدید یک برنامه حدود 4 کیلو بایتیه که EXE هست و باید برنامه رو کپی کنی تو گوشیت و هر وقت خواستی شماره های سیم رو نبینی یکبار کلیک میکنی روش و اجراش میکنی دیگه دیده نمیشن و هر وقت میخواستی ببینی دوباره اجراش میکنی.از این لینک میتونی دانلودش کنی.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر هم همه اینجا جمع شدیم تا در صورتی که بتونیم به همدیگه کمک کنیم.سوال دیگه ای بود که بتونم کمک کنم در خدمتم.
.gif)
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام.
والا من از همون HTC تا جایی که یادم هست دانلود کردم.اگه پیداش نکردی آدرست رو پیغام خصوصی کن یکی 2 تا رام رو که خودم تست کردم برات رو سی دی بزنم بفرستم.
.gif)