بازیه جالبی بود.من خوشم اومد.خیلی وقت پیش بود بازی میکردم....![]()
بازیه جالبی بود.من خوشم اومد.خیلی وقت پیش بود بازی میکردم....![]()
آقا من یه مشکل دارم
یه بار که وارد بازی میشم کنده و یه بار هم روونه و بعضی وقتا کلا کند هست(fps 2-3(
چرا؟
فهمیدم که فقط وقتی رو اینترنت باشم بازی روون اجرا میشه
چیکار کنم تا بدن اتصال به اینترنت هم درست باشه
سلام
من همون اول بازی مشکل دارم
وقتی ازکوه پایین میام وقتی میخوام از اون مزرعه عبور کنم یه بابایی اونجاست که نمیزاره رد شم چی کار کنم ؟
سلام دوست عزيز ايني كه شما ميگي مربوط به شماره 1 بازي هست .اونجا بايد پشت يه چيزي قايم بشي تا پيرمرده شما رو نبينه بعد اروم به جايي كه تو نقشه ميگه برو بالاي سقف يه اسلحه هست كه بايد برداري بعد ميتوني جلو پيرمرده راحت راه بري![]()
سلام
باز گیر کردم !
یه جا هست که بعد کلی یواشکی رفتن از لا بلای کمپ دشمن باید خودمو به یه قطار برسونم . وقتی میرسم به یک پل که طنابی هست
پله خراب میشه و میوفتم تو رودخونه و یه پیغام میاد که باید یک راه دیگه انتخاب کنی
من سعی کردم از رودخونه رد شم ولی میخورم به سنگهایی که اونجاست و میمیرم !
باید چی کار کنم ؟
سلام .
من تازه این تاپیک رو دیدم و با این بازی آشنا شدم . وسترنم که هست و میخوام برم تو کارش ولی چنتا سوال .
ببخشید که همینجوری سوال میکنم . حسش نیس بین ۸۰۰ تا پست بگردم.
اول اینکه این بازی چند شماره داره کلا (بعد از ۲ نسخه ی جدیدی اومده) ؟
داستان این که نسخه ی ۲ هست به بازی اول ربط داره یا داستانش مستقل هست ؟
همه ی نسخه ها برای PC اومده ؟ تو PC مشکلی نداره از نظر کرک (مثل اساسینز منظورمه) یا روون اجرا شدن ؟
و شماره ی اولش تو مغازه ها گیر میاد (با توجه به نسبتا قدیمی بودن) یا باید دانلود کنم ؟
ممنون.
Last edited by OSEN; 11-02-2011 at 15:01.
كلا 2 تاست . شماره 3 رو هم دوستان به تازگي تاپيكش رو زدن و جند ماه ديگه مياد .
فكر نكنم ربطي داشته باشه البته تو شماره 1 يه كاراكتر پيرمرد بود كه به نظر من همون پير مرد تو شماره 2 هم هست البته جوون شدش.
براي PC اومده و مشكلي هم نداره.روون هم اجرا ميشه.
فكر نميكنم شماره 1 جايي گير بياد .![]()
داستان این دوتا بازی کاملا به همدیگه ربط داره. نسخه ی دو به قبل از داستان یک می پردازه. صددرصد بهتون توصیه می کنم که اول نسخه ی یکشو بری. داستان یک خیلی خیلی بهتر از این یکی هست.
دوستان این بازیو دانلود و نصب کردم !! بعد از نصب شد 2/80 گیگ ! درسته ؟!
.
اخه قبل از نصب حجمش 1 گیگ بیشتر بود !!
.
همون اول بازی که میخوام شروع کنم . وقتی اونجا که دو نفر طرف همدیگه اسلحه نگه داشتن . یهو بازی گیر میکنه و میپره بیرون !
.
چیکارش کنم !!
.
کمک !! -راستی این بازی اصلا کرکی نیست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)