1- نبينم كسي با مهندس تنها بد صحبت كنه هااا
2- آقا براي گيرنده زنگ بزنين صدا و سيما و حرف كسي رو باور نكنين و يا با تلوزيون هايي كه گيرنده ديجيتال دارن امتحان كنين
1- نبينم كسي با مهندس تنها بد صحبت كنه هااا
2- آقا براي گيرنده زنگ بزنين صدا و سيما و حرف كسي رو باور نكنين و يا با تلوزيون هايي كه گيرنده ديجيتال دارن امتحان كنين
1-كوچيكتيم عرفان خان لطف داري مهندس ديگه ؟
2-كاش راه بيوفته كلي خوشحال ميشم به خدا
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
والا جنجال به پا ميشه من حرف بزنم الان
در مورد تفاوت هاي ledو lcd و پلاسماها يكم سر چ بكن به نتيجه رسيدي تصميم گرفتي بعد بعت پيشنهاد ميديم بادوستان
اگه گير led و lcd هستي زياد در مورد led فكر نكن چيز خاصي نداره با توجه به اختلاف قيمتش كه ارائه كنه
ولي به هرصورت در برند سام b7000 يكي از محبوب ها و انتخاب هاب معقول وخوب هست
پول بيشتر هزينه ميكنيد b8000 واگه به 3d علاقمند هستين c7000
![]()
رضا جان
به نظرم بريد LED و LCD رو ببينيد و خودتون قضاوت كنيد كه كدوم بهتره. شايد از نظر شما فرقي نداشته باشه. ولي به نظر من LED كيفيتش خيلي بهتره. در واقع وقتي چند تا ال سي دي با كنتراست هاي 60.000 و 50.000 و 70.000 بغل هم باشند شايد نفهمي فرقشون رو . ولي وقتي ال اي دي رو وشن ميكنن تو مغازه چشم آدم قشنگ تفاوت رو متوجه ميشه .... كيفيت ال اي دي خيلي بيشتره
اگر كيفيت ها رو مقايسه كردي و شما هم با منموافق بودي برو كيفيت فول ال اي دي ها رو ببين
باز كيفيتشون از ال اي دي معمولي خيلي خيلي بالاتره
فول ال اي دي هم در دو برند ال جي و شارپ هست. جفتشو نگاه كن. مطمئن باش كيفيت ال اي دي واقعا متفاوته![]()
در مورد فول ال اي دي هايي مثل شارپ كمي تا قسمتي با SAMIRA ي عزيز موافقم حتما ببينيد اگه گير برند خاصي نيستين![]()
فول ال اي دي هم در دو برند ال جي و شارپ هست.[/QUOTE]
در تکمیل صحبت شما دوست عزیزم باید عرض کنم که فول LED مارک فیلیپس هم هست مدل 9704 در دو سایز 40 و 47 که بنده عاشق سینه چاکشم .
سپاس![]()
در تکمیل صحبت شما دوست عزیزم باید عرض کنم که فول LED مارک فیلیپس هم هست مدل 9704 در دو سایز 40 و 47 که بنده عاشق سینه چاکشم .
سپاس[/QUOTE]
جدا ؟
من نميدونستم فيليپس هم فول داره
حتما ميبينم اين مدلشو
من خودم طرفدار محصولات فيليپسم. ولي TV ايناش رو اگر زورم ميرسيد ميرفتم سراغش. حالا كه نميرسه!!
ولي وسايل كوچيكم همه فيليپسه
به هر حال ممنون از اشارت مهندس
جدا ؟
من نميدونستم فيليپس هم فول داره
حتما ميبينم اين مدلشو
من خودم طرفدار محصولات فيليپسم. ولي TV ايناش رو اگر زورم ميرسيد ميرفتم سراغش. حالا كه نميرسه!!
ولي وسايل كوچيكم همه فيليپسه
به هر حال ممنون از اشارت مهندس[/QUOTE]
اره دوست خوبم
فیلیپس هم led داره .دست کم گرفتیا ؟
واقعا عالیه.حتما پیشنهاد میکنم از نزدیک بری ببینیش(حتما شب برو)
اینم آدرس نمایندگی هاش :جمهوری -نرسیده به چهار راه شیخ هادی-پاساژ رویال-طبقه همکف-فروشگاه پژواک
امان از قيمت اين فيليپس![]()
بین مدلهای مختلف ال جی و سونی که قیمتی زیر 800 دارن کدوم بهتره؟
فكر ميكنم سوني به سختي زير اين قيمت گير بياد سري T شايد كه فول نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)