در هيچ كجا اين بازي براي pc به بازار نيومده. البته تنها دليل من تاريخ release اين بازي هستش كه توي همه سايتها زده
در هيچ كجا اين بازي براي pc به بازار نيومده. البته تنها دليل من تاريخ release اين بازي هستش كه توي همه سايتها زده
پس چرا تو سایت خود Assassin's Creed II این بازی رو برای فروش گذاشته ماله pc و بقیه کنسول ها رو!
اگه حوصله داشتي و برميگشتي چند صفحه قبل ، اين معما رو چند وقت پيش مطرح كردم.
فكر كنم پيش فروش بازي براي PC باشه. ولي از يه طرف ديگه به قضيه نگاه كني، تو سايت UBI تاريخ عرضه PC هم مثل كنسولها اعلام شده. پس بنظرم هرچي بيشتر بهش فكر كنيم بيشتر پيچيده تر ميشه.
اينجا بازي 70-80 دلاري رو داري نهايت ميخري 5000 تومان. مگه بده؟ يه خورده دندون رو جيگر بزار.
ولي نظر من اينه كه UBI داره با اين كار تبليغات ميكنه. چون زمان release واقعا مبهمه و همه دارن راجع به اين بازي حرف ميزنن. پس يه تبليغ بي نقص هستش.
براي اطلاع رساني ميگم:
اين بازي تو ايران هم اومده براي pc (ميدونستيد؟!!!!!!!!)
همين ديروز يه مغازه اي قول مررررررردونه داده بود كه براي امروز مياره
لطف میکنه یکی بگه به ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای هزارمین بار باید بگم که نسخه pc تاخیر خورده و اینو یوبی سافت تو صفحه تویتر خودش گفته!
بازی رفته واسه ژانویه تا مارس 2010 ! هنوز تاریخ انتشار دقیق نسخه pc گفته نشده!
خواهشا تموم کنید موضوع رو!
در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!
خوب خاصیت هر بازی همینه!!در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!
مثلا تو کال شایان جون از همه سلاح ها به یک اندازه استفده میکنی؟!
به نظر من اینطوری تنوع بیشتر میشه و دلیلی نداره که از همه استفاده بشه. این تنوع هم برای جذب بیشتر مخاطب هست!
یکی دوست داره با شمشیر بجنگه! یه دوست داره با نیز یا ...
با هر سلاحی میشه کشت ولی خواستن این موضوع رو رعایت کنن که شما با چی دوست داری بکشی!
مهم این هستش!
با این حرفت مخالفم مسعود جان!
اگه یه بازی حرفه ای باشه باید طوری مراحل طراحی بشن که خود گیمر مجبور بشه از سلاح های مختلفی که داخل بازی هست استفاده کنه نه اینکه هر چی رو دست داشت برداره چون این عمل بر عکس حرفت باعث یکنواخت شدن بازی میشه!به زبان ساده تر میشه کاربردی کردن همه ی سلاح ها...
دوستام من جز عده ای بودم که اطلا رسنای می کردم بازی توی سال 2010 می آد ولی الان دیدم سایت بزرگ میهن دانود بازی رو واسه فروش گذاشته در 2 تا دی وی دی قضیه چی؟؟؟
حتما به لینک زیر مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)