تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 227 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با سلام خدمت دوستان میخواستم مشخصات macbook‌رو بدنم....... قیمتش رو هم بدین ممنون میشم....
    در ضمن اگه قیمتی حدودی از macbook pro های 375 و 374 هم داشتین بگین لطفا.....
    یه چیزه دیگه: macbook با بدنه آلومینیوم هم داریم؟ یا فقط پلاستیک فشرده داره؟
    ببین دوست عزیز ، سوالات شما مربوط به بخش مشاوره است!

تو تاپیک زیر مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم مشخصات تنها مک بوک موجود در بازار ایران
    Processor

Type: intel Core 2 Duo Clock Speed: 2.26GHz Front Side Bus (FSB): 1066MHz L2 Cache: 3MB Cores: 2
    Memory

Size: 2GB Speed: 1066MHz
    HDD

Size: 250GB Speed: 5400rpm
    Optical Drive

DVD±RW
    Software

Operating System: Mac OS X (Snow Leopard V10.6)
    Display

Screen Size: 15.4" Type: GlossyResoloution: 1440x900 Backlight: LED
    Graphic

Model: NVIDIA GeForce 9400M Shared Memory: 256MB
    Battery

Capacity: 73-watt-hour Technology: lithium-polymer
    Networking/Wireless

LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45) WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O Ports

Headphone JackMicrophone Input USB 2.0 x 2 FireWire 800 (up to 800 Mbps) Mini DisplayPort iSight Camera
    Other information

ColorWhiteWeight2.13 kg OriginMade in ChinaFactory
    قیمتش در حدود 1300 تومان هست
    اما در رابطه با سوال دوم
    374 : 1600
    375 : 1950
    مک بوکی که الان در بازار ایران موجود هست دارای بدنه پلاستیکی هست اما مک بوک جدید بدنش الومینیومی هست
    پسر خوب ، معلو مه داری چه کار میکنی ؟؟؟

اینجا بخش مشاوره نیست!

هر سوالی که مربوط به قبل از خرید ه ، باید تو بخش مشاوره مطرح شه!

اگر بخوای اینطوری پیش بری ، این تاپیک بسته میشه ها!!!!

با تشکر ،
    M24
    Last edited by Microsoft24; 24-05-2010 at 00:05.

2. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 استیو جابز: گوگل هیچ شانسی برای عبور از اپل ندارد!

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلی‌تلگراف”، استیو جابز مدیرعامل اپل در پاسخ به ایمیل یکی از طرفداران اپل او را به ناامید نشدن دعوت کرده و به وی مژده داده که اپل در کنفرانس WWDC خبرهای خوبی خواهد داشت.
    “برایان وبستر” یکی از هواداران شرکت اپل و مدیر وب سایت “MacRumours” با اراسل یک ایمیل از استیو جابز پرسیده بود که این شرکت برای مقابله با تهدیدات گوگل که به تازگی سیستم عامل جدید آندروئید یعنی “فریو” و همچنین تلویزیون اینترنتی تعاملی این شرکت را عرضه کرده چه چیزی برای طرفداران خود در کنفرانس سالانه اپل در آستین دارد.
    برایان وبستر در این ایمیل پرسیده بود :”من امیدوارم که شما در کنفرانس WWDC خبر خوبی برای بیرون کردن گوگل داشته باشید!”
    استیو جابز در پاسخ به این ایمیل اعلام کرده است:”شما نباید ناامید شوید” و در پاسخ به یک ایمیلی دیگر نیز جاب اعلام کرده که گوگل با خبرهای اخیر از پیشرفت و جهش ناگهانی خود هیچ شانسی برای عبور از اپل ندارد!

انتظار می‌رود اپل در کنفرانس سالانه خود که در ۷ ژوئن در سانفرانسیسکو آیفون جدید خود را با سیستم عامل جدید تلفن همراه iPhone 4.0 معرفی کند که مهمترین ویژگی‌ آن اضافه شدن قابلیت مولتی تسکینگ (انجام چند کار به صورت همزمان) به آیفون،آی‌پد و آی‌پاد است.
    اپل چندی است که با چالش سیستم عامل جدید گوگل آندروئید یعنی ۲٫۲ روبرو شده که با خود ویژگی‌های بسیار خوب و قابل توجهی را معرفی کرده است.
    چندی پیش نیز اخباری منتشر شد که نشان می‌داد فروش تلفن‌های همراه مبتنی بر پلاتفرم آندروئید بر آیفون در بازار فروش کشور آمریکا پیشی گرفته است.
    البته تحلیلگران معتقدند که با انتشار سیستم عامل ۴ آیفون و همچنین به بازار آمدن آیفون جدید کفه ترازو به سمت اپل بازهم سنگینی خواهد کرد.

4. 4 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلی‌تلگراف”، استیو جابز مدیرعامل اپل در پاسخ به ایمیل یکی از طرفداران اپل او را به ناامید نشدن دعوت کرده و به وی مژده داده که اپل در کنفرانس WWDC خبرهای خوبی خواهد داشت.
    “برایان وبستر” یکی از هواداران شرکت اپل و مدیر وب سایت “MacRumours” با اراسل یک ایمیل از استیو جابز پرسیده بود که این شرکت برای مقابله با تهدیدات گوگل که به تازگی سیستم عامل جدید آندروئید یعنی “فریو” و همچنین تلویزیون اینترنتی تعاملی این شرکت را عرضه کرده چه چیزی برای طرفداران خود در کنفرانس سالانه اپل در آستین دارد.
    برایان وبستر در این ایمیل پرسیده بود :”من امیدوارم که شما در کنفرانس WWDC خبر خوبی برای بیرون کردن گوگل داشته باشید!”
    استیو جابز در پاسخ به این ایمیل اعلام کرده است:”شما نباید ناامید شوید” و در پاسخ به یک ایمیلی دیگر نیز جاب اعلام کرده که گوگل با خبرهای اخیر از پیشرفت و جهش ناگهانی خود هیچ شانسی برای عبور از اپل ندارد!

انتظار می‌رود اپل در کنفرانس سالانه خود که در ۷ ژوئن در سانفرانسیسکو آیفون جدید خود را با سیستم عامل جدید تلفن همراه iPhone 4.0 معرفی کند که مهمترین ویژگی‌ آن اضافه شدن قابلیت مولتی تسکینگ (انجام چند کار به صورت همزمان) به آیفون،آی‌پد و آی‌پاد است.
    اپل چندی است که با چالش سیستم عامل جدید گوگل آندروئید یعنی ۲٫۲ روبرو شده که با خود ویژگی‌های بسیار خوب و قابل توجهی را معرفی کرده است.
    چندی پیش نیز اخباری منتشر شد که نشان می‌داد فروش تلفن‌های همراه مبتنی بر پلاتفرم آندروئید بر آیفون در بازار فروش کشور آمریکا پیشی گرفته است.
    البته تحلیلگران معتقدند که با انتشار سیستم عامل ۴ آیفون و همچنین به بازار آمدن آیفون جدید کفه ترازو به سمت اپل بازهم سنگینی خواهد کرد.
    استیو گویا تلویحا حرف و حدیث ها در باره لو رفتن شکل آیفون رو رد کرده

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چرا مک‌بوک‌پرو 13 اینچ جدید هنوز از پردازنده Core 2 Duo استفاده می‌کند؟

وقتی نوت‌بوکهای مک‌بوک‌پرو 13 اینچ جديد اپل در آوريل 2010 معرفی شدند، بسیاری تعجب کردند که چرا پردازنده‌های نسل جدید اینتل در آنها به کار گرفته نشده‌است، در‌حالی که نوت‌بوکهای 15 اينچ و 17 اینچ جدید از این پردازنده‌ها استفاده می‌کنند.
    استیو ‌جابز، مدير شرکت اپل، در پاسخ به این سؤال که «چرا هنوز در مک‌بوک‌پروهای جدید از پردازنده‌های Core 2 Duo استفاده می‌شود؟» گفته است: «ما به جای افزایش ناچیز سرعت پردازنده، ترجيح داديم از یک کارت‌گرافیک‌ قوی و باطری 10 ساعته استفاده ‌کنیم.»
    در‌ یک بررسی فنی درمی‌يابيم در طراحي لازم براي مادربردي که از پردازنده‌های Core i5 اینتل استفاده مي‌کند، بايد فضايي را نيز براي چیپ‌ست گرافیکی اینتل سازگار با این نوع پردازنده در نظر گرفت. کارت گرافيک اينتل توانايي کمتری نسبت به کارت گرافيک GeForce به کار رفته در سری قبلی مک‌بوک‌پرو 13 اينچ دارد. بنا بر این، تنها راهی که اپل می‌توانست با انتخاب آن از تنزل قدرت گرافیکی اين دستگاه‌ها اجنتاب کند این‌ بود که یک کارت‌ گرافیک مجزا از پردازنده اینتل روی دستگاه‌های خود سوار کند. از طرف ديگر، مادربرد رايانه‌هاي 13 اينچ اپل نيز به دليل اين که بسيار کوچک هستند، فضاي لازم براي جاي دادن دو کارت گرافيک بر روي خود (مانند مک‌بوک‌پرو 15 اينچ و 17 اينچ) را ندارند؛ مگر اینکه فضای کمتری برای باتری در نظر گرفته مي‌شد؛ و فضاي کمتر براي باتري يعني دوره شارژ کوتاه‌تر.
    اين محدودیت‌ها مهندسین اپل را بر سر دو راهي قرار داده بود: يا بايد با انتخاب پردازنده‌هاي جديد قيد کارت گرافيک بهتر و باتري قوي‌تر را مي‌زدند، يا اگر مي‌خواستند کارايي باتري و گرافيک را بهبود ببخشند بايد از همان پردازنده‌هاي قبلي استفاده مي‌کردند.
    دست آخر، طراحان اپل راه دوم را برگزيدند. با اين که هر دو مدل مک‌بوک‌پرو 13 اينچ جدید هنوز از پردازنده‌هاي Intel Core 2 Duo استفاده مي‌کنند، پردازنده‌های آنها نسبت به مدل‌های قبلی سريع‌تر هستند، از نظر گرافیکی پردازنده‌هاي قوي‌تري دارند و طول دوره ‌شارژ باتري آنها بهتر از گذشته شده و به اندازه iPad طولاني است.

7. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببینم این استیو خان نکنه برای گوگل نقشه کشیده؟؟

آخر من نفهمیدم رابطه بیل گیتس و استیو جون چه جوریه؟؟؟

به نظرم که کارد و پنیرن!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز سفارش دادم یک mc207 برام بیارن ولی خیلی می ترسم ...
    این 3 ومین لپ تاپ من هست که دارم عوض می کنم اولین لپ تاپ من توشیبا هست پنتیوم 3
    سره اون انقدر نمی ترسیدم که سره این اپل ترس دارم
    می ترسم انقدر پول که دارم میدم به دردم نخوره
    با همین مشخصات تازه خیلی خیلی قوی تر msiداره میده 700 تومن ..
    واقعا گیر کردم بیا ببین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ببینم این استیو خان نکنه برای گوگل نقشه کشیده؟؟

آخر من نفهمیدم رابطه بیل گیتس و استیو جون چه جوریه؟؟؟
    رابطه ی بین بیل گیتس و جابز خوبه ولی نمیدونم گوگل چه ربطی به بیل گیتس داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیل گیتس مدیر قبلی مایکروسافت بود و به گوگل ارتباطی نداره

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رابطه ی بین بیل گیتس و جابز خوبه ولی نمیدونم گوگل چه ربطی به بیل گیتس داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیل گیتس مدیر قبلی مایکروسافت بود و به گوگل ارتباطی نداره
    نه بابا من به گوگلو بیل گیتس کاری ندارم !
    گوگلو برای پست قبلی نوشتم و بیل گیتسو برای اون عکسی که چند صفحه قبل امید گذاشته!!
    چون اونجا به گمونم استیو جوون تر بوده و یه جورایی اون دو تا از سر ناچاری به هم لبخند میزدن!!!!!
    حالا میخواستم اوضای الانشونو بدونم!!

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

واقعا گیر کردم بیا ببین

خوب چرا 2010 شو نمیگیری؟؟
    میدونستی که خط تولید اونا متوقف شده و مونده های انبارشونو میفروشن؟
    به نظرم یه خورده رو پولت بذار یه 2010 بگیر بهتر از 207 هست!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

واقعا گیر کردم بیا ببین
    اینبار دیگه پشیمون نمی شی . بهت قول میدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حالا میخواستم اوضای الانشونو بدونم!!
    از قدیم بیل گیتس و استیو رابطه ی خوبی داشتن و الان هم دارند

14. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •