نمیدونم چی بگم.بازار ایران که حساب و کتاب نداره.در ضمن من هیچ اطلاعی راجع به 3D ندارم.![]()
نمیدونم چی بگم.بازار ایران که حساب و کتاب نداره.در ضمن من هیچ اطلاعی راجع به 3D ندارم.![]()
ASUS PRO64jq : CPU:Core i7-720QM--RAM:4GBDDR3 With 1333 FSB--HDD:640GB(5400)--Display:LED 16" HD--VGA:Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3--USB:3.0
WOW این مشخصاتی که توی امضای خودتون دارید لپ تاپتونه ؟ خیره کنندست !!!!!چند ؟
1.490 با گارانتی سازگارالبته با بلوری
1199دلار بياد ايران ميشه 2 ميليون؟
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
از دوستان كسي از 3d چيزي ميدونه؟
مرسی عزیز .الان با بلوری با گارانتی سازگار 1.490.000 و با گارانتی امرتات 1.530.000
سلام بر دوستانه گلم.
من الان یه ASUS N61JQ-JX014V سفارش دادم.1.430.000 گرفتم فردا میرسه
منم اخر یه N61JQ سازگار خریدم حدود 1420000 با بلو ری و هارد 640 . روش از قبل ویندوز 64 بیتی 7 ریختن و حالا بازی کرایسیس و بیو شاک رو که برای تست روش ریختم صفحه یهو موقع اجرای خود بازی سیاه میمونه و بعد کرش میشه. اینجور دیدم بخاطر ناسازگاری ویندوز 64 بیت با بازی هاست و پچ خاص میخواد کسی میدونه باید چیکار کرد؟![]()
سلام در مورد g73 الماس وارد کرده قرار بهم خبر بدن امروز هم مشخصات هم قیمت اگه مناسب باشه میگیرم در ضمن دیروز g73 رو تو پایتخت دیدم با قیمت 2050000 تومان همه چیزش بالا بئد فقط رمش 4 گیگ بود هاردش 1 ترا و گرافیک 5780 و... که خودتون می دونید فقط من تو سایت دیده بودم رمش 8 گیگ بود که این 4 گیگشو داشت کسی اگه می خواد با این قیمت بره پایتخت زیرزمین فقط ایسوس داره بزرگم نوشته رو شیشش ایسوز.در مورد کارت گرافیک N61 سوال داشتم کسی گفت که دوتا کارت گرافیک داره و تو سوییچ کردن ازین کارت به اون کارت مشکل داره و سوییچش هنوز تو ایران نیمده؟این برای مدل N61 و G73 صدق می کنه؟کسی می دونه؟اگه اینطور باشه من دودل میشم اینارو بگیرم.ممنون.
سلام بچه ها لپ تاپ منم رسید 1.540 با گارانتی امرتات خیلی توپ بلو ری هم داره ، فقط 1 مشکل داره اونم اینه که رمش درست که DDR3 هست اما فرکانسش 1.66 MHZ هست حالا دوستان اهل فن این دو تا فرکانس با هم خیلی اختلاف دارند ؟ چجوریاست ؟ اینم بد شانسی مونه که این رم گیر ما افتاد
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
دوستان سلام
بالاخره لپ تاپ منم رسید 1.530 با گارانتی امرتات .
خیلی توپ خوشکل هم هست حال کردم باهاش در همه موارد فقط مونده با بازی های سنگین تستش کنم
فقط 1 مشکل دارم اونم از بد شانسیمه رو من با اینکه دی دی ار 3 هست اما فرکانسش 1.66 مگا هرتز . حالا دوستان اونایی که واردند فرق این رم با اونایی که فرکانسشون 1333 مگاهرتز هست خیلی فرق داره ؟![]()
اقا مبارک باشه.انشاال... که فنش برات بچرخه.رم 1333 یه کم سرعتش بیشتره که معمولآ تو نرم افزارهای سنگین پردازشی و یا تو رندر کردن تفاوت داره در حالت عادی فرقشون محسوس نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)