ببخشد من تو این زمینه یکم اماتورم میشه در مورد کامپوزیت و کامپوننت یه توضیح کوچولو بدین
ببخشد من تو این زمینه یکم اماتورم میشه در مورد کامپوزیت و کامپوننت یه توضیح کوچولو بدین
خروجی آنالوگ :
کامپوننت : کابل قرمز سبز آبی (RGB)
کامپوزیت : زرد سفید قرمز (که فقط زرد مربوط به تصویر هست)
با کامپوزیت راحت کار میکنه؟(tv ما ساپورت میکنه کامپوزیت رو).
بله کار میکنه ولی کیفیت تصویر دلچسبی نداره.
با سلام ، یک مشکلی برای Patriot Box Office بنده پیش آمده است لطفاً راهنمای فرمایید .
بعد از روشن شدن دستگاه، لوگو Box Office نمایش داده می شود بعد از آن صفحه سیاه میگردد. و برنامه ظاهر نمی گردد. این موضوع یک دفعه پیش آمده و قبل از آن فیلم دیده ام . آیا نیاز به فلش کردن دارد . در صورت جواب مثبت طرز فلش کردن Patriot Box Office چگونه است ؟فوری فوری
شنیدم این دستگاه دو تا نسل داره ظاهرا دومیش از نظر سخت افزاری قویتره درسته؟بعد تو سایتش هم دو تا مدل نوشته با هم چه فرقی دارند؟
WDBAAN0000NBK
WDBAAP0000NBK
Last edited by Senator_Offline; 25-08-2010 at 10:57.
سلام دوستان:
من به تازگي يك دستگاه WD HD LIVE به مبلغ 140000 تومان خريدم و چند تا سئوال دارم:
اگه سئوالاتم مبتديانه هست ببخشيد:
1- من نتونستم فريمور جديد دستگاه رو كه بصورت نسخه بتا است رو دانلود كنم اگه ممكنه لينكش رو بدين و ايا اصلا ضرورتي براي نصب اين نسخه هست؟ روي دستگاه اخرين ورژن فريمور نصب هست
2- من از ماهواره يك فيلم با پسوند MPEG ضبط كردم و زماني كه اون رو از فلش به دستگاه زدم از زمان پخش روي دور تند فيلم پخش ميشد و اصلا فيلم قابل ديدن نبود چرا؟
و ايا تنضيم خاصي داره؟
3- من از دانلود افلاين تعداد بسيار زيادي فيلم هاي سينمايي ايراني با پسوند WMV دريافت كردم منتها زماني كه ميخوام با دستگاه اون رو ببينم پيغام عدم ساپورت اين فرمت رو ميده در صورتيكه فرمت WMV جزو فرمت هايي هست كه دستگاه گفته ساپورت ميشه
چكار بايد بكنم؟
4- من دستگاهم رو رجيستر نكردم براي رجيستر كردن بايد چكار كرد و ايا اينكار ضروري هست؟
5- من يك دستگاه مودم وايرلس ZYXEL براي اينترنت ADSL 512 به نوت بوكم دارم و ميخوام بدونم براي اتصال شبكه با WD LIVE بدون كابل CROSS به صورت وايرلس بايد دقيقا از چه وسيله USB استفاده كنم كه هم قيمتش ارزون باشه و هم قابليت خوب براي استفاده در يك فضاي 70 متري رو داشته باشه؟ و ايا اين سرعت اينتر نت براي دانلود كافي هست؟
ببخشيد كه سئوالاتم زياد شد
يا علي- اديب
سلام
من چند تا سوال داشتم:
1- آيا وسترن لايو ايميج هاي بلو ري رو هم ميتونه پخش كنه؟
2- آيا وسترن لايو فايل هاي سنگين مثل 20-30 گيگي رو هم ميتونه پخش كنه؟
ضمنا" آخرين قيمت دستگاه رو كه من از بازار رضاداشتم 130 بود ديروز.
1. شما فریمور فعلی دستگاهتونو ذکر نکردین .. نصب فریمور جدید ضروری هست به این دلیل که ساپورت دی وی دی و یه سری مشکلات دیگه توش برطرف شده که توصیه میشه حتما اینکارو انجام بدین ...
ورژن فعلی رو بگین تا لینک آخرین ورژن رو براتون بزارم ...
2. رایپ این رسیورها زیاد قابل اطمینان نیس , پس نمیشه عدم پخش صحیح رو به گردن این دستگاه انداخت .من خودم با دستگاه هایویژن تست کردم و توی پخش مشکلی نداشت...
3. مشکل پخش این فرمت در فریمور های بعدی قراره برطرف بشه , برای من مثلا سریال دائی جان ناپلئون رو پخش می کنه اما فیلم سوته دلان رو پخش نمی کنه که هر دو فیلم با همین فرمت هستن ...
4. در مورد مزایای رجیستر چیزی نمی دونم ...
5. شما می تونین توی سایت وسترن و با مراجعه به صفحه این دستگاه , آداپتورهای مجاز برای استفاده وایرلس این دستگاه رو ببینین و خریداری کنین ... سرعت اینترنتتون کافی هست ..
با سپاس از پاسخگويي شما:
ورژن فريمور فعلي دستگاه 1.02.21 است.
من وقتي فيلم با زير نويس رو به سيستم ميزنم فيلم به راحتي پخش ميشه ولي زير نويس خونده نميشه حتي از قسمت option بخش subtitle رو فعال ميكنم ولي هيچ نوع زير نويسي خونده نميشه
چكار بايد بكنم؟
يا علي- اديب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)