دوستان من مس افکت 1 رو تموم کردم و الان می خوام سیوهای اون رو برای این بازی بیارم. هر کاری کردم نشد. کسی میتونه دقیق توضیح بده که باید چی کار کرد؟
دوستان من مس افکت 1 رو تموم کردم و الان می خوام سیوهای اون رو برای این بازی بیارم. هر کاری کردم نشد. کسی میتونه دقیق توضیح بده که باید چی کار کرد؟
Last edited by vahidgame; 28-02-2010 at 12:46.
اي بابا تو كه مشكلت نصب نكردن xlive برو به داخل دي وي دي بازي و از اونجا نصبش كن حتما اونجا هستش
windows xlive
ممنون درست شد مونده بودم چیکار کنم اول چجوریه؟خیلی باحاله مخصوصا باگرافیک من عالیهههه
![]()
همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس حل شد.همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز شماره یک تموم کردم و سعی کردم که بهترین پایان یعنی پایان paragon داشته باشم. دوستان پیشنهاد می کنم اگر شماره دوم این بازیو تا آخرش رفتین ولی شماره یکو بازی نکردین حتما یه بار شماره یک رو برید تا داستان بازیو قشنگ بفهمید. من چون الان تازه تمومش کردم قشنگ mass effect2 رو داستانش رو درک می کنم.
پس من از الان حداقل 50 ساعت از وقتم رو برای این بازی رزو می کنممن بهتون پیشنهاد می کنم این بازیهارو با یکبار تا آخرش رفتن راضی نباشید.کلا بازی های شرکت bioware باید چند بار تا آخرش رفت تا لذت کامل از اون بازیها برد.
بچه ها چه طوره؟
مثله یکش خوبه؟
دوست من ، بنده 1 رو بازی نکردم، اما این فوق الهاده بود، پیشنهاد میکنم از دستش ندید ...
من میخوام برای تعطیلات عید، شماره 1 رو تمام کنم و با سیو اون، شماره 2 رو 2 مرتبه تموم کنم !!!
سلام.
دوستان پایان این بازی چه جوریه من همه اون کهکشانها رو 100% کردم الان دیگه نمی دونم چه کار کنم؟
تو هر کهکشان فقط یه Mass Relay وجود داره که به کمکش میتونین به کهکشان های دیگه سفر کنین.
معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
خوب من همه سیارات رو جستجو کردم و هر ماموریتی بود انجام دادم و دیگه نمی دونم کجا برم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)