تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 97 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فكر كنم شما يه نوع ديگه بودي. مثلا يه نفر بود صداهاي ناگهاني قارو قور شكم مثل وقتاي گرسنگي داست. فكر كنم اين نوع بدون درد و بدون دونستن هست
    براي من اين نوع زياد نيست يعني وقتي دلم ميخواد صدا بده يه درد يا دل پيچه اي هم قبلش ايجاد ميشه يعني خودم مي فهمم فاجعه در حال رخ دادنه
    يا مثلا وقتي درد هست پهلوم رو كه فشار ميدم نوع صدا عوض ميشه
    اين نوع با اون نوع انگار متفاوته
    رواني ميشيم آخر
    من هم دقیقا همین جور میشم بیشتر مواقع قبلش یه دردی میگیره و.بعد سرو صداها شروع میشه اینجور وقتا من عضلات شکم و سفت میکنم:-D اکثرا هم جلو صدا گرفته میشه .... orp جان شما هم همین جور هستی؟ فکر نمبکنم نوع صدا ها فرق چندانی داشته باشه صدا های مربوط به روده شبیه هم هست بعضی ها صدای معده هم دارند ....

Sent from my X10i using Tapatalk 2

2. 2 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تلقين كلا خيلي موثره به شرطي كه ادم جدي باشه و خيلي شخصيت مقاومي داشته باشه به نظرم خيلي موثره
    من خودم توي موقعيتايي كه قرار ميگيرم تلقين اصلا برام ممكن نيست چون نه جديش ميگيرم نه تمركز دارم
    نه، این نوع تلقین برای گرم کردن دست کاملا علمی و امکانپذیر و ارادی هست. کافیه ماهیچه های اطراف دستتون رو شل کنید، فرض کنید که دستتون رو کنار آتیش گرفتین و دارین گرم میکنین، بعد تلقین و حس کنید که خون از بالای ساعد داره وارد انگشتها میشه، با این کار عضلات و احتمالا رگهای خونی ریلکس میشن و بعد از چند دقیقه حتما گرمای دست میره بالا. جزو اون قابلیت های پنهان هر کس هست. هیچ خرافاتی در بین نیست. من به شدت با هر نوع خرافاتی مخالفم. اگه چند بار تمرین کنین یاد میگیرد.

4. 4 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام به همگی
    راستش یه کم از خوندن پست ها ناراحت شدم،به خصوص وقتی می بینم تقریبا همه مون داریم از زندگی عادی دور میشیم،باور کنید شرایط منم مثل شما سخته ولی هیچوقت نذاشتم با دیگران متفاوت باشم و فقط خودمو با شرایط وفق دادم و بنا به توصیه دکتر مشکلم رو کنترل کردم،حالا هم فقط گاهی اوقات که مشکلات زیاد روم فشار بیاره بهم میریزم اما کم نمیارم،از طرفی فکر میکردم آقایون راحت تر با این مشکل کنار بیان اما گویا برای این عزیزان سخت تر و غیرقابل تحمل بوده،orp عزیز یادمه قبل امتحانا کلی راهنماییم کردین و بهم روحیه دادین ولی حالا میبینم حرفاتون مایوس کننده ست و این ناخواسته رو روحیه منم اثر منفی میذاره،این مشکل هرچی پررنگ تر بشه تحملش سخت تر میشه،تو رو خدا هیچوقت این مشکلو با سرطان و ایدز مقایسه نکنید،انشاالله این بیماریها به یک کیلومتریتونم نزدیک نشه،بخدا شرایط سرطانیها انقدر سخته که این مشکلات کوچیک دربرابرش هیچند،فکر نکنید از سر خوشی و سلامتی اینا رو میگم باور کنید من همه زندگیم با این مشکل کوچیک بهم ریخته اما بازم کم نمیارم

6. 4 کاربر از raha * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام رها جان منم دائم سعي مي كنم با بقيه متفاوت نباشم ولي ميدوني كه هرچقدر سعي مي كنيم باز يه موقعيتايي پيش مياد كه ادم ميبينه متفاوته و تو اون لحظه كلا ميشكنه. من كلا دغدغم اون موقعيتاس كه مثل بقيه نيستم و ميخوام باشم
    منم فكر مي كردم اقايون اصلا اهميت نميدن ولي ايناهاش اينا
    اگه ميگيم سرطان براي اينه كه حداقل ادم يه مدت زنده هست و بعد عذاب نميكشه
    شما دقيقا مشكلت چي هست و چكار ميكني براي درمان؟

8. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یاد یه راه حل موقتی ولی موثر افتادم. یادمه نخوردن آب و مایعات خیلی به خفه شدن صدا ها کمک میکرد. کلا آب و مایعات رو قطع کنید و فقط وقتی خیلی تشته شدید به اندازه نصف لیوان (به اندازه ای که تشنگی ناراحت کننده رو از بین ببره) آب بخورید. این کار بعد از یه هفته هم صدا ها رو کم میکنه و هم تمایل شما به تشنه شدن یا میل زیاد به آب رو کاهش میده.

البته این اصلا توصیه به انجام این کار نیست و صرفا تجربه شخصی منه.

این کار حتما جواب میده ولی کاملا خلاف گفته این روزهای دکتراست که میگن روزی 8 لیوان آب بخورید. شاید اصلا همین آب خوردن زیاد بود که به نحوی این مشکل رو برامون پیش آورد.

10. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من هم دقیقا همین جور میشم بیشتر مواقع قبلش یه دردی میگیره و.بعد سرو صداها شروع میشه اینجور وقتا من عضلات شکم و سفت میکنم:-D اکثرا هم جلو صدا گرفته میشه .... orp جان شما هم همین جور هستی؟ فکر نمبکنم نوع صدا ها فرق چندانی داشته باشه صدا های مربوط به روده شبیه هم هست بعضی ها صدای معده هم دارند ....

Sent from my X10i using Tapatalk 2
    عضلاتو شل و سفت كردن كه بدتره باعث ميشه نوع صدا عوض بشه فقط
    ميگم كه مثلا من پهلومو با دست فشار ميدم صدا زيرتر يا بم ميشه
    كلافه شدم

12. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو رو خدا دیگه از سرطان چیزی نگید حتی حرفشم پر از رنج و بدبختیه ،منم همین نفخ و صداهای اعصاب خردکن رو دارم بخصوص موقع امتحانا و محیط ساکت،هیچ درمانی هم نمیکنم یعنی 4 سال پیش آخرین دکتری که رفتم یکی از بهترین دکترای شهر ماست بهم گفت این اصلا بیماری نیست و همه این مشکلو دارن اما واسه تو شدیدتره،دیدم راست میگه آخه این مشکل واسه من ارثیه یعنی برادرمم همینجوریه،گفت کنترلش کن،منم بعد کلی آزمون و خطا دیدم وقتی شکمم خالی باشه یعنی قبلش خوب کار کرده باشه تا چند ساعت از نفخ و صداها خبری نیست،این وسط تنها مشکلی که می موند یبوستم بود که با اونم کنار اومدم حالا هم هروقت یبوستم شدید میشه این مشکل هم حــــــــــــــــــــــاد میشه
    این بود مشکل ما

14. 2 کاربر از raha * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    راستش یه کم از خوندن پست ها ناراحت شدم،به خصوص وقتی می بینم تقریبا همه مون داریم از زندگی عادی دور میشیم،باور کنید شرایط منم مثل شما سخته ولی هیچوقت نذاشتم با دیگران متفاوت باشم و فقط خودمو با شرایط وفق دادم و بنا به توصیه دکتر مشکلم رو کنترل کردم،حالا هم فقط گاهی اوقات که مشکلات زیاد روم فشار بیاره بهم میریزم اما کم نمیارم،از طرفی فکر میکردم آقایون راحت تر با این مشکل کنار بیان اما گویا برای این عزیزان سخت تر و غیرقابل تحمل بوده،orp عزیز یادمه قبل امتحانا کلی راهنماییم کردین و بهم روحیه دادین ولی حالا میبینم حرفاتون مایوس کننده ست و این ناخواسته رو روحیه منم اثر منفی میذاره،این مشکل هرچی پررنگ تر بشه تحملش سخت تر میشه،تو رو خدا هیچوقت این مشکلو با سرطان و ایدز مقایسه نکنید،انشاالله این بیماریها به یک کیلومتریتونم نزدیک نشه،بخدا شرایط سرطانیها انقدر سخته که این مشکلات کوچیک دربرابرش هیچند،فکر نکنید از سر خوشی و سلامتی اینا رو میگم باور کنید من همه زندگیم با این مشکل کوچیک بهم ریخته اما بازم کم نمیارم
    راستش اونموقع وقت زدن این حرفا نبود و باید فقط به ارامش فکر میکردی ... الان دیگه عب نداره - یعنی امیدوارم که نداشته باشه - اونموقع هم من با اون کارهایی که گفتم حالم خیلی خوب شده بود ولی متاسفانه برگشت - به هرحال اینجاییم برای پیدا کردن یه راه حل

16. 3 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آب كه خيلي بده. من همون لحظه كه آب مي خورم مثل صداي جوي آب از اين بالا ميره تا روده( البته بيشتر ورودي معده به روده گير داره و صدا ميده ترافيك در اون گردنه بيشتره!) شما هم اينطوريد؟
    تا چند دقيقه بعدش هم باز صداها بيشتره و حتي چند ساعت

18. 3 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

رها مشكلت مربوط به قسمت خاصي از روده نيست؟ مثلا سمت راست يا چپ يا كل شكم؟
    جنوب شرقي،شمال غربي ...

20. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •