تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 192 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1913

نام تاپيک: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[quote=Legend;3451300]سلام
    دیدید که در هفته گذشته روش های متعددی برای هک فریمور های جدید ارائه میشد، که شروع آنها از روش DeltaFox بود، بالاخره یه روش آسون که روی تمامی گوشی ها (بدون استثنا) جواب میده تعبیه شد..

نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش درخواستش هست (پست 4 یا 5) ساين كنيد.

فایل رو از ضمیمه دانلود و ساین، سپس نصب کنید.

پسورد فایل: Legend

اجراش كنيد، خودش همه كارها رو ميكنه...
    بين راه ممكنه از تون براي نصب ROMPatcher و فايل منيجر Modo اجازه بخواد كه بهش YES بديد... اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.
    بعد خودش بهتون ميگه منو پاک كنيد...

تمام...

سلام يونس جان .ممنون از اينكه مرتب رسيدگي مي كني به دوستان.گوشي من 6220 هستش و برنامه helloOX رو كه ساين ميكنم وقتي مي خوام برنامه helloOX رو نصب كنم اين error رو ميده كه نمي تونم برنامه رو نصب كنم.
    certificate erroe.contact the application supplier
    ----------------------------
    برنامه dakkarious رو هم كه نصب ميكنم. سه تا آيكون helloOX و caps on و caps off داره.كه من طبق همون روشي كه حين نصب ميگه:
    بعد از نصب برنامه اكسپلور رو باز كنيد و 4 تا گزينه رو كه داخل setting هست رو بزنيد و بعد هم helloOX و بعد آپشن رو بزنيد و بعد هم گزينه menu 1 .بعد ميرم داخل اكسپلور درايو c پوشه private هنوز هم قفل هست. خيلي باهاش سروكله زدم آخر اين هم نشد.

ممنون اگر كمكم كنيد

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام يونس جان .ممنون از اينكه مرتب رسيدگي مي كني به دوستان.گوشي من 6220 هستش و برنامه helloOX رو كه ساين ميكنم وقتي مي خوام برنامه helloOX رو نصب كنم اين error رو ميده كه نمي تونم برنامه رو نصب كنم.
    certificate erroe.contact the application supplier
    ----------------------------
    برنامه dakkarious رو هم كه نصب ميكنم. سه تا آيكون helloOX و caps on و caps off داره.كه من طبق همون روشي كه حين نصب ميگه:
    بعد از نصب برنامه اكسپلور رو باز كنيد و 4 تا گزينه رو كه داخل setting هست رو بزنيد و بعد هم helloOX و بعد آپشن رو بزنيد و بعد هم گزينه menu 1 .بعد ميرم داخل اكسپلور درايو c پوشه private هنوز هم قفل هست. خيلي باهاش سروكله زدم آخر اين هم نشد.

ممنون اگر كمكم كنيد
    Drakkarious رو من تو آموزشم نگفتم دوست عزیز...!
    شما کافیه Cert بگیری و HelloOX رو ساین و نصب کنی و تمام...! اینجا مبحث Caps نداریم...
    شاد باشی

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان من 5320 V3.26 دارم key/cer از opda گرفتم و ساین کردم HelloOX را نصب کردم Rompatcherو اون یکی برنامه رو هم نصب کرد ولی بعد از اون دوتا yes گفت من رو پاک کنید ولی بعدش رفت روی روی لود کردن یه چیزی که نوشته بود removing unneded files اما هر چی صبر کردم که تموم بشه نشد تا cancel کردمش بهد اومدم open4. رو فعال کردم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه ها نصب نشدن اما وقتی اون دوتا پچ دیگه رو که فعال کردم این بار نصب شد برنامه ولی پس از انتخاب محل ریختن وسط راه ریختن گیر میکنه ارور میده بازی های ان گیج رو هم که نصب میکنم با اون نصب میشه اما موقع اجرا یا میپره بیرون یا ارور میده در ضمن من پس از ریختن HelloOX اون رو پاک نکردم و مستقیمopen4 رو فعال میکنم به هر حال نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان عزیزم.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر
    اگه کمک کنی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

9

سلام دوستان من 5320 V3.26 دارم key/cer از opda گرفتم و ساین کردم HelloOX را نصب کردم Rompatcherو اون یکی برنامه رو هم نصب کرد ولی بعد از اون دوتا yes گفت من رو پاک کنید ولی بعدش رفت روی روی لود کردن یه چیزی که نوشته بود removing unneded files اما هر چی صبر کردم که تموم بشه نشد تا cancel کردمش بهد اومدم open4. رو فعال کردم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه ها نصب نشدن اما وقتی اون دوتا پچ دیگه رو که فعال کردم این بار نصب شد برنامه ولی پس از انتخاب محل ریختن وسط راه ریختن گیر میکنه ارور میده بازی های ان گیج رو هم که نصب میکنم با اون نصب میشه اما موقع اجرا یا میپره بیرون یا ارور میده در ضمن من پس از ریختن HelloOX اون رو پاک نکردم و مستقیمopen4 رو فعال میکنم به هر حال نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان عزیزم.
    به خدا مردم اما نشد عجب بدشانسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر
    اگه کمک کنی ممنون میشم
    متاسفم آخرین پست صفحه قبل بود، ندیدم..!
    1- نه مشکلی نداره...پاک کنید.
    2- اون برنامه مودو مثه x-plore یه فایل منیجره..میتونید پاکش کنید...! اون درایو ها و مپز درایو هم تو نسخه های جدید HelloOX خودکار نصب و پاک میشه...!

سلام
    شما تا وقتی خوده برنامه نگفته پاکش نکنید...اگه جایی گیر کرد کنسل کنید و دوباره سعی کنید... پچ OPEN هم فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه..! به نصب برنامه کمکی نمیکنه...!
    برای مشکلات N-Gage هم به بخش مربوطه مراجعه کنید...

شاد باشید:40

7. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بر همه ی دوستان و اساتید عزیز
    کاسه ی صبرم لبریز شد
    دوستان گوشی من I8510 ست
    فایل cer ,key گوشیم را هم دارم ولی نمی دونم چطور باید ساین کنم نرم افزار !
    با یه سری از نرم افزارها هم که ساین می کنم باز هم پیغام certificate error ,,,,,, میده
    بد جور هم تو کف انگیج هستم که روش راه بیندازم مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام خوب نگفتی چی کار کنم که نصب بشه مگه باید چه کارایی دیگه انجام داد برای نصب برنامه ها ؟اگه باید جای دیگه برم بگو.
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام بر همه ی دوستان و اساتید عزیز
    کاسه ی صبرم لبریز شد
    دوستان گوشی من I8510 ست
    فایل cer ,key گوشیم را هم دارم ولی نمی دونم چطور باید ساین کنم نرم افزار !
    با یه سری از نرم افزارها هم که ساین می کنم باز هم پیغام certificate error ,,,,,, میده
    بد جور هم تو کف انگیج هستم که روش راه بیندازم مرسی
    شما با برنامه ای که ضمیمه پست اول این تاپیک شده برنامه رو ساین کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خوب نگفتی چی کار کنم که نصب بشه مگه باید چه کارایی دیگه انجام داد برای نصب برنامه ها ؟اگه باید جای دیگه برم بگو.
    ممنونم
    برای نصب بدون ساین برنامه ها باید installserver ر.و فعال کنید..از تو همون رام پچر...اگه HelloOX 1.05 رو نصب کرده باشید الان باید تو رام پچر باشه...کافیه یه بار فعالش کنید...

شاد باشید

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    آقا دم شما گرم خیلی تو این تاپیک زحمت می کشید.
    آقا ما با یه مصیبتی فایل cer رو فقط تونستیم از OPDA بگیریم. ورژن 1.04 hellox رو هم از پست 643 همین تاپیک گرفتم. الآن با روش پست اول برم تو کارش؟ hellox رو چجوری ساین کنم؟ با signsis میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •