آقا واقعا دستت درد نکنه! دل مارو شاد کردی! مخصوصا قسمت قرمز رنگٰ گرچه من برنامه های جاوای بالای 1 مگ ندارم برای نصب. در ضمن من تا اونجایی که میدونم نه کوکی و نه استار DivX پخش نمی کنند.اساتید چند روز پیش با رفیقم رفتیم و s5233 براش خریدم و یه چند ساعتی هم دستم بود و تا یکی دو هفته اینده هم خودم یکی برای پدرم می خرم و نظر دقیق ترم رو می گم ولی چیزی هایی که خودم تو این چند ساعته از این گوشی دیدم(گوشی خودم هم کوکیه)
1-از نظر ظاهری و طراحی از رفیقم کهs5233 رو خرید تا چند تا از دوستان که گوشیمون رو نشونشون دادیم همه کوکی انتخواب می کردن
2-از نظر کیفیت عکس s5233 بهتر بود
3-از نظر صدا کوکی بهتر بود(کوکی از نظر صدا کولاک کرده)
4-تاچs5233 اگه نامردی نکنیم از کوکی کمی بهتر بود (مثلا من اکه بخوام امتیاز بدم به کوکی70 و استار 80 تفاوت اساسی با هم ندارن)
5-اینترفیس و فریمور کوکی رو من شخصن بهتر و زیباتر از s5233 می دونم(البته بردارخودمم پیکسون داره و من قبلا با فریمور سامسونگ اشنایی داشتم)از جمله میشه به دوصفحه بودن کوکی و یا داشتن خلاصه وضعیت یا امکان کشیدن نقاشی امکانات ویرایش عکس و فیلم بهتر نسبت به s5233.
6-فارسی سازی کوکی فوق العاده از s5233 بهتره و نمی دونم چرا نمی تونی باs5233 اس ام اس فارسی تایپ کنی(منظورم صفحه کلید فارسی تمام صفحه کنی با چرخش گوشی)وگرنه فارسی میشه باs5233 تایپ کرد که مصیبتیه،پس برای منی که اس ام اس بازم این قابلیت کوکی یم مزیت بزرگ محسوب میشه
7-در مورد محدودیت نصب برنامه من الان روی گوشی کوکی خودم نقشه 6mb تهران رو نصب دارم.
8-رفیقم می گفتs5233 موتونهdivx پخش کنه که یک مزیت محسوب میشه.
9-برای s5233 قلم نذاشتن که موقه تایپ اس ام اس سرعت تایپ رو کند می کنه در صورتی که در کوکی قلم رو به شکل زیبایی در ته گوشی قرار دادن (کشیدن نقاشی با قلم خیلی حال میده)
من خودم فعلا کوکی رو از نظر خودم بهتر میدونم چون هردوشون دوربینشن 3هست البته s5233 فکر کنم3.2 باشه و با این جور گوشیا فرقی نداره که عکس کدوم بهتره.تازه من برادرم پیکسون داره و با عکساش زیاد حال نمی کنم چه برسه به کوکی و استار.وقت اگه کوکی divx رو هم پخش می کرد عالی میشد.