تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 314 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اساتید چند روز پیش با رفیقم رفتیم و s5233 براش خریدم و یه چند ساعتی هم دستم بود و تا یکی دو هفته اینده هم خودم یکی برای پدرم می خرم و نظر دقیق ترم رو می گم ولی چیزی هایی که خودم تو این چند ساعته از این گوشی دیدم(گوشی خودم هم کوکیه)
    1-از نظر ظاهری و طراحی از رفیقم که
    s5233 رو خرید تا چند تا از دوستان که گوشیمون رو نشونشون دادیم همه کوکی انتخواب می کردن
    2-از نظر کیفیت عکس
    s5233 بهتر بود
    3-از نظر صدا کوکی بهتر بود(کوکی از نظر صدا کولاک کرده)
    4-تاچ
    s5233 اگه نامردی نکنیم از کوکی کمی بهتر بود (مثلا من اکه بخوام امتیاز بدم به کوکی70 و استار 80 تفاوت اساسی با هم ندارن)
    5-اینترفیس و فریمور کوکی رو من شخصن بهتر و زیباتر از
    s5233 می دونم(البته بردارخودمم پیکسون داره و من قبلا با فریمور سامسونگ اشنایی داشتم)از جمله میشه به دوصفحه بودن کوکی و یا داشتن خلاصه وضعیت یا امکان کشیدن نقاشی امکانات ویرایش عکس و فیلم بهتر نسبت به s5233.
    6-فارسی سازی کوکی فوق العاده از s5233 بهتره و نمی دونم چرا نمی تونی باs5233 اس ام اس فارسی تایپ کنی(منظورم صفحه کلید فارسی تمام صفحه کنی با چرخش گوشی)وگرنه فارسی میشه باs5233 تایپ کرد که مصیبتیه،پس برای منی که اس ام اس بازم این قابلیت کوکی یم مزیت بزرگ محسوب میشه

7-در مورد محدودیت نصب برنامه من الان روی گوشی کوکی خودم نقشه 6mb تهران رو نصب دارم.

8-رفیقم می گفت
    s5233 موتونهdivx پخش کنه که یک مزیت محسوب میشه.

9-برای
    s5233 قلم نذاشتن که موقه تایپ اس ام اس سرعت تایپ رو کند می کنه در صورتی که در کوکی قلم رو به شکل زیبایی در ته گوشی قرار دادن (کشیدن نقاشی با قلم خیلی حال میده)
    من خودم فعلا کوکی رو از نظر خودم بهتر میدونم چون هردوشون دوربینشن 3هست البته
    s5233 فکر کنم3.2 باشه و با این جور گوشیا فرقی نداره که عکس کدوم بهتره.تازه من برادرم پیکسون داره و با عکساش زیاد حال نمی کنم چه برسه به کوکی و استار.وقت اگه کوکی divx رو هم پخش می کرد عالی میشد.
    آقا واقعا دستت درد نکنه! دل مارو شاد کردی! مخصوصا قسمت قرمز رنگٰ گرچه من برنامه های جاوای بالای 1 مگ ندارم برای نصب. در ضمن من تا اونجایی که میدونم نه کوکی و نه استار DivX پخش نمی کنند.
    Last edited by Michael Ropy; 25-07-2009 at 14:19.

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

5-اینترفیس و فریمور کوکی رو من شخصن بهتر و زیباتر از s5233 می دونم(البته بردارخودمم پیکسون داره و من قبلا با فریمور سامسونگ اشنایی داشتم)از جمله میشه به دوصفحه بودن کوکی و یا داشتن خلاصه وضعیت یا امکان کشیدن نقاشی امکانات ویرایش عکس و فیلم بهتر نسبت به s5233.
    عزیز دل استارم قابلیت ادیت و نقاشی رو عکس را دارد.

در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!!

در مورد فارسی کردن حرفتونو قبول دارم.کلا استار با زبون فارسی مشکل داره(بی صلیقه زبون فارسی به این شیرینی). سر همین فارسی نشدن بود کهs5230 به ایران نیومد. این مسئله هم تو فریم ور جدید حل میشه.

در ضمن استار کیبورد عربیش کیوورتی داره(می تونی جای فارسی از اون استفاده کنی) فقط تنهامشکلش نبود همون 4 تا حرفه !!!

صدای کوکی واقعا از استار بهتره.اما دوربینش با استار قابل مقایسه نیست.

3. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مخلصیم
    کوکی رو که میدونستم divxپخش نمی کنه ، استار رو فکر می کردم که یکی از دوستان روشنم کرد.

5. این کاربر از gamenews بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز دل استارم قابلیت ادیت و نقاشی رو عکس را دارد.

در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!!

در مورد فارسی کردن حرفتونو قبول دارم.کلا استار با زبون فارسی مشکل داره(بی صلیقه زبون فارسی به این شیرینی). سر همین فارسی نشدن بود کهs5230 به ایران نیومد. این مسئله هم تو فریم ور جدید حل میشه.

در ضمن استار کیبورد عربیش کیوورتی داره(می تونی جای فارسی از اون استفاده کنی) فقط تنهامشکلش نبود همون 4 تا حرفه !!!

صدای کوکی واقعا از استار بهتره.اما دوربینش با استار قابل مقایسه نیست.
    عزیز دل مگه من گفتم نداره شما کافیه امکانات ادیت عکس و فیلم فریمور ال جی رو با فریمور سامسونگ مقایسه کنی تا به فهمی کدوم بهتره این رو هم باید بدونی من به خاطر داشتن گوشی پیکسون برادرم با فریمور سامسونگ اشنایی کامل دارم .در ضمن شما با گوشیت نقاشی کن و صفخه رو شلوغ کن اونوقت که می بینی گوشیت به شدت کند میشه.
    در ضمن نبودن قلم به همراه یک گوشی دلیل بر ضعف گوشی نیست بلکه از نظر من دلیل بر قدرت صفحه تاچش هست درست مثل تاچ خازنی که به قلم نیاز نداری.(البته تو خازنی قلم کار نمی کنه).اما نبود قلم همراه استار دلیل بر قدرت بالای تاچشه!!
    اینم از اون توجیح های قشنگی بود که تا حالا شنیده بودم حالا خوبه گوشی رو خودم دیدم و باهاش کار کردم جوری از تاچش تعریف می کنی که....
    Last edited by gamenews; 25-07-2009 at 18:29.

7. این کاربر از gamenews بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

عزیز دل مگه من گفتم نداره شما کافیه امکانات ادیت عکس و فیلم فریمور ال جی رو با فریمور سامسونگ مقایسه کنی تا به فهمی کدوم بهتره این رو هم باید بدونی من به خاطر داشتن گوشی پیکسون برادرم با فریمور سامسونگ اشنایی کامل دارم .در ضمن شما با گوشیت نقاشی کن و صفخه رو شلوغ کن اونوقت که می بینی گوشیت به شدت کند میشه.
    اینم از اون توجیح های قشنگی بود که تا حالا شنیده بودم حالا خوبه گوشی رو خودم دیدم و باهاش کار کردم جوری از تاچش تعریف می کنی که....

عزیزم من الان 2 هفته هست استارو گرفتم. در ضمن با گوشی کوکیه رفیقم ساعت ها کار کردم.(همین امروز داشتیم مقایسه می کردیمشون)شما که چند دقیقه با گوشی استار رفیقت کار کردی فکر نکنم بتونی تفاوتشونو متوجه شی.

در ضمن این حرف من توجیه نیستش. خوشبختانه الان اینترنت فراگیر شده .شما می تونی بری تو سایت ها نظر کسایی که هر 2 تاشونو داشتنو بخونی بعد متوجه میشی که اوضاع از چه خبره!!!

تازه این حرف منو بچه 7 ساله می دونه که بعد از نوکیا بیشترین فروش گوشی تو دنیا دست سامسونگه.

اوانا یک بخش دارن به نام سامسونگ موبایل. فکر کنم ال جی گوشیاشو همون جایی که ماشین لباسشویی هاشو می سازه، می سازه ال جی یخچالش با ال سی دیش واقعا خوبه اما موبایلش.....
    من خرید یخچال ال جی رو به همه توصیه می کنم اما موبایلشو<<<<<<<>>>>>>
    Last edited by free_touch; 25-07-2009 at 18:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حرف دوستان رو تایید میکنم ما کاری به قدرت تاچش نداریمٰ من قبلا هم یه بار گفتم وجود این قلم داخل دل گوشی بهتر از نبودنشه! حالا کار نداریم شاید یکی میخواید استفاده کنه شایدم نخواد! مثلا من خودم همیشه دوست دارم با دست کار کنم ولی توی ادیت عکس و هند رایتینگ واقعا وجودش واجب میشه.

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز بحث به حاشیه بردی و من دیگه جواب شما رو نمی دم فقط بدون تعصب روی هیچ برند نداشته باش خوبه که گفتم که می خوام یه استار برای پدرم بگیرم و از نظر من گوشی بدی هم نیست اما...
    1-شما هم می تونی بری وبه بینی سایت های معتبر کدومشون را پیشنهاد می کنن.
    2-شما داری به شکل اغراق امیزی از تاچ و دوربین استار تعریف می کنی که هرکی ندونه فکر میکنه این دو تفاوت زیادی با هم دارن در حالی که هر دو گوشی در رنج گوشی ها ارزان قیمت محسوب می شوند.
    انشاالله وقتی استار خریدم یه مقایسه کامل هم از نظر عکس و تاچ می کنم و برای دوستان می زارم/

12. 3 کاربر از gamenews بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من کل این صفحات کلوپو مرور کردم.متاسفانه اینجا شده محل کل کل و دعوا نه جایی برای ارائه تجربیات و آگاهی ها.
    من از دوستان می خوام تمومش کنن.
    اقای 4870x2 شما بی تربیتیو شروع کردی.خواهشا تمومش کن.
    آقای free_touch شما تحریکشون کردی خواهشا دیگه پست بر علیه چیزی که ایشون دوست داره نذار و بی تربیتیو تموم کن.
    این کارار واقعا از شماها بعیده.
    فروم رو به بیراهه کشیدن . واقعا زشته.
    خواهشا تموم کنین.

14. 5 کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسه بچه ها این حرفا جاش اینجا نیست چند روز دیگه پشیمون میشین.باید به نظرات دیگران احترام گذاشت.
    هر کسی یه سلیقه ای داره و با یه چیزائی تو گوشیش حال میکنه.نظراتم باید بدون اقرار گفته شه تا دیگران استفاده کنن.هر برندی نقطه ضعفو قدرت داره
    من خودم ال جی ویوتی داشتم سامسونگ اف 480 داشتم برادرم کوکی داره.خودم به شخصه با ال جی بیشتر حال میکنم. جذابتره و ایرادای جزئیشم کمتر.با اینتر فیسشم بیشتر از سامسونگ حال میکنم چون هردو رو داشتم میگم.عکس کوکیم تو کامپیوتر بهتر از خودشه.ولی سامی یکم تو کامپیوتر تیره است.
    الجی آخرین برند از 5 برند معروفیه که تو ایران اومده و کم کم داره میگیره چون گوشیاش واقعاً خوبه اینکه بگین یخچالو... درست نیست دوست عزیز.ولی نباید به کسای دیگه که گوشیای دیگه ای دارن و سلیقشون بی احترامی کرد.
    Last edited by yee_pesare; 26-07-2009 at 14:16.

16. 2 کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این هم برای تنوع:

18. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •