من باید پچ دانلود کنم.![]()
فک کنم دیگه تعطیل شد دوباره...نه؟!
مشکل auto balance حل شد. مپ هم اضافه شدش.
سه مپ دیگر هم اضافه شده که فکر کنم هر سه تاشون هلیکوپتر و جت هم دارند عالی شد ولی مد بازی روی Conquest است و چون تعداد دوستان حداکثر دو سه نفر بیشتر نیست بازی به اندازه کافی جذاب و شلوغ نیست.
اگر ممکنه مد بازی رو CO OP کنید ... به طوری که هر تیم 8 نفر هوش مصنوعی داشته باشد و کل بازی شامل 16 بازیکن حقیقی و 16 هوش مصنوعی بشود...ممنون
یه امتحان بکن ببین چی شد. مدش رو عوض کردم.
این پانک باستر اگه روشن باشه بهتره یا خاموش؟
الان مد بازی Co Op 16 نفره شده ولی فقط مپ کارکاند جز لیست مپ ها هست و بقیه حذف شدند.
پانک باستر برای جلوگیری از اجرای کد های تقلبه و روشن باشه بهتره ولی از آنجایی که فعلا تعداد کمه و بعضی ها هم آپدیت کردن پانک باستر رو بلد نیستند موقتا به نظرم خاموش باشه بهتره
فعلا فقط تمام مپ ها اضافه بشوند کافیه بعدا که بازی شلوغ شد و سرور طرفدار پیدا کرد پانک باستر و قوانین safe zone و بعضی اصلاحات دیگر را اضافه میکنید.
الان من یه دست بازی کردم با یکی که تو سرور بود( طرف پینگش 185 بود) ولی هرچی باهاش فارسی یا خارجی حرف میزدم جواب نمیداد ... رفته بود بالای یکی از برج ها با SVD تک تک آمریکایی ها رو میزد ...یعنی تک تیر اندازی با اون پینگ هنر میخواد والا
مپ های دیگر اضافه بشوند و بازی Co Op 32 نفره بشه دیگه سرور هیچی کم نداره
Last edited by hm741; 26-08-2012 at 20:46.
الان سه تا مپ هست ....
چرا یک بار برای همیشه همه ی مپ ها رو اضافه نمی کنید ؟
بتلفیلد بد کامپنی 2 که اصلا حتی لیست سرور ها هم نشون نمیده و سی دی کی ارجینال میخواد... اگه راهی هست که با نسخه کرک شده وارد سرور های دیگر بشیم بگین استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)