چرا من كركو دارم ولي كامپيوترم اونقدر ويروس داره كه سايت هاي آپلود هيچ كدوم از من جيزي قبول نميكنن
چرا من كركو دارم ولي كامپيوترم اونقدر ويروس داره كه سايت هاي آپلود هيچ كدوم از من جيزي قبول نميكنن
ممنون که سعی کردی
سر لودینگ توی مرحله Collector's Item گیر می کنه درست وقتی سراغ اون دو نفری می رم که داخل کوچه منتظرن تا الماس ها رو به دستشون برسونم اگه کسی مشکلی توی رد کردن اون مرحله نداره لطفا فقط اون تیکه رو رد کنه برام فقط 2 مرحله دیگه مونده تا بازی Lost and Damned به پایان برسه. یکی مدد برسونه
یعنی وقتی گیر می کنه که اون مرحله به اتمام می رسه کرک رو هم اختصاصی واسه همون پچ رسمی گرفته بودم اصلا داخلش بود. نمی تونه مشکل کرک باشه ها؟
ویرایش...
حل شد
Last edited by Spaniuly; 04-05-2010 at 21:05.
لینک دانلود این بازی رو میخواستم ؟
مستقیمش هست ؟
ممنون میشم بذارید
سلام
مال من بصورت خودکار از این کرک استفاده می کنه...(منظورم اینه که خودش کپی کرده تو نصب)
لطفا بگین کدوم هاشو آپ کنم براتون....
(فقط دایل آپم اگه حجمش زیاد نباشه) البته با فشرده سازی خیلی حجمش کمتر میشه
![]()
شما ویندوز 7 باید داشته باشید.
میتونی یه کاری کنی وقتی میری تو یه فولدر همیشه آیکن هات اینطوری نباشه.
یعنی آیکون هات مثل همین شکل که انداختی نباشه.بازم یعنیآیکون هات جولوشون
تاریخ و ساعت و حجم و .....نباشه.
میدونم دستی میشه اینکارو کرد ولی میخوام هر دفعه که تو هر فولدری میرم اینطوری نباشه
مثلا یه دستکاری توی option اش بکنی که همه ی فولدرا medium icon باشن نه اینطوری که تو شکله
امیدوارم متوجه شده باشی![]()
بچه ها بازي توي ويندوز 7 مشكل داره؟
من ميخوام ويندوزمو عوض كنم و 7 بريزم الآن lost & damned رو تموم كردم رو بالاترين درجه گرافيك افت فريم هم نداشتم ميخوام بدونم تو 7 افت فريم پيدا نكنه.
نه اصلا.من خودم دارم تو 7 بازی میکنم بدون هیچ مشکلی فقط بعضی جاها آسفال تکسچر نداره بعد 2ثانیه درست میشه.برای تو هم اینطوریه؟
برای منم به همین شکله ! البته تو IV هم هموینطور بود !نه اصلا.من خودم دارم تو 7 بازی میکنم بدون هیچ مشکلی فقط بعضی جاها آسفال تکسچر نداره بعد 2ثانیه درست میشه.برای تو هم اینطوریه؟
ممنون دوست عزیز خودتو به زحمت ننداز نمی دونم این مدیرا و همکارا چی کار می کنند فقط بلدن ....
تو گوگل سرچ می کنم از یه سایت دیگه بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)