تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 82 اولاول ... 29697576777879808182 آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه سوال اگه هارد رو ببریم جایی و روی اون سیستم این برنامه نصب نباشه چی؟ چون زیاد پیش میاد هارد رو آدم ببره جاهای دیگه. در اون صورت تکلیف چیه؟ متشکرم.
    در اینجور مواقع حداقل با ویندوز هارد اکسترنال رو Eject کنید و بعد کابل USB رو جدا کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنالم وسترن مای پسپورت آلترا هستش تا الان به هر سیستمی که متصل میکنم و بعد کارم تمام میشه میخوام safely remove رو بزنم اصلا کار نمیکنه !!! نمیدونم چرا ولی خود هاردم مشکلی در ظاهر نداره و درست کار میکنه ولی این گزینه رو که میزنم میگه هارد در حال استفاده هستش ...باید چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

البته من توضیحات قبلی رو خوندم و خودم ازقبل نرم افزار رو نصب کرده بودم ولی از طریق نرم افزار خودش نمیتونم ریمووش کنم !

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنالم وسترن مای پسپورت آلترا هستش تا الان به هر سیستمی که متصل میکنم و بعد کارم تمام میشه میخوام safely remove رو بزنم اصلا کار نمیکنه !!! نمیدونم چرا ولی خود هاردم مشکلی در ظاهر نداره و درست کار میکنه ولی این گزینه رو که میزنم میگه هارد در حال استفاده هستش ...باید چیکار کنم ؟
    البته من توضیحات قبلی رو خوندم و خودم ازقبل نرم افزار رو نصب کرده بودم ولی از طریق نرم افزار خودش نمیتونم ریمووش کنم !
    در تاپیک زیر جواب داده شد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفاً در همان تاپیک ادامه بدید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shz

پيش فرض

با سلام .

مدلی که نوشتید در واقع هارد اکسترنال هست نه مدل هارد دیسکی که قبلاً روی لپتاپ نصب بوده .

بله ، ضخامت هارد دیسکهای بکار رفته در مدلی که گفتید 9.5 میلیمتری هست .

دقیقاً دو مدل چهارترابایتی موجوده . یکی Backup Plus Fast و Backup Plus Portable . مدل اول دو هارد دیسک دوترابایتی 9.5 میلیمتری داخل باکس هست که بوسیله تبدیل SATA to USB به هم متصل میشوند و جمعاً چهارترابایت در اختیار شما قرار میده . از هارد دیسکهای این مدل میتونید برای لپتاپ هم استفاده کنید ولی مدل دوم فقط یک هارد دیسک داخل باکس هست که ضخامتش 15 میلیمتر هست و در بیشتر لپتاپها هم قابل نصب نیست .
    سه ترابایتی هم هست که اینهم 15 میلیمتر ضخامت دارند .
    سلام
    ببخشید که این پست قدیمی رو بیرون کشیدم چون هنوز به طور قطع بخ جواب نرسیدم!!
    طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم که
    Seagate Backup Plus Portable External Hard Drive - 4TB
    این مدل هارد رو میشه از باکسش درآورد و روی لب تاب نصب کرد ولی قطعی هیچکس خیالم رو راحت نکرد!!
    گفتم سول رو دوباره بپرسم و نظر داش ata رو دوباره بپرسم.
    مدل لب تابم macbook pro md101 هست.

مشکل من با ضخامت هارد هست، ضخامت هارد فعلی لبتابم رو تو سایت دیجی کالا زده ۱۲.۸ میلی متر درصورتی که ضخامت این هارد ۲۰.۵ میلی متر هست.

مدل هارد فعلی لب تابم
    Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
    هست.

بنظرتون جا میشه؟!؟

تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید که این پست قدیمی رو بیرون کشیدم چون هنوز به طور قطع بخ جواب نرسیدم!!
    طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم که
    Seagate Backup Plus Portable External Hard Drive - 4TB
    این مدل هارد رو میشه از باکسش درآورد و روی لب تاب نصب کرد ولی قطعی هیچکس خیالم رو راحت نکرد!!
    گفتم سول رو دوباره بپرسم و نظر داش ata رو دوباره بپرسم.
    مدل لب تابم macbook pro md101 هست.

مشکل من با ضخامت هارد هست، ضخامت هارد فعلی لبتابم رو تو سایت دیجی کالا زده ۱۲.۸ میلی متر درصورتی که ضخامت این هارد ۲۰.۵ میلی متر هست.

مدل هارد فعلی لب تابم
    Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
    هست.

بنظرتون جا میشه؟!؟

تشکر فراوان
    با سلام .

مدل هارد فعلی لب تابمSeagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
    هست.
    دقیقاً مثل پست قبلی شما ؛ مدلی که نوشتید در واقع هارد اکسترنال هست نه مدل هارد دیسکی که روی لپتاپ نصب میشه .

1. ضخامت هارد دیسک بکار رفته در مدلهای چهارترابایتی Seagate Backup Plus Portable دقیقاً 15 میلیمتر هست نه 20.5 میلیمتر . شما این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو ببینید ، مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ST4000LM016 هست و اگر به سایت سیگیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید نوشته 15 میلیمتر ضخامت داره .

2. بدون مشکل نمیتونید در محظه هارد دیسک لپتاپ نصب کنید . سایت زیر و عکسهایی که گذاشته رو ببینید که توضیح کاملی در این مورد داده .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shz

پيش فرض

با سلام .

دقیقاً مثل پست قبلی شما ؛ مدلی که نوشتید در واقع هارد اکسترنال هست نه مدل هارد دیسکی که روی لپتاپ نصب میشه .

1. ضخامت هارد دیسک بکار رفته در مدلهای چهارترابایتی Seagate Backup Plus Portable دقیقاً 15 میلیمتر هست نه 20.5 میلیمتر . شما این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو ببینید ، مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ST4000LM016 هست و اگر به سایت سیگیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید نوشته 15 میلیمتر ضخامت داره .

2. بدون مشکل نمیتونید در محظه هارد دیسک لپتاپ نصب کنید . سایت زیر و عکسهایی که گذاشته رو ببینید که توضیح کاملی در این مورد داده .

میدونم که مثل سری قبل هم گفتم هارد لبتابم backup plus slim 2t هست ولی خب اگه از باکس درش بیاری چون ساز هدش ۹.۵ هست میشه جایگزینش کرد، دقیقا درست میفرمایید هارد اصلی لب تاب ۵۰۰gig بود که الان فراموش کردم چه مدلی بود.

پس با این لینک هایی که گذاشتید مشخص شد که در حال حاضر بالاترین هاردی که میشه رو لبتابم بزارم رو داخلش قرار دادم و تنها راهی که میمونه برای افزایش هارد اینه که سوپر درایو رو در بیارم و با یک hddcaddy یک هارد 2t دیگه قرار بدم،
    درسته؟

ولی من بازم حس میکنم راه داره که بشه هارد رو ارتقا داد!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم که مثل سری قبل هم گفتم هارد لبتابم backup plus slim 2t هست ولی خب اگه از باکس درش بیاری چون ساز هدش ۹.۵ هست میشه جایگزینش کرد، دقیقا درست میفرمایید هارد اصلی لب تاب ۵۰۰gig بود که الان فراموش کردم چه مدلی بود.

پس با این لینک هایی که گذاشتید مشخص شد که در حال حاضر بالاترین هاردی که میشه رو لبتابم بزارم رو داخلش قرار دادم و تنها راهی که میمونه برای افزایش هارد اینه که سوپر درایو رو در بیارم و با یک hddcaddy یک هارد 2t دیگه قرار بدم،
    درسته؟

ولی من بازم حس میکنم راه داره که بشه هارد رو ارتقا داد!!
    میتونید هارد دیسک 15 میلیمتری نصب کنید ولی همنطوریکه در عکس زیر دیده میشه درب پشتی کامل بسته نخواهد شد و برجسته خواهد بود . اگر برای شما مهم نیست میتونید هارد دیسک چهارترابایتی بخرید و نصب کنید.

فقط اگر میخواهید 4 ترابایت رو نصب کنید قبل از هرکاری از امکان نصب سیستم عامل مورد نظر روی هارد دیسکهای GPT مطمئن بشید چون در لپتاپهای ویندوزی علاوه بر اینکه UEFI باید داشته باشند ، از ویندوز 7 به بعد و 64 بیتی باید استفاده کرد . ولی بنظر من بهترین کار خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص مک هست . در سایت زیر هم نحوه نصب Hard Drive Caddy رو توضیح داده .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shz

پيش فرض

میتونید هارد دیسک 15 میلیمتری نصب کنید ولی همنطوریکه در عکس زیر دیده میشه درب پشتی کامل بسته نخواهد شد و برجسته خواهد بود . اگر برای شما مهم نیست میتونید هارد دیسک چهارترابایتی بخرید و نصب کنید.

فقط اگر میخواهید 4 ترابایت رو نصب کنید قبل از هرکاری از امکان نصب سیستم عامل مورد نظر روی هارد دیسکهای GPT مطمئن بشید چون در لپتاپهای ویندوزی علاوه بر اینکه UEFI باید داشته باشند ، از ویندوز 7 به بعد و 64 بیتی باید استفاده کرد . ولی بنظر من بهترین کار خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص مک هست . در سایت زیر هم نحوه نصب Hard Drive Caddy رو توضیح داده .

تشکر فراوان بابت راهنماییت

داداش فقط یک سوال فنی، تو ایران جایی سراغ نداری بشه هارد 2t ssd که سامسونگ زده رو بشه خریداری کرد؟
    من خریدهام رو فقط از دیجی کالا میکنم چون بهش مطمعن هستم ولی خب تو سایت موجود نمیشه!
    جایی که بشه از اصالت کالا مطعن بود و موجود باشه رو سراغ نداری؟

راستی یک سوال دیگه به ذهنم رسید
    ببخشیدا
    میگم نمیشه یک طرفند زد که وقتی این سوپر درایو رو درآورد بشه این هارد ۴t تو لب تاب با بسته شدن کامل درب لب تاب جا بگیری؟
    کلا به ذهنم رسید!!
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم نمیشه یک طرفند زد که وقتی این سوپر درایو رو درآورد بشه این هارد ۴t تو لب تاب با بسته شدن کامل درب لب تاب جا بگیری؟
    کلا به ذهنم رسید!!
    طبق توضیحاتی که در همان سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داده بازهم امکانپذیر نیست (نقل قول زیر) .

Please note: Western digital has a 1.5TB drive, but it is the same height as their 2TB drive listed below, and this will not fit in the DVD location.

داداش فقط یک سوال فنی، تو ایران جایی سراغ نداری بشه هارد 2t ssd که سامسونگ زده رو بشه خریداری کرد؟
    من خریدهام رو فقط از دیجی کالا میکنم چون بهش مطمعن هستم ولی خب تو سایت موجود نمیشه!
    جایی که بشه از اصالت کالا مطعن بود و موجود باشه رو سراغ نداری؟
    لیون کامپیوتر رو بررسی کردم موجود نداشت ولی آریا کامپیوتر زده موجود (هم Evo و هم Pro) . میتونید با کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فروشنده آریا کامپیوتر) صحبت کنید و ببینید به چه صورتی هست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •