پچ ورژن 1.0.4.0
مد تاکسیرانی
و چند عدد ماشین
Script Hook 0.3.0
من چند نوع مختلف هوک دانلود کردم ولی چون اسم هاشون مثله همه جایگزین هم دیگه میشن
احتمال میدم ورژن اسکریپت هوک شما با ایکس لایو سازگار نباشه . چون ورژن اسکریپت هوک شما جدیدتره . ورژن 0.2.6.0 رو بریز که فکر کنم تو یکی از پوشه های همون ورژن 0.3.0 که دانلود کردید وجود داشته باشه . من الان با اسکریپت هوکک 0.2.6.2 و پچ 1.0.4.0 و xlive.dll ورژن 0.97 دارم بازی میکنم با اسکریپت ها هم هیچ مشکلی ندارم . درضمن دقت کنید برای بعضی از مد ها باید ScriptHookDotNet هم نصب باشه + یک ASI Loader یا Xlive که مد تاکسی رانی نیازی به همچین چیزی نداره .
سلام
اول باید کرک بازی رو نصب کنی و بعد پچ رو بریزی .
مشکل بالا و پایین رفتن دوربین برای خود من هم چند بار پیش اومده ، تنها راه حلش هم اینه که از بازی خارج بشی و دوباره بازی رو اجرا کنی . ( من خودم همینکارو می کنم )
در مورد مشکل آخری هم زاویه دوربین هنگام رانندگی توی آی وی همینجوریه و با سن آدرس فرق می کنه ، البته فکر کنم پچ یا مود مخصوصی برای رفع این مشکل باید وجود داشته باشه ، اما من خودم بعد از یه مدت به این زاویه دوربین عادت کردم.
موفق باشید...
چه جالب من آخر نهفمیدم فرق داره یا نه . من اول پچ میریزم بعد کرک میکنم . مشکلی هم نداره !.gif)
سلام..
یه چنتا سوال از ایوی دارم..
من وقتی ایوی رو ریختم باید اول کرکشو بریزم بعد پچ رو نصب کنم؟(اگه میشه یه کرک خوب واسم بزارید)
بعد دوربین بازی تو بازی همش بالا و پایین میره اونو چجوری حل کنم؟
یه مشکل دیگه هم هست وقتی سوار ماشین می شم دوربین یکم مشکل داره یعنی می پیچم دوربین جلو رو نشون نمیده مثل سن اندرس نیست..
ممنون
- هرکی یه چیزی میگه نظر من اینه اول پچ بعد کرک
- خب همونطور که دوستان گفتن از کرکه شما به لینک زیر برو همه کرکا رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- فکر کنم شما تو سن آندریاس با دسته رانندگی میکردی یا بیشتربا W S D A بازی میکردی و زیاد ماوس نمیچرخونی واسه همین عادت نداری . توی GTA IV بدلیل اینکه شما اجازه داری پنجره رو بشکونی و مستقیم از ماشین شلیک کنی نباید دوربین بچرخه و اگرنه مثل اون کده تو سن آندریاس میشه که اصلا بر روی حدف تسلط نداشتی .