یه نگاه به صفحه هات قبل بندازی بد نیست , 54454121 تا پست دادیم سر اومدن بازی که دزدی پخش شده !کسی نمی خواد این تاپیک رو منتقل کنه؟بازی واسه xbox اومده ها.![]()
یه نگاه به صفحه هات قبل بندازی بد نیست , 54454121 تا پست دادیم سر اومدن بازی که دزدی پخش شده !کسی نمی خواد این تاپیک رو منتقل کنه؟بازی واسه xbox اومده ها.![]()
حالا نه که ما همه بازیها رو ارجینال می خریم.ما که اصلا بازی pirate شده استفاده نمی کنیم!![]()
Pachter: فروش 500 میلیون دلاری Modern Warfare 2 در هفته اول!
به گفته Michael Pachter نسخه دوم بازی فوق العاده Modern Warfare پس از انتشار در هفته اول فروشی بالغ بر 500 میلیون دلار را خواهد داشت !![]()
به گفته ایشان این نسخه تا ربع چهارم سال 2009 10 میلیون نسخه فروش خواهد کرد که یک رکورد فوق العاده به حساب میاد ! مثل این که صحبت های Activision که قبلا گفته بود:
این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ خواهد شد دارد به حقیقت میپیوندد!
Modern Warfare 2 همون طور که تو امضام میبینید 7 روز دیگه یعنی 3 شنبه هفته آینده منتشر خواهد شد و به انتظار ها پایان میدهد.
Last edited by S A A M; 03-11-2009 at 11:37.
واااااااای نميتونم صبر کنم تو ايران واسه pc کی مياد؟ و يه سؤال مهم از دوستان اونم اينکه آيا ميشه بازی رو مثله cod waw به صورت co-op بازی کرد؟
قلب تپنده ما برای انشار این بازی لحظه به لحظه کند تر میشه...تا اینکه خونمون می ایسته و پشت مانیتور
یخ میبندیم.
از چهره شخصیت بازی معلومه که با یک فرد کاملا متخصص و کارامد می خوایم بازی کنیم.
خیلی ممنون saam از بابت امضاتون هر موقع فکر این بازی میافتم میام و تاریخ انتشار رو از امضای شما میبینم.Modern Warfare 2 همون طور که تو امضام میبینید 7 روز دیگه یعنی 3 شنبه هفته آینده منتشر خواهد شد و به انتظار ها پایان میدهد.
سلام دوست من.
ببین تو دعا کن لن داشته باشه من میتونم تا 5 نفرو وارده سرور کنم اونوقت میشیم 15 نفر حالشو میبریم
بله با کابل cate510 نفر به هم دیقه شبکه هستیم و بازی میکنیم.![]()
Last edited by mirtalasan; 03-11-2009 at 12:57.
يكي از رفقا قسم ميخورد كه بازي اومده دوستام خريدن برا پي سي.نسخه دزدي چيزي اومده بريم بخريم؟!
واسه xbox اومده،ولی فعلا خبری از نسخه pc نیست.
خوب اگه اومده پس باید یکی بازی هم کرده باشهواسه xbox اومده،ولی فعلا خبری از نسخه pc نیست.
ولی کسی تا حالا نیومده بگه بازی کردم
دوستان من با xbox بازی کردم
حدود 6 ساعتی طول کشید که تموم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)