توی قسمت ساخت اکانت برو و توی یه قسمتش که چند خط نوشته داره اونجا این کلمه بصورت پر رنگ نوشته شده :
create local profile
اینجا میتونی اکانت افلاین بسازی و autosave هم فعال بشه
توی قسمت ساخت اکانت برو و توی یه قسمتش که چند خط نوشته داره اونجا این کلمه بصورت پر رنگ نوشته شده :
create local profile
اینجا میتونی اکانت افلاین بسازی و autosave هم فعال بشه
ممنون، اصلا یادم نبود ، برای IV هم همین کارا رو کردیم اما مخم یادش نبود![]()
لانگ دریفت :
ایندفعه ..با اجازتون... 2 تا فیلم کوتاه (آموزشی ) رو از یه long drift براتون میزارم...
از دوریبن بیرون : 727 کیلو بایت
کد:
از دوربین داخل :635 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مجبور شدم ویندوزمو ( ویندوز 7 ) رو عوض کنم حالا که دوباره نصب کردم و میخوام از سیو های قبلیم استفاده کنم همون اول ارور میده که نمیتونه سیو ها رو load کنه !
چی کار کنم باید از اول دوباره بازی کنم ؟![]()
اگه از پوشه Xlive تو مسیر C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft\XLive کپی نکرده باشی سیوت پریده . همیشه برای بازی هایی که به Game for windows live احتیاج دارن باید از این قسمت کپی بگیری .
متاسفانه کپی نکرده بودم
ممنون ازت
دوست من دیگه نمیشه کاریش کرد...اون پوشه حاوی اطلاعات شخصی پروفایل شما بوده که پاک شده
تنها راه اینه که سیو کامل بازی روبگیری و مسابقاتی رو که قبلا نرفتی حداقل برای اینکه از دستشون ندی دوباره بری همین...خواستی اینم ادرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من ميخوام اين بازی رو lan با دوستان بازی کنم چيکار بايد بکنم؟ البته بيشتر منظورم از طريقه اينترنت هست اگه برنامه ای چيزی لازم هست بگيد امروز با hamachi تست کردم ولی server هارو نميشناخت
کسی نیست جواب ما رو بده![]()
دوستان من این بازی رو نصب کردم بعد از معرفی Amd و intel روی صفحه سیاهی که مشخصات بازی و سازنده رو نوشته بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
در ضمن تو Live هم اکانت افلاین ساختم
Last edited by ع.ص; 10-08-2010 at 11:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)