تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 199 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

کسی لینک آپدیت نداره ؟؟؟

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

بله این اپدیت منتشر شده و در شبکه لایو قرار گرفته است...ولی طبق گفته ی C4E فعلا این اپدیت را انجام ندهید تا ببنیم ایا مشکلاتی به همراه میاره برای ما کپی باز ها یا نه....
    این مشکل واسه لایو باز هاست ؟؟؟

داره خودمونی میشه behrad59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شاید همین جا...شاید جایی دیگر

پيش فرض

کسی لینک آپدیت نداره ؟؟؟

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

این مشکل واسه لایو باز هاست ؟؟؟
    نخیر...این مشکل برای همه است...کسانی افلاین بازی میکنند به احتمال زیاد بازی های جدید (fable3و.....)را نمی توانند بازی کنند تا موقعی که جناب C4E اپدیت جدید فیرمویر را عرضه کنند...لایو باز ها هم که علاوه بر این مشکل بن شدن و از این حرف ها رو دارند...

3. 2 کاربر از behrad59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلود اپدیت از سرور ماکروسافت
    شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
    (کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

5. 9 کاربر از behrad59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پیشنهاد میکنم فعلاً آپدیت نکنید ..
    behrad59 در مورد آپدیت جدید و مشکلش با فیبل 3 توضیح داد

7. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلود اپدیت از سرور ماکروسافت
    شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
    (کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه
    یعنی توی اکانت غیر لایو هم نمیشه black ops رو بازی کرد؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،
    یه سوال داشتم،بازی cod blackops قراره 9 نوامبر بیاد،ولی pre order هاش اومده،(1 نوامبر عرضه شد)،من اگه این بازیو اجرا کنم،آیا همون لحظه بن میشم؟ با توجه به اینکه یکی از بازیهایی که من مثلا روزی 2 ساعت بازی میکنم،stealth پچ نیست،یعنی به احتمال 90% در بن ویو قرار گرفتم،ولی هنوز که بن نشدم،یه سری میگن چون درایورت بنکیو هستو این چیزا،حتی من halo reach رو مولتی قبل از انتشارش بازی کردم،ولی بن نشدم با اینکه خیلی ها بن شدن همون موقع،من اگر هم بن شم مشکلی از بابت خرید هر چندتا 360 جدید ندارم،فقط مسئله اینه که آیا اکانتم هم بن میشه؟یا فقط سیستم؟یعنی با یه 360 دیگه میشه به این اکانتم کانکت شم؟!
    ممنونم،
    __-
    یه سوال شخصی،بهراد جان،شما احیانا همون بهراد live نیستی که قبلا با هم mw2 میزدیم؟(یوزر قبلی من amirgmmsssss بود،با سهراب و اینا بازی میکردیم؟ lol
    Last edited by gap; 01-11-2010 at 22:39.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان خبری نشد /؟؟؟؟؟؟؟ آپدیت انجام بدیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آپدیت جدید با بازی ها مخصوصا black ops مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نخیر...این مشکل برای همه است...کسانی افلاین بازی میکنند به احتمال زیاد بازی های جدید (fable3و.....)را نمی توانند بازی کنند تا موقعی که جناب C4E اپدیت جدید فیرمویر را عرضه کنند...لایو باز ها هم که علاوه بر این مشکل بن شدن و از این حرف ها رو دارند...
    یعنی اگه آپدیت نکینم این بازی ها اجرا میشن ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جناب C4E کیه ؟؟؟ کی قراره آپدیت فریم ویر بده بیرون ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
    باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
    یا حق......

[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!
    Last edited by behrad59; 02-11-2010 at 16:17.

14. 3 کاربر از behrad59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •