تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 381 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی میگفت این گوشی آدم و خسته میکنه از بس که پیچیدگی داره...درسته؟!
    آره ، گوشی های ویندوز موبایل یه مقدار پیچیدگیشون زیاده و گوشیهای Buisiness هستن ، برا همین زیاد عامه پسند نیستن و عامه مردم زیاد خوششون نمیاد.
    اما کسی که اهلش باشه با گوشی مثل امنیا واقعا حال می کنه.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

راستی دوستان چجوری میشه ورژن گوشی رو به همون حالت کارخانه برگردوند ؟
    آخه الان که می خوام آپ کنم چون K3 ،میگه Invalid version
    روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900

بالاخره با تلاش بسیار زیاد موفق شدیم روش تبدیل رامهای غیراصلی به رام اصلی رو در گوشیهای I900 پیدا کنیم. قبل از هرچیز لازمه از دو نفر تشکر کنم. اول از همه Farnaz عزیز که دیشب تا سه صبح با من بیدار موند و به من کمک کرد تا بتونیم راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم و بعد هم دوست خوبم، hatamovich که آموزششون باعث شد تا گره کوری رو که توی کار خودم بود پیدا کنم و بالاخره طلسم ریختن رامهای اصلی روی گوشیهایی رو که رام غیراصلی دارن به کمک این دوستان بشکنم! و به جرات میگم که ما اولین سایت ایرانی هستیم که این موضوع رو منتشر میکنه!

حالا با اجازه از دوست خوبم، hatamovich؛ آموزش ایشون رو بصورت تکمیلتری در زیر میارم. این آموزش در دو مرحله برای کسانی که ویندوز ویستا دارن و ویندوز xp دارن قابل استفاده هست:

1-1- در مرحله اول به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در قسمت Country، عبارت UAE (ENG) و در قسمت بعد ویندوز خودتون رو انتخاب کنید.
    1-2- در قسمت بعد عبارت JVHI1 رو وارد کنید و در صفحه بعد رام رو دانلود کنید.
    1-3- حالا باید چک کنید ببینید کشور شما با کشور رام موردنظر یکسان هست یا خیر؟ برای اینکار کد #*1546792#* رو شماره گیری کنید و بعد عبارت preconfiguration رو انتخاب کنید و دو مرتبه کد #*81230#* رو شماره گیری کنید.
    حالا بررسی کنید که کشور شما یکی از این کشورها باشه: الجزایر، مصر، ایران، عراق، کویت، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، عربستان، آفریقای جنوبی، سوریه، تونس و ترکیه. اگر یکی از این کشورها باشه شما میتونید رام جدید رو نصب کنید. در غیر اینصورت کشور خودتون رو به ایران تغییر بدید و ok کنید. دقت کنید که با اینکار همه چیز روی گوشی شما پاک میشه پس حتما قبلش backup گرفته باشید!

4-1- برنامه regedit رو که براتون آپ کردم دانلود کنید و روی گوشیتون اجرا کنید. به قسمت HKey Current User\Control Panel\Version\CustomVersion برید و ورژن گوشی خودتون رو به JVHI1 تغییر بدید. توجه داشته باشید که حروف بزرگ و کوچیک رو هم حتما رعایت کنید.
    1-5- حالا باید تغییراتی رو در رامی که دانلود کردید بدید. اینجای کار کمی بین کاربران vista و xp متفاوت هست که هر دو روش رو توضیح میدم.
    1-5-1- کاربران ویستا کار خاصی احتیاج نیست انجام بدند و مستقیما برن سراغ فایلی که extract کردند و نامش هم i900JVHK1_upgrader_vista.exe هست.
    1-5-2- کاربران xp باید فایل i900JVHK1_upgrader_xp.exe رو اجرا کنن. پس از اینکه اجرا شد برنامه رو نبندید و به آدرس C:\Documents and Settings\<Your Account Name>\Local Settings\Temp برید. در این محل فولدر IXP000.TMP رو کپی کرده و بر روی دستکتاپ بریزید. (اگر نتونستید این فولدر رو پیدا کنید، کامپیوترتون رو برای فایلی به اسم update.exe جستجو کنید. این فایل آیکون دایره ای زرد رنگی داره که داخلش نوشته شده mit. بعد فولدری رو که این فایل دورن اون قرار داره به دستکتاپ کپی کنید).
    1-6- حالا به کمک برنامه xvi32 که براتون آپ کردم، باید فایل update.exe رو که روی دستکتاپ آوردید تغییر بدید. برای اینکار، این فایل رو در برنامه xvi32 باز کنید و بعد اسکرول رو از سمت راست برنامه کاملا پایین بکشید تا به انتهای فایل برسید. حالا به دنبال عبارت i900jv بگردید و عبارت "jv" رو با ورژن فعلی رام گوشیتون عوض کنید. همونطور که hatamovich گفت، مثلا اگر i900DXHH1 دارید، باید عبارت jv رو با dx عوض کنید. با اینکار شما فایل اصلی رام رو مجبور میکنید که رام فعلی شما رو به عنوان رام مجاز بشماره!!!
    1-7- بعد از save کردن تغییراتی که روی فایل installer دادید، میتونید به راحتی رام جدید رو آپ کنید!

دوستانی که این کار رو انجام دادند Feedback های خودشون رو اینجا بذارن. من با همین روش الان موفق شدم JVHK1 رو نصب کنم!
    Registry_Editor_v0[1].9.cab (30.1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    xvi32.zip
    کد:
    منبع موبایلستان این هم ادرس صفحه مورد نظر :
    کد:

نویسنده : Masih60

Last edited by hamidrezaaa; 02-01-2009 at 13:34.

3. 3 کاربر از hamidrezaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من از ویندوز ویستا استفاده می کنم .
    وقتی با Registry_Editor ورژن رو عوض کردم دیگه هیچ کاری نمی خواد بکنم ؟
    من ورژنی که به سایت سامسونگ دادم JVHI2 بود (Phone version) برا همین با Registry_Editor ورژن گوشیم رو JVHI2 کردم ، اما بازم فایده نداشت.
    بازم Invalid Version داد.
    دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.

در آغاز فعالیت hoomanyavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام...
    اولا من زياد حال نوشتن ندارم اما حيفم اومد تجربياتم رو به شما نگم ...اين گوشي گوشيه خوبيه اما رمش كمه يه رامي هست كه اومده هرچي بوده پاك كرده و تقريبا 160 مگ رم خالي داده من حالا از قبل بيشتر ازش راضيم هر برنامه اي هم بخوام ميتونم بريزم حتي بعضي از برنامه هاي سامي (سامسونگ) مثه تاچ پلير يا آفيس يا اپرا يا هر چي اين رامو بريزيد حالشو ببريد فقط قبلش راهنماشو بخونيد و با لودر خودش بريزيد گوشيتون ديگه رنگ هنگو نميبينه !! عاليه من 4 امين راميه كه نصب كردم قبليم k2 بود ...(من خيلي وقت پيش ازتون خواستم فرستنده روي راديو برا سامي پيدا كنيد ...! خبري نشد؟ ...حالا يه چيزي تو x1 سوني اريكس ديدم اسمش واي فاي لن بود فكر كنم ....دنبالشم يعني دنباله يه برنامم كه لپ تاپمو با واي فاي با سامي شبكه كنم و فايل شير كنم ...متخصص هاي سامي باز كمك كنيد كه تركيدم از بس ور رفتم ...اينجا رامو برداريد حال كنيد :http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/277036/clean-dxhl2-rom-updated-dec-29-2008-lufeigs-lfi04b/

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان سلام...
    اولا من زياد حال نوشتن ندارم اما حيفم اومد تجربياتم رو به شما نگم ...اين گوشي گوشيه خوبيه اما رمش كمه يه رامي هست كه اومده هرچي بوده پاك كرده و تقريبا 160 مگ رم خالي داده من حالا از قبل بيشتر ازش راضيم هر برنامه اي هم بخوام ميتونم بريزم حتي بعضي از برنامه هاي سامي (سامسونگ) مثه تاچ پلير يا آفيس يا اپرا يا هر چي اين رامو بريزيد حالشو ببريد فقط قبلش راهنماشو بخونيد و با لودر خودش بريزيد گوشيتون ديگه رنگ هنگو نميبينه !! عاليه من 4 امين راميه كه نصب كردم قبليم k2 بود ...(من خيلي وقت پيش ازتون خواستم فرستنده روي راديو برا سامي پيدا كنيد ...! خبري نشد؟ ...حالا يه چيزي تو x1 سوني اريكس ديدم اسمش واي فاي لن بود فكر كنم ....دنبالشم يعني دنباله يه برنامم كه لپ تاپمو با واي فاي با سامي شبكه كنم و فايل شير كنم ...متخصص هاي سامي باز كمك كنيد كه تركيدم از بس ور رفتم ...اينجا رامو برداريد حال كنيد :http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/277036/clean-dxhl2-rom-updated-dec-29-2008-lufeigs-lfi04b/

160 مگ رم خالی داده؟ در حالت اولیه جقدر خالیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام...

به این رام ها میگن clean Rom . خوبیش اینه که برنامه های به درد نخور سامسونگ رو دیگه نداری و هر چی که دلت میخواد نصب می کنی...

----------------------------
    بعد از اینکه با WiFi تونستی لبتاپ رو به ppc وصل کنی حالا با برنامه Net support Manager از روی Labtop به فایل های ppc دسترسی داری.. در windows mobile امکانی برای share کردن فایل ها نیست برای همین ،این کار مثل اتصال 2 تا لبتاپ به هم ، نمیتونه خوب جواب بده.... البته من خودم دارم روی این قضیه کار میکنم بعدا خبرشو بهت میدم.

اینقدر مطالب خوب توی این سایت گفتیم و هیچ کس حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکرد که دیگه آدم دلسرد میشه برای گفتن خیلی چیزا...
    ---------------------------

8. 4 کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا واقعا ممنون دمت المنت ولی این clean rom قیافه اومنیا رو هم تغییر داده در کل چه تغییراتی رو داده؟؟
    رام تمیزی هست یعنی قابل اعتماده؟؟
    تشکر کردم حالشو ببری

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیزی که آموزش بنده رو گذاشتید، بهتر بود اسم نویسنده تاپیک رو هم میگذاشتید ولی همینکه حداقل لینک منبعش رو گذاشتید جای تشکر داره!

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

share در wm بسیار سادست (کی گفته نداره!!!!): file explorer>go to>open path> your path . نتونستی به بلاگم مراجعه کن

12. 2 کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من از ویندوز ویستا استفاده می کنم .
    وقتی با registry_editor ورژن رو عوض کردم دیگه هیچ کاری نمی خواد بکنم ؟
    من ورژنی که به سایت سامسونگ دادم jvhi2 بود (phone version) برا همین با registry_editor ورژن گوشیم رو jvhi2 کردم ، اما بازم فایده نداشت.
    بازم invalid version داد.
    دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.
    شما باید علاوه بر تغییر ورژن رام گوشیت، خود فایل رو هم طبق آموزشی که گذاشتم تغییر بدید تا رام فعلی روی گوشی شما رو به عنوان رام مجاز شناسایی کنه.

14. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •