راستی دوستان چجوری میشه ورژن گوشی رو به همون حالت کارخانه برگردوند ؟
آخه الان که می خوام آپ کنم چون K3 ،میگه Invalid version
روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900
بالاخره با تلاش بسیار زیاد موفق شدیم روش تبدیل رامهای غیراصلی به رام اصلی رو در گوشیهای I900 پیدا کنیم. قبل از هرچیز لازمه از دو نفر تشکر کنم. اول از همه Farnaz عزیز که دیشب تا سه صبح با من بیدار موند و به من کمک کرد تا بتونیم راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم و بعد هم دوست خوبم، hatamovich که آموزششون باعث شد تا گره کوری رو که توی کار خودم بود پیدا کنم و بالاخره طلسم ریختن رامهای اصلی روی گوشیهایی رو که رام غیراصلی دارن به کمک این دوستان بشکنم! و به جرات میگم که ما اولین سایت ایرانی هستیم که این موضوع رو منتشر میکنه!
حالا با اجازه از دوست خوبم، hatamovich؛ آموزش ایشون رو بصورت تکمیلتری در زیر میارم. این آموزش در دو مرحله برای کسانی که ویندوز ویستا دارن و ویندوز xp دارن قابل استفاده هست:
1-1- در مرحله اول به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و در قسمت Country، عبارت UAE (ENG) و در قسمت بعد ویندوز خودتون رو انتخاب کنید.
1-2- در قسمت بعد عبارت JVHI1 رو وارد کنید و در صفحه بعد رام رو دانلود کنید.
1-3- حالا باید چک کنید ببینید کشور شما با کشور رام موردنظر یکسان هست یا خیر؟ برای اینکار کد #*1546792#* رو شماره گیری کنید و بعد عبارت preconfiguration رو انتخاب کنید و دو مرتبه کد #*81230#* رو شماره گیری کنید.
حالا بررسی کنید که کشور شما یکی از این کشورها باشه: الجزایر، مصر، ایران، عراق، کویت، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، عربستان، آفریقای جنوبی، سوریه، تونس و ترکیه. اگر یکی از این کشورها باشه شما میتونید رام جدید رو نصب کنید. در غیر اینصورت کشور خودتون رو به ایران تغییر بدید و ok کنید. دقت کنید که با اینکار همه چیز روی گوشی شما پاک میشه پس حتما قبلش backup گرفته باشید!
4-1- برنامه regedit رو که براتون آپ کردم دانلود کنید و روی گوشیتون اجرا کنید. به قسمت HKey Current User\Control Panel\Version\CustomVersion برید و ورژن گوشی خودتون رو به JVHI1 تغییر بدید. توجه داشته باشید که حروف بزرگ و کوچیک رو هم حتما رعایت کنید.
1-5- حالا باید تغییراتی رو در رامی که دانلود کردید بدید. اینجای کار کمی بین کاربران vista و xp متفاوت هست که هر دو روش رو توضیح میدم.
1-5-1- کاربران ویستا کار خاصی احتیاج نیست انجام بدند و مستقیما برن سراغ فایلی که extract کردند و نامش هم i900JVHK1_upgrader_vista.exe هست.
1-5-2- کاربران xp باید فایل i900JVHK1_upgrader_xp.exe رو اجرا کنن. پس از اینکه اجرا شد برنامه رو نبندید و به آدرس C:\Documents and Settings\<Your Account Name>\Local Settings\Temp برید. در این محل فولدر IXP000.TMP رو کپی کرده و بر روی دستکتاپ بریزید. (اگر نتونستید این فولدر رو پیدا کنید، کامپیوترتون رو برای فایلی به اسم update.exe جستجو کنید. این فایل آیکون دایره ای زرد رنگی داره که داخلش نوشته شده mit. بعد فولدری رو که این فایل دورن اون قرار داره به دستکتاپ کپی کنید).
1-6- حالا به کمک برنامه xvi32 که براتون آپ کردم، باید فایل update.exe رو که روی دستکتاپ آوردید تغییر بدید. برای اینکار، این فایل رو در برنامه xvi32 باز کنید و بعد اسکرول رو از سمت راست برنامه کاملا پایین بکشید تا به انتهای فایل برسید. حالا به دنبال عبارت i900jv بگردید و عبارت "jv" رو با ورژن فعلی رام گوشیتون عوض کنید. همونطور که hatamovich گفت، مثلا اگر i900DXHH1 دارید، باید عبارت jv رو با dx عوض کنید. با اینکار شما فایل اصلی رام رو مجبور میکنید که رام فعلی شما رو به عنوان رام مجاز بشماره!!! 
1-7- بعد از save کردن تغییراتی که روی فایل installer دادید، میتونید به راحتی رام جدید رو آپ کنید!
دوستانی که این کار رو انجام دادند Feedback های خودشون رو اینجا بذارن. من با همین روش الان موفق شدم JVHK1 رو نصب کنم!
Registry_Editor_v0[1].9.cab (30.1
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xvi32.zip
کد:
منبع موبایلستان این هم ادرس صفحه مورد نظر :
کد:
نویسنده : Masih60