====================
====================
Last edited by wow-admin; 25-11-2009 at 22:14.
wow_admin جان کسی نگفته حق نداری تبلیغ کنی ولی اگر یه پست مخصوص راجعبه سرورت بزنی بهتره !!!
اگر ناراحت شدی ببخشید
تاپیک بزن راجبع سرورت میام اونجا راجبش بحث می کنیم !!
راجیع GM می تونم بگم بیشتره بچه های اینجا با کارای GM آشنا ی دارن !! بگرد بهترین و پیدا کن !!
موفق باشی![]()
پست های قبلو نگاه کنی می بینی billizard wow این سرور و درست کرده !!!!![]()
دوستان کسانی که به ArcEmu تسلط نسبی دارند میتونن برای Game Master شدن توی دنیای حماسه ثبت نام کنن تا در صورت داشتن شرایط لازم عضو مسئولین سرور بشن برن
برن توی سایت قسمت Apply یا ثبتنام
در رابطه با فرق ArcEmu با ManGos می تونم بگم چندان فرقی نداره فقط نوع نوشتاری دستور ها عوض شده !!
دوستان هر کی می خواد بره یه تست بده !!!
من خودمم می رم شاید قبول شدم !!![]()
کاره ساده ای نیست باید اسکریپت بنویسی
با این نرم افزار ها هم نمیشه فکر کنم نرم افزاره مخصوصه خودشو داره
دوستانه گلم لطفاً اینجا فقط در مورده مشکلاته راه اندازیه سرورتون بحث و گفتگو کنید تا تاپیک از بحث اصلی خارج نشه
ممنون از همه ی دوستانه خوبم![]()
WOW-ADMIN جان فکر کنم دیگه به خاطر زدن سرور سرت خیلی شلوغ بشه و به فکر هایی که داشتیم نرسی فعلا کنسل تا بعد ؟
3سال سابقه
سلام به تمامی دوستان گرامی و ایرانی.میخواستم از تمامی دوستان که از یک سرورکامل word of warcraft که دارای لتنسی بسیار کم و همچنین امکانات زیاد . هیچگونه لک وامکان بازی همراه با دایال آپ را به شما معرفی نمایم . این وبسایت دارایبازی Cunter و نیز Frozen هم می باشدو دارای فروم بسیار قوی و همچنین در حال راه اندازی مسنجر و نیز امکانات زیادی برای شما می باشد.
تعداد پلیر ها زیاد می باشند و قیمت اکانتینک نیز 500 تومان می باشد .
همکنون patch 3.1.3 فعال می باشد که روزانه آپدیت می شود. ضمنا در این سرور Event های بسیار گذاشته می شود .مسئولین گیم نت ها می توانند با پر کردن فرم نمایندگی که در صفحه نمایندگی ها می باشد برای دریافت نمایندگی و دریافت رایگان DVDها و همچنین پوسترهای این سرور با ما تماس حاصل نمایند. و از مزایای ما که پشتیبانی شما در امور باری و رساندنPatch و امکانات زیاد و حق واگذاری کریدیت کارت با ما همکاری نمایند.www ------ irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهترین گیم سرور ایران Persian Game Server (World of Warcraft - Counter - Frozen) cs Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch 2.3.3 2.4.0 3.1.3 3.0.3 3.1.4 server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency بهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازی Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency بهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازی Strike Source Burning Crusade Frozen Throne Persian patch 2.3.3 2.4.0 server game bazi gamenet Hord Alliance wow wordofwarcraft word of warcraft cs cunter 1.6 iran online latency [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشگامان pishgamangsبهترین ورد کانتر فروزن لتنسی سرور دایال آپ وبسایت ایران ایرانی فارسی گیم گیمنت گیم نت بازیتخفیف برای مسئولین گیم نت با ما تماس حاصل نمایید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)