من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
با تشكر
من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
با تشكر
دوست من اطلاعاتی میدم درباره p5 گرچه اگه شما الان چیزی بگیری تو این مایه ها همین کیو5 رو بگیر چون حالا حالا نمیاد !!!
- Capacity: 60 or 80GB
- Display: 5.0" touchscreen (800 x 480, 18M colors)
- Audio: MP3, WMA, Ogg, FLAC, and WAV (plus AC3 support for movies)
- Video: DivX, Xvid, MPEG4, WMV up to 720 x 480 at 30fps (plus TV-out)
- DMB Tuner
- Bluetooth built-in
- Optional Wi-Fi add-on (USB Dongle)
- FM tuner and recorder
- Runs on Windows CE 5.0
- Battery life: 14 hours for audio, 9 hours for video
- Dimensions: 138.8 x 88.5 x 20.0 mm
میتونی با کیو5 مقایسه کنی .... والا هنوز اطلاعات بیشتری به اون صورت در دسترس نیست !!!
من دوست دارم اینطوری فکر کنم که گرونتر بودن کارای cowon در ایران بخاطر کمیابی اش و (متاسفانه) کم مخاطب تر بودنشه ... چیزی شبیه به گرونی کارای ipod بخصوص در گذشته ... حتی اگه گارانتی باعث افزایش قیمت شده ، باز هم باید گفت خدا پدرش رو بیامرزه .. چون این جزو محصولاتیه که فقط از طریق همون گارانتی ها در ایران دیده میشه و مطمئنا خیلی از ما حاضریم بابتش همون هزینه اضافی رو بدیم و راضی باشیم (خب البته گارانتی هم این رو میدونه!!)
من که نظرم رو گفتم : i7 ...(از نظر من) دلیل برتری دادنش بر d2 دلایل غیرفنیه : اگه فیلم واسه ات مهم نیست ، بد نیست بودجه ات رو صرف حافظه بالاتر یا هدفون بهتر کنی تا طراحی و قابلیت های اضافه D2 ... وگرنه مشکلی در D2 نمی بینم ...
نه - نیست ... خیالت راحت باشه... (البته میشه دوباره بحث مفهومی درباره "بهتر بودن" یه پلیر رو مطرح کرد که از خیرش می گذریم!)
P5 با اينكه جديد اما windows ce 5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.مشخصات N3 رو كسي نداره؟
من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...
اگه شارژ بشه مشکلی پیش میاد؟من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...
* توی cowonglobal.com که میری، بخش Support فیرمور مورد نظرتو پیدا میکنی بعد روی لینکش کلیک کن؛ توی صفحه جدیدی که واردش میشی روی Download کلیک کن، اونوقت یه صفحه دیگه میاد که توش لینک دانلود + مشخصات فیرمور جدید + آموزش متنی و تصویری نصب فیرمور جدید موجوده.
خلاصه اون چیزی که اونجا نوشته اینه که وقتی فیرمورو دانلود کردی، فایلهای داخلش رو به پوشه اصلی درایو Removable Disk کوون (root folder) کپی میکنی و بعد روی آیکون removable disk در قسمت tray در taskbar کلیک راست میکنی و “safely remove hardware” رو انتخاب میکنی تا اون درایو Stop بشه.
بعدش که پیغام داد میتونی پلیر رو جدا کنی، اونو از USB بکش.
باید مطمئن باشی که S9 خاموشه و سپس روشنش کن؛ خود پلیر مراحل Upgrade رو انجام میده و بعد از اتمام آپگرید Restart میشه.
* به نظر نمیاد بشه؛ حالا اشکالش چیه؟ (اتفاقا توی گوشیهای نوکیا که این امکان نیست من میگم چقدر بده!)
Last edited by H a m e e d; 22-07-2009 at 15:03.
بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...
این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...
//
پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مشخصات کلی رو گفته ...
اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)