تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 241 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
    با تشكر

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من اطلاعاتی میدم درباره p5 گرچه اگه شما الان چیزی بگیری تو این مایه ها همین کیو5 رو بگیر چون حالا حالا نمیاد !!!

• Capacity: 60 or 80GB
    • Display: 5.0" touchscreen (800 x 480, 18M colors)
    • Audio: MP3, WMA, Ogg, FLAC, and WAV (plus AC3 support for movies)
    • Video: DivX, Xvid, MPEG4, WMV up to 720 x 480 at 30fps (plus TV-out)
    • DMB Tuner
    • Bluetooth built-in
    • Optional Wi-Fi add-on (USB Dongle)
    • FM tuner and recorder
    • Runs on Windows CE 5.0
    • Battery life: 14 hours for audio, 9 hours for video
    • Dimensions: 138.8 x 88.5 x 20.0 mm

میتونی با کیو5 مقایسه کنی .... والا هنوز اطلاعات بیشتری به اون صورت در دسترس نیست !!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی یه مشکلی که داره قیمتش تو ایران خیلی بالاست الان 32 گیگش 250 دلار هست در صورتی که تو ایران 8 گیگش این قیمت هستش فقطم بخاطر گارانتی که به هیچ دردی نمیخوره
    من دوست دارم اینطوری فکر کنم که گرونتر بودن کارای cowon در ایران بخاطر کمیابی اش و (متاسفانه) کم مخاطب تر بودنشه ... چیزی شبیه به گرونی کارای ipod بخصوص در گذشته ... حتی اگه گارانتی باعث افزایش قیمت شده ، باز هم باید گفت خدا پدرش رو بیامرزه .. چون این جزو محصولاتیه که فقط از طریق همون گارانتی ها در ایران دیده میشه و مطمئنا خیلی از ما حاضریم بابتش همون هزینه اضافی رو بدیم و راضی باشیم (خب البته گارانتی هم این رو میدونه!!)
    خوب من کاون رو انتخاب میکنم چون ظاهرا بهترین کیفیت و قدرت رو داره
    حالا توی این سری من فققط اول برام صدا یعنی اول کیفیت صدا بعد قدرت صدا دقت کنید اول کیفیت بعد قدرت !!
    بعد از اون هم رادیو با قابلیت ضبط و همچنین ضبط صدا برام مهمه !! من فیلم دیدن برام مهم نیست و همچنین عکس رو بشه توش نمایش داد !!!
    حافظه هم 8 گیگ کافی هست برای من ....
    از لحاظ قدرت هم یه هدفون فول سایز حدود 80 تومن میخوام بگیرم پس کیفیت صدای ام4 پی پلیر برای من مهمه ..
    مشخص شد محمد جان ؟ منم منظورم تو همین کاون بود دیگه چون بهترین کیفیت رو فعلا کاون داره و بس !!
    خیلی ممنونم !!
    من که نظرم رو گفتم : i7 ...(از نظر من) دلیل برتری دادنش بر d2 دلایل غیرفنیه : اگه فیلم واسه ات مهم نیست ، بد نیست بودجه ات رو صرف حافظه بالاتر یا هدفون بهتر کنی تا طراحی و قابلیت های اضافه D2 ... وگرنه مشکلی در D2 نمی بینم ...

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
    با تشكر
    نه - نیست ... خیالت راحت باشه... (البته میشه دوباره بحث مفهومی درباره "بهتر بودن" یه پلیر رو مطرح کرد که از خیرش می گذریم!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

‏P5 با اينكه جديد اما windows ce ‎5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.مشخصات N3 رو كسي نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
    و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

اگه شارژ بشه مشکلی پیش میاد؟

9. 2 کاربر از Eblis.W810 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

* توی cowonglobal.com که میری، بخش Support فیرمور مورد نظرتو پیدا میکنی بعد روی لینکش کلیک کن؛ توی صفحه جدیدی که واردش میشی روی Download کلیک کن، اونوقت یه صفحه دیگه میاد که توش لینک دانلود + مشخصات فیرمور جدید + آموزش متنی و تصویری نصب فیرمور جدید موجوده.
    خلاصه اون چیزی که اونجا نوشته اینه که وقتی فیرمورو دانلود کردی، فایلهای داخلش رو به پوشه اصلی درایو Removable Disk کوون (root folder) کپی میکنی و بعد روی آیکون removable disk در قسمت tray در taskbar کلیک راست میکنی و “safely remove hardware” رو انتخاب میکنی تا اون درایو Stop بشه.
    بعدش که پیغام داد میتونی پلیر رو جدا کنی، اونو از USB بکش.
    باید مطمئن باشی که S9 خاموشه و سپس روشنش کن؛ خود پلیر مراحل Upgrade رو انجام میده و بعد از اتمام آپگرید Restart میشه.
    * به نظر نمیاد بشه؛ حالا اشکالش چیه؟ (اتفاقا توی گوشیهای نوکیا که این امکان نیست من میگم چقدر بده!)
    Last edited by H a m e e d; 22-07-2009 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

‏P5 با اينكه جديد اما windows ce ‎5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.
    //
    مشخصات N3 رو كسي نداره؟
    بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...

این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...

//

پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مشخصات کلی رو گفته ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...

این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...

//

پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مشخصات کلی رو گفته ...
    اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •