Keys for KIS and KAV
26 April
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 26 April
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
Keys for KIS and KAV
26 April
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 26 April
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
دوست عزیز وقتی کلید 100 روزه میگیرید ( نه Key ) آنوقت از زمانی که اولین بار اکتیور کردید ، 100 روز آن شروع میشود
مثلا اگر امروز 100 روزه بگیرید و دو هفته بعد از آن استفاده کنید ، 100 روز آن از همان روزی که استفاده کردید شروع میشود
نه آن روزی که کلید را گرفتید
دوست عزیز یک کد براتون فرستادم
ممنون
درست شد
بدون هيچ مشكلي
فكر كنم تا يك مدت راحت باشيم
از شما به خاطر آموزش اين روش تشكر مي كنم![]()
من نمیتونم درخواست کد 100 روزه بدم . همش ارور میده شما نمیتوید کلید دیگه ای بگیرید در صورتیکه من اصلا تا به حال کلیدی نگرفتم.
دوستان اگر میتونید بیشترین تعداد ممکن کلید رو بگیرین و اینجا هم قرار بدید. ممنون میشم.
من که به 1 دونه 2 تا راضی نمیشم.
Last edited by PC; 27-04-2009 at 10:06.
600 لایسنس جدید 2009 کسپراسکی !!!
600Key For Kaspersky 7 & 8 | All Working 100% | Non BlackListed | Rs Link
دانلود با حجم 600 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ship Storm; 27-04-2009 at 13:38.
من هم نمیتونم درخواست کد 100 روزه بدم . همش ارور میده شما نمیتوید کلید دیگه ای بگیرید در صورتیکه من یک بار گرفتم اما الان میلم را عوض می کنم و با یه میل دیگه میگم آیا میشه ؟
Sorry, you cannot request any more keys.
If you’re having problems with this process, email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان من هم یكبار كد گرفتم و كاسپر را فعال كردم حالا دیگه اجازه گرفتن كد جدید داده نمیشه! هر چند ایمیل جدید هم میدم. چه باید كرد؟
پیغام خطا اینه
Sorry, you cannot request any more keys.
If you’re having problems with this process, email [email]help@coverdisc.co.uk[/email
احتمالا ديگه سريال نميدن.
چرا مال من آپدین نمی شه ؟ کلید داره و فعال هم هست.وقتی هم کاسپرم بازه نمی تونم به نت وصل بشم. چرا ؟! ممنون
شما بر روی آیکن کسپرسکی در آیکن بار کلیک راست کرده و ببینید گزینه Block network traffic فعال نباشد
چنانچه مشکل از بخش فوق نبود بگویید از چه نسخه و کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)