بیچاره علی دایی رو اوردن سرمربی کردن ضایعش کردن رفت!اصلا این بیچاره مربی نیست اخه!خیلی بد زحمتاش تو تیم ملی ضایع شد!
انقدم همه چیو سیاسی نکنید![]()
-----
-----
بیچاره علی دایی رو اوردن سرمربی کردن ضایعش کردن رفت!اصلا این بیچاره مربی نیست اخه!خیلی بد زحمتاش تو تیم ملی ضایع شد!
انقدم همه چیو سیاسی نکنید![]()
تازه یک خبر دیگه هم رسید
در پي برکناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي بيژن شکيبا سرمربي تيم ملي ايران شد![]()
فرانک رایکارد و مانچینی هم الان بیکارنا !
در حالی که خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ايرنا، و خبرگزاری فارس خبر برکناری علی دايی را از سمت مربی گری تيم ملی ايران اعلام کردند، خبرگزاری ايلنا اين خبر را تکذيب کرده است.
به گزارش این خبرگزاری ها مسئولان فدراسيون فوتبال ايران روز يکشنبه تصميم گرفتند که علی دايی را پس از شکست تيم ملی ايران مقابل عربستان، از سمت خود برکنار کنند.
خبرگزاری ايلنا نيز به نقل از يک منبع آگاه گزارش داد که «دايی همچنان پرقدرت به کار خود در تيم ملی فوتبال ايران ادامه خواهد داد.»
وی در خصوص عقب کشيدن بازيکنان تيم ملی بعد از به ثمر رسيدن گل ايران نيز گفت: «متاسفانه اين طبيعت تيم ماست بزرگتر ها بايد بازی را حفظ می کردند اما آنها به هيچ وجه نتوانستند اين وظيفه را به خوبی انجام دهند.»
حالا يكي نيست به اين بنده خدا بگه مگر چند نفر بزرگتر بجز مهدوي كيا و هاشميان توي زمين بودند.
خب باختیم
من دیروز با رفیقام رفتم آزادی
باورتون نمیشه حتی تو اوتوبان هم ماشین پارک بود ما خودمون تو اتوبان پارک کردیم
فکر کنم تا حالا این همه تماشاگر به ورزشگاه نیومده بودن
انقدر زیاد بودن که تا اون دیوارهایی که بالای ورزشگاه بود (عکس آقا بالاشه) هم مردم نشسته بودن
عکس هم گرفتم میفرستم 90 اونجا ببینید
من خودم نیمه اول رو کامل ندیدم چون دنبال جا مگشتم
دقیقه45 تماشاگرها:علی کریمی علی کریمی
نیمه دوم بالاخره یه جا گیر آوردیم طبقه دوم
وقتی ایران گل زد واقعا ورزشگاه دیدن داشت
موج مکزیکی که بی نظیر بود طبقه بالا و پایین هماهنگ بود
اما وقتی گل خوردن ....
ما که دقیقه 85 داشیم میومدیم بیرون تو اون راه آسفالت کنار ورزشگاه بودیم که صدای وای مردم اومد
دویدیم تو ورزشگاه دیدیم عربها یه گوشه جمع شدن نتیجه 2-1
شعارها شروع شد
واقعا حیف این همه تماشاگر حیف...
به جای علی دایی باید مسئولین ورزش برکنار شوند که با آوردن همچین مربیانی باعث شکستهای تیم ملی میشوند .
یقین داشته باشید که بعد از علی دایی نیز مربی خوبی نمی آورند.
به جای علی دایی باید مسئولین ورزش برکنار شوند که با آوردن همچین مربیانی باعث شکستهای تیم ملی میشوند .
یقین داشته باشید که بعد از علی دایی نیز مربی خوبی نمی آورند.
درسته بهترین گزینه افشین قطبی هست
البته خودش هم بی دلیل تو دبی نمونده
منتظر یه همچین روزی بود
نفرین قطبی تیم ملی رو گرفت
اما الان اومدن به تیم ملی ریسک بالایی میخواد
اگه بیاد و نتونه اون هم مثل دایی میشه و سابقه خودش رو خراب میکنه
اما من بهش اطمینان دارم
دیگه فرقی نداره
الان مورینیو رو هم اگه بیارن عمرا نمیتونم بریم جام جهانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)